22:19

Nu ska jag sova

Godnatt <3

Hemkunskap

Nu måste jag gör en läxa/uppgift i hemkunskap. Blää, jag vill baka inte skriva någon budget. Någon som vill göra min hemkunskaps läxa?

Home

Hemma igen :) Hittade en fin jacka hoppas bara att den är varm :)



Köpte den på Hi Sport och den kostade 850 kr ordinarie 1700 kr. Elzka REA (Y)

Puss//Emmiiizz

Se ya

Nu ska jag åka och köpa en ny vinterjacka :D

Se ya bitches <3

KALLT!

Fy f*n vad kallt det är ute. Det var 13 minusgrader när jag gick till skolan imorse. Jag lärde mig att man inte ska ha tajta jeans när det är så kallt för benen domnar bort och det är inte skönt. Fick tillbaka ett nationellt tränings prov (eller vad man nu ska kalla det) idag. Fick bara G+ :O Inte bra. 8 styckna  fick EUM (ej uppnådda mål) så är glad att jag inte var en av dom. På franska hade vi vikarie och kollade på film (Y) Vi kollar fortfarande på en långvarig förlovning :O Vi började kolla på den i Augusti :O Bevis: http://emmiiizz.blogg.se/2010/august/utkast-aug-31-2010.html#comment Jag kommer inte ihåg någonting från början av filmen och sen är den sjukt konstig så man fattar ingenting :S På lunchen så gick jag och Johanna hem till henne för att äta :) Vi åt nudlar. På slöjden så gjorde jag klart mina tofflor, äntligen.

 

Dom belv lite små -.- Men min lärare sa att dom töjer sig och blir större när jag har använt dom några gånger. Det var inte det tyget jag ville ha från början men jag tycker att dom blev bra i alla fall :) På NO:n så fortsatte vi att jobba med hjärtat. Jag jobbar med Mardin och Moa. Vi slutade 14:40 :) Snart ska jag äta.

Ha det bra
PUSS//Emmiiizz


Godnatt

Har kännt mig snurrig nu på kvällen :s Speciellt när jag skulle duscha. Insåg att jag måste sova lite mer för min kropp orkar inte med allt längre. Just nu så händer så mycket överallt. Orkar inte med alla problem. Tusen saker snurrar runt i mitt huvud. Är stessad och förvirrad nästan hela tiden. Vill inte. Vill spola fram tiden för då kanske endel saker har löst sig, eller? Ska gå och sova nu innan jag tuppar av.

Godnatt Bitches <3


...


DAMP

ASSÅ SERIÖST JAG FÅR DAMP PÅ MIN FRANSKALÄXA :@ Jag kan ju ingenting och så måste jag skriva ett halft A4 om vad jag har gjort på lovet. Jag gjorde ju inte så mycket och det jag väl gjorde kan jag inte skriva på franska. Jag måste lämna in det imorrn och det är betygsgrundande. HATAHATAHATA!!!!!

Elzka livet

OMG det var varmt i klassrummet idag :O Men såklart så skulle killarna ha på sig sina jackor och öppna fönsterna eftersom att dom tyckte att det var så varmt medans vi som inte hade jackor på oss tyckte att det var skit kallt när dom öppna fönsterna. TA AV ER JACKORNA OCH MÖSSORNA!! Då är det inte för varmt.
På idrotten så hade vi handboll. HATA, jag fattar ingenting. Ingen berättrar reglerna ordentligt och då är det ju klart att jag inte vet vad jag ska göra. Du behöver inte skrika på mig bara för att du vet reglerna och inte jag! Så tråkigt eftersom jag inte fattar vad man ska göra. Vi har handboll på onsdag också :( Idag så var det bara tjejerna som hade handboll men på onsdag så ska hela klassen ha handboll. Vill inte. I början a lektionen så kastade Johanna en boll till mig så det kändes som om fingret bröts först men det gick över ganska snabbt och sen så fick jag en boll i ansiktet av en viss person som också skrek en massa på mig under lektionen. Har ganska mycket läxor den här veckan :S Snart är det lov och då slipper jag skolan i 3 veckor :D (Y) Nu måste jag plugga. Elzka livet

Puss//Emmiiizz <3


Tack <3

Tack Johanna ;) <333333

Redovisning

 Den här låten skulle jag och Johanna redovisa på musiken <333

Skola

Snart så ska jag till skolan, jippi -.- Här är det 12,5 minusgrader :O Kommer typ frysa ihjäl i skolan eftersom dom inte vet vad värme är. När jag och en kompis slog på elementen i klassrummet så gick läraren och stängde av dom för att det luktade bränt -.- Nästa gång dom slås på så kommer det ju lukta lika mycket bränt. Flera killar i min klass har på sig jackorna inne och då tycker dom att det är varmt och öppnar fönsterna och då det blir sjukt kallt för oss som inte har jackor på oss. Vi får inte ha jackor i klassrummet men det bryr dom sig inte om.

Puss//Emmiiizz

SOVA

Ska sova snart

Godnatt <3


Citat

Hellre en fågel i handen än tio i skogen

Sofijah- Vänta föralltid

Jag vet inte hur man lägger upp låtar fråm youtube. Är så smart jag vet men här är en länk till en låt i alla fall:


Sofijah- Vänta föralltid
http://www.youtube.com/watch?v=9naro6mtPBk

Låten stämmer in på dig och vad jag känner för dig. Vill inte. Varför? Jag fattar ingenting. Allting gick så snabbt. Hur snabbt kan man ändra sig egentligen? Vad var du ute efter? Du ändra dig från ena sekunden till nästa. Vet inte vad som hände.


Klar :)

Nu är jag klar med matten :D
Har träningsvärk i nästan hela kroppen från igår :P Men det är i alla fal ett bra bevis på att jag har jobbat :)

En bild som min kompis tog förra veckan tror jag :) <3



Puss//EMMIIIZZ

Zelda <3333

Juste min hund fyller år idag. Grattis Zelda 9 år idag<333333




Wiiho

Wiiho rekordmånga läsare igår :P haha. Idag så har jag varit i stallet :) Sjukt kallt när det är minus 10 grader och det blåser. Tack mamma för att jag kunde ha din fjällrävenjacka <3 Den var sjukt varm och skön. Jag cissi mockade i tältet och sen hjälpte vi till att packa höpåsar. När vi var klara med det så mockade vi och så fyllde vi på vatten i stallet. Det var stopp i brunnen så vi fick diska hinkarna på gödselstacken. Sandra: " vi kanske borde börja göra i ordning våra hästar" Jag: "Vad är klockan?" Johanna: "När jag gick upp var den 10:33" Jag: "VAAAA!?" Sandra: "Den är 10:42". Vi skulle vara klara och vänta utanför rid huset 10:45 :O Alla typ släppte det dom höll på med på 1 milliskund :P Sen var vi tvungna att borsta, sadla, hämta hjälmar/västar och tränsa på 3 minuter. Helt omöjligt men det gick snabbt så vi fick skynda oss ner till tältet och då hade Helena precis öppnat dörrarna. Vi red fram med sadel. När vi skulle galoppera på volterna så ville inte Hallona så jag fick ett spö av Helena och det slutade med att hon började sparka bakut. Jag ramlade inte av men hon var smidig och sparkade högt. Efter galoppen så red vi barbacka. Elzka :) Så vamt och skönt. Hallona var rund och mjuk att sitta på :) Efter lektionen så åt vi och sen gick jag och Katarina på promenad med Cheval och Kilroy :) Vi gick travbanan runt skogen. Det är så fint med snö men det var jobbigt att gå i eftersom dom inte hade plogat där vi skulle gå. När vi kom tillbaka så gav vi hästarna mat och sen drack vi lite te. Sen skulle påsarna packas igen. Kom hem vid 16:30 och åt middag. Nu måste jag göra en matteläxa :S Hatar läxor. Sen har jag Franskaläxa till på tisdag och så måste jag lära mig en massa sånger eftersom jag ska vara med i luciatåget.

Puss//Emmiiizz

En bild<3

En bild från idag <3



PUSS//Emmiiizz


JSM & JNM

Var tvungen att gå upp 7:15 imorse för att jag skulle och tävla i JSM & JNM. Det var samma tävling. Jag kom inte till final men är nöjd ändå. Toppade 3 av 6 problem :) Senast jag tävlade var för typ ett år sen. Jag träffade en massa trevliga personer. Tim var också där <3 Det var jättelänge sen jag träffade honom sist. Han var lika positiv som vanligt :) Tyvärr så tävlade inte Rasmus så fick inte träffa honom idag. Men lär ju träffa honom snart ändå. Grattis alla som kom till final <3 Ni var sjukt duktiga. Visa nu att Sverige är bäst. Blev kvar i klätterhallen till ca: 17:00 eftersom Ida skulle tävla efter mig :S Men tur att Tim och Philip var pratglada ;) Jag kommer bättre överens med killarna än tjejerna. Vet inte varför för jag är alltid snäll mot tjejerna men dom är inte snälla tillbaka. Imorrn så ska jag till stallet. Vi insåg att det är sjukt kallt nu så jag behöver en varmare jacka att ha i stallet. Men vi hittade bara mammas gamla fjällräven jacka :P Så jag får ha den i stallet nu. Den är väldigt tunn eftersom den är gamal men den är i alla fall varm :)

Puss//Emmiiizz

Bilder <33

Bilder <333


 Visst är dom söta <3

 Elska skolans mat -.- Dom har fortfarande inte något varmvatten så vi måste äta från papperstallrikar som går sönder när man skär på dom med knivarna. Äntligen så har vi fått knivar. Dom första dagarna när varmvattnet inte funka så hade vi bara gafflar.


 Jag och Johanna flummade på tomtenatta <33

 Flum på New Yorker <333

Ska gå och sova snart så jag orkar gå upp imorrn.

Godnatt Bitches <3

KAOS

Hade tur imorse för jag kunde åka med Johanna till stationen, tack <3 Vi kom dit vid 8 och skulle vara där 8:15 men tåget gick 8.28. Vår ena mentor kom dit med bil och vår andra mentor skulle hämta busskorten i skolan och ta bussen till stationen. Det var bara ett lite problem. Bussen som hon skulle ta hade kört i diket och det var elever från min klass och 9D på bussen. Vet inte hur men alla kom till stationen på något sätt. Mentorn för 9D fick åka och hämta flera elever och blev försenad till tåget. Vi från C och några i D hann på tåget och när dörrarna stängdes så kom D:s mentorer upp på perongen så dom fick vänta på det senare tåget. Det blev lite kaos men vi kom till gymnasiemässan tillslut. Där var det sjukt mycket folk där. Vi var där i ungefär 2 timmar. När vi skulle hem sen så kom vi till stationen när vi hör tåget rulla in på perrongen. Dom som hade busskort sprang igenom spärrarna och flera som inte hade kort sprang bakom och typ pressa upp spärrarna och sen rusha dom ner till tåget. Tack vare att det var sån kö så fick vi vänta tills vakten kunde öppna spärrarna. När han väl gjorde det så sprang jag och Johanna ner till perrongen men när vi kommer ner så åker tåget -.- Vi fick vänta i typ en kvart på nästa tåg. Såklart så var det försenat också -.- Desutom så var vi tvungna att byta tåg vid centralen för det var typ något fel på tåget. Vissa i min klass verkade inte fatta att vi skulle byta tåg och stod utanför det "trasiga" tåget och glodde. Dörrarna på det nya tåget stängdes och vi såg dom stå där. Men av någon anledning så öppnades dörrarna igen och då skrek lärarana till dom att komma och dom hann på tåget. Vi hade värsta cirkusen. Sen fick vi vänta på bussen som gick till skolan medan vi belv helt täckta av all snö som föll. När vi kom till skolan så hade vi 35 minuters lunch. Det bästa var att maten var nästan var slut så vi fick bara en kycklingbit var. Det var obegränsat med potatis och grönsaker men det vill man ju inte äta utan kyckling. Vi hade ingen bild så vi slutade 14:10 (Y) På kvällen så har vi julpyntat. Det gillas. Imorrn så blir det JNM & JSM i samma tävling :P Får se hur det går... Lägger upp bilder snart.

Puss//Emmiiizz


Hemma

Nu är jag hemma igen. Först så var jag i stallet och red Rosa. Det gick ganska bra. Vi jobbade med skänkelvikningar och ryggningar. Vi var bara 3 styckna + en tjej som skrittade med på Katitzi så att hon fick röra lite på sig. Vi brukar vara typ 7 :O Men det var skönt att var så få :) När vi hade ridit klart så packade Ida och jag höpåsar och fyllde på vatten i boxarna. När jag kom hem så hade jag 25 minuter på mig att äta, duscha, välja kläder, fixa sminket och blåsa håret :O Var tvungen att blåsa håret för det skulle frysa till is om jag gick ut med blött hår. Men jag blev klar i tid (Y) Jag och Johanna skulle på tomtenatta så vi tog bussen från södervik till centrum. Det var så sjukt mycket folk där :O Höll på att dö av värmeslag. Jag såg hela tiden folk som jag kände igen när vi gick runt där :P Nu är jag trött. Imorrn så ska jag till gymnasiemässan (Y) Slipper skolan :)

Va sur då! Vet inte vad jag har gjort för fel... Du säger ju ingenting :S


Godnatt bitches <3333


Bråk :(

Idag så var det Luciatågsträning :) Det gick ganska bra. Det är bara ett problem: jag kan inte sjunga. Är typ tondöv. Menmen det ska nog bli bra ändå :) Sen på musiken så redovisade jag och Johanna det som vi skulle ha redovisat för flera veckor sen. Fick typ VG på redovisningen :) Innan svenskan så var det 2 killar i min klass som började bråka så vi hade inte så mycket svenskalektion eftersom vår lärare snackade med dom som var inblandade. På franskan så kollade vi på film (Y) Ikväll så ska jag till stallet och kanske på tomtenatta med Johanna <3

Puss//Emmiiizz <3


Filmkväll

Fick reda på att vi kommer få fortsätta att äta med papperstallrikar, plastgafflar och plastmuggar i några veckor -.- Får se hur länge det är... Dom kan inte diska och det finns inget varmt vatten så att vi kan duscha efter idrotten. Kul... Men det finns i alla fall kallvatten. På idrotten så dansade vi b.la. bugg. Det gick sådär. Men dom flesta killarna var seriösa :O Vi skulle ha haft redskap men vi hade inte Pia utan Jocke och Mohsen och då blev det dans. Vi dansade med olika personer typ hela tiden så det var bra när det var någon som man inte ville dansa med så kunde man trösta sig med att det bara var för ett litet tag :P På SO:n så kollade vi på något program. Slutade 14:10 och då gick jag hem och åt för att sedan gå hem till Johanna och öva på våran musikredovisning :P Gissa hur mycket vi övade xD aja får se hur det går imorrn då... Hoppas bara att vi inte behöver redovisa för hela klassen. Imorrn så är det luciatågsträning. Jag ska vara med i luciatåget har jag bestämt mig för :P Vid 18:30 så åkte jag, Johanna och Patricia på KU :) Det var filmkväll :) Vi såg på Edward scissorhands. Den var lite konstig men helt okej. Vi fick en massa popcorn :D Det var sjukt gott :) Nu är jag trött. 

Vad har hänt? Saknar allt som hände förut <33333333

Godnatt bitches <3

Godnatt <33

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite <333





Godnatt bitches <3333

Hata skolan -.-

Imorse så kom Patricia hem till mig och sen mötte vi Johanna när vi skulle gå till skolan <3 På vår andra lektion så får vi reda på att vi inte kan gå på toa i skolan :O *PANIK* hahah Bara därför så behövde jag verkligen gå på toa -.- Hade dom inte sagt något så hade jag säkert inte behövt. Men efter det hade jag franska och sen var det lunch. Vi fick äta från små papperstallrikar och med plastgafflar och dricka ur plastmuggar eftersom det inte fanns något vatten så att dom kunde diska. När vi hade ätit så bestämde jag och Johanna oss för att gå hem till mig för att kunna gå på toa. Lova följde också med. Tur att man har nära till skolan. När vi kom tillbaka till skolan så fick vi reda på att vattnet funkade igen -.- Resten av lunchen så skulle jag och Johanna öva på vår musikredovisning som vi fortfarande inte har gjort. Vi övade inte så mycket utan pratade typ bara (a) Sen frågade vår musiklärare om vi ville vara med i lucia tåget. Jag vet inte om jag ska vara med. Vad tycker ni? Sen hade vi slöjd :D Jag fortsatte med mina vantar. Fick reda på att vi inte kommer få vårat tyg som vi beställde när skolan började för att vår syslöjdslärare inte har fått tillräckligt med pengar så att hon kan beställa det :@ Fick seriöst DAAMP då. Kunde hon inte ha sagt det liite tidigare? Vi har gått och väntat på det i flera veckor och hon har sagt att hon har beställt det men nu så säger hon att vi inte kommer få det :@ Sen när jag satt och virkade mina vantar så frågade hon om jag hade löshår eftersom att mitt hår har blivit så långt :P Men det är naturligt :D hahah första gången jag gilla mitt hår. Efter slöjden så skulle jag till våran studie och yrkes vägledare så jag missade No lektionen :) Men jag fick vänta på henne i 15 minuter eftersom hon var sen -.- Sen hade jag mentorstid. Har bara det en gång den här terminen :) Men då var min mentor 10 minuter sen hon med -.- Var hemma vid 15:15 och då fick jag skynda mig att äta och packa mina saker eftersom vi skulle och klättra och vi ville åka före alla köer hade blivit så långa. När vi kom fram så mötte vi Jimmy på parkeringen. Helt plötsligt medans vi pratar så blåser det så mycket att jag "kastades" framåt. hahahaha höll på att garva ihjäl mig. Jag har aldrig blåst bort förut xD Det gick helt okej att klättra. Lägger kanske upp någon bild här sen :) Bäst jag slutar skriva nu innan det här inlägget blir alldeles för långt

Puss på er
//Emmiiizz


Varför jag?

Jag vet inte riktigt hur jag ska beté mig. Ska jag skratta eller gråta över allt som hänt? Vad är det bästa? Allt känns så jobbigt just nu. Vill bara glömma allt men det går inte. Vill kunna gå vidare men hur? Jag orkar verkligen inte med skolan just nu. Så jobbigt. Vad jag än gör så blir det fel. När vänder allt så att det känns bra igen? För såhär vill jag inte ha det. Det är en massa jag vill ändra på men som jag inte kan göra någonting åt. Jag vill veta vad jag har gjort för fel. Alla gör vi misstag som vi ångrar. Jag har gjort flera. Vill göra om och göra rätt men det går inte. Känner mig tom på något sätt. Vet inte vad som är rätt och fel att göra längre. Skulle jag kunna ändra allt till det bättre så skulle jag göra det men livet har ingen andra chans. Gjort är gjort. Tänk om det fanns en delete knapp. Gud va skönt.
Undra hur det skulle vara att byta skola. Där ingen känner en och ingen vet vad man har gjort för misstag. Ibland så skulle det vara så skönt att få "börja om". Från ruta ett. Där alla måste lära känna mig på nytt utan att bry sig om vad jag har gjort och inte har gjort. Då är det ingen som kan påpeka allt som man gjort fel för dom känner ju inte ens mig. Jag tycker om nästan alla i min klass men vissa idioter får mig att vilja byta klass/skolan bara jag slipper dom. Slipper deras taskiga komentarer. Jag tycker i alla fall inte att det är kul att komma till skolan och höra "Gå och dö" eller "Gå och häng dig himla fjortis wannabe". Va f*n har du för problem? Jag tänker inte gå och dö för att du säger det men det är såå j*vla irriterande och jobbigt när du säger så. Jag vet inte vad jag har gjort dig. Jag förstår inte vad du har för problem. Du säger det till en massa tjejer. Jag vet inte om du säger det till killar också... Men vad har vi gjort dig. Förlåt för att vi finns. Du verkar ha något emot alla tjejer. Varför vet jag inte. Hur ska man kunna få allt att bli som förut? Vill spola tillbaka allt några veckor åtminstone. Om allt skulle bli bättre vet jag inte. Hur länge till orkar jag det här? Men snart borde allt vända, eller? Det skulle vara så skönt om lite tyngd kunde försvinna från mina axlar. Jag har tusen saker som snurrar runt i huvet och gör allt sjukt tungt. Vet inte hur jag ska göra för att det ska försvinna där ifrån. Stressad är jag också över en massa saker. Speciellt skolan. Känns inte bra längre. Ett sms och en klump i magen skulle försvinna. Mår dåligt över att jag vet att det är så lite som krävs men att det inte kommer hända ändå. Trodde inte att du var sånhär. Men jag trodde visst fel om dig. Det är sjukt jobbigt när jag ska sova för jag kan inte sluta tänka på dig. Jag tänker på dig på dagarna också men då går det att göra något så att jag börjar tänka på något annat för en stund i alla fall. Varför jag?

Var tvungen att skriva av mig lite

Skola igen

Idag så var det skola igen. Tänk vad fort 3 veckor kan gå. Om typ 4 veckor har vi lov igen :) Idag så skulle vi redovisa våra praouppgifter. Det gick ganska bra. Sen så fick jag reda på mitt resultat på mitt SO prov. Jag hade VG+ (Y) Sen fick vi tillbaka någon matteuppgift/prov. Jag hade 48/52. Han hade inte skrivit något betyg eftersom det bara var baskunskaper. Fick även tillbaka mitt NO prov. Jag fick MVG :D Jag blev lite förvånad för jag pluggade inte så mycket till det provet men är skit glad att jag fick MVG i alla fall. På idrotten så hade vi redskap. Jag tycker det är roligt med redskap :) Men det var skit läskigt när min lärare tyckte att jag skulle stå på händer på en bänk (i och för sig mot en vägg men ändå) Vi ska ha redskap på onsdag också (Y) Nu ska jag göra min mattläxa. Jag ska räkna ut volymen av mitt rum.

Puss//Emmiiizz


skola

Igår kväll mådde jag verkligen inte bra men idag har det varit mycket bättre.
Jag red Hallona idag. Hon var duktig. Vi jobbade med framdelsvändningar och skänkelvikningar. Hon var lite seg men annars så gick det bra. När jag och Katarina skulle fylla på Chevals vatten i hagen så råkade jag spilla vatten så det kom på mina ridbyxor :S Det blev sjukt kallt när det rann vatten innnanför mina chaps. Hade tur för skulle hem typ 30 minuter senare så det han inte bli så kallt i alla fall. Frida mår fortfarande inte bra. Hon äter bara liite grönt gräs. Hon är en av dom i stallet som i vanliga fall har störst aptit. Krya på dig <333 Imorrn ska jag till skolan. Har inte varit där på 3 veckor nu så det känns lite konstigt men det blir skönt att inte behöva gå upp 5. Hoppas att vi får reda på alla provresultat. Nu ska jag fixa lite praouppgifter som jag inte gjort än :P

Puss//Emmiiizz

Hittat

Jag hittade min kamera :D (Y)

 Bara för att jag är snygg ;)

Se ya bitches

...

Jag känner mig lite duktig för jag har försökt att göra lite hemkunskap nu på kvällen men det har inte gått så bra. men jag försökte i alla fall. Jag fattar typ ingenting av vad vi ska göra. Vår hemkunskapslärare gör mig helt förvirrad med alla uppgifter :s Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag börjar få lite ont i huvet igen. Har haft ont i huvet till och från hela dagen. Imorse så ilade det i bakhuvet :s Inte kul. Jag vaknade 6:30 imorse och var pigg och jätte hungrig :O Jag tänkte inte gå upp så jag läste i 1 timme och sen försökte jag somna igen. Det gick inte :P Jag klev upp 9 och 9:30 höll jag på att dö för att jag var så hungrig så jag gick och åt frukost.
Imorrn så ska jag och Ida till stallet :D Hoppas bara att Frida mår bättre <33 Det skulle vara skönt om leran i hagarna frös och det kom snö. Hagarna är så sjukt leriga och en del hästar är inte så snälla för när man släpper ut dom så får dom jättebråttom till sina kompisar och då springer dom till sina kompisar så fort man har släppt dom och då stänker leran så man får lera överallt. Om det fryser så stänker leran inte i alla fall :P
Nu hittar jag inte min kamera -.- jag använde ju den tidigare idag... Nu är det bara att leta. Jag fick i alla fall något att göra ;)

Puss//Emmiiizz


Midsommar

Kolla på lite bilder så här är en på mig från midsommar <333




PUSS//EMMIIIZZ

JNM :O

OMG nu är jag anmäld till JNM (Nordiska mästerskapen för juniorer) i bouldering nästa helg :O Hur ska det gå? :O Jag har knappt klättrat någonting sista tiden. Menmen det är bara att göra sitt bästa. På JSM i bouldering i maj 2009 så kom jag 2:a. Så nu ska jag vinna JNM ;) Har ju en vecka på mig att ladda. Hoppas bara att jag inte tabbar mig rejält eller kommer bland dom sista. Jag ska vara med i finalen och jag ska vinna så är det bara ;) hahaha man kan ju alltid drömma ;)

Puss//Emmiiizz

Grattis

Kom precis hem efter en dag i klätterhallen. Ida har tävlat så jag har kollat på när hon har klättrat. Hon vann deltävlingen men även hela cupen, GRATTIS :D Jag blev fotograf :P Jag gick runt och fotade och filmade när alla, många klättrade. Jag är ju såå duktig på att ta bra bilder xD menmen det är bilder i alla fall :P Får se om dom hamnar på hemsidan sen :P Ikväll så ska jag äta fläskkotletter med klyftpotatis, mums :)

Ha det bra
Puss//Emmiiizz


Bitch

BITCH: Babe In Total Control of Herself 


Liten VS stor

Kom att tänka på en sak. Tänk vad skönt att vara liten. Då behöver man inte tänka lika mycket på allt som händer runt en. När man var liten så hade man inte lika mycket krav på vad som behövde göras hela tiden. Man behövde inte tänka på gymnasie val, betyg, kläder, smink, hår, kompisar, familj och kärlek på samma sätt som man gör idag. Man behövde inte vara lika stressad över att prestera bra i skolan som man måste nu när man är äldre. Man brydde sig inte lika mycket om hur man såg ut då som man gör nu. Då var inte killarna i sin egen ålder så utseende fixerande som dom är nu. Nu ska man enligt nästan alla killar vara perfekt och se bra ut hela tiden. Man ska helst vara smal ha stora bröst och ha en nice rumpa för att vara perfekt. Dom går så mycket på utseende hela tiden. Tjejer som är sjukt korkade och dumma avgudar dom för att hon ser bra ut. Varför? Det är inte vi tjejer som är utseende fixerade utan det är killarna. Dom har gjort oss till det vi är. Hade dom inte brytt sig lika mycket om hur vi såg ut så hade vi inte behövt leka någon annan för att passa in. Nu är det många som vill passa in så dom leker någon annan för att bli "godkänd" vilket blir så fel eftersom man borde vara sig själv. För att bli "godkänd" så måste man se ut på ett visst sätt. Jag tror att alla tjejer vill ha mer eller mindre uppmärksamhet av killar så det är därför vi måste vara så perfekta och leka någon annan. För att ni ska se oss. Killar har makten över oss tjejer. Det är dom som bestämmer vem som är okej att gillas och vem man inte får gilla för att passa in med dom "coola".
När man var liten så kunde man fråga chans på typ vem som helst. Det var inte konstigt. Kärlek var inte komplicerad som den är nu när man är äldre. Jag kan inte bara gå och fråga chans på den jag gillar. Det funkar inte så längre. Nu är det så mycket mer komplicerat. Ibland skulle det vara skönt om allt blev lite enklare som när man var liten. Visst det finns så mycket som är bra med att inte vara liten längre men det finns mycket som är bra med att vara liten.

Städa

Nu har jag blekt håret och det blev faktiskt bra (tycker i alla fall jag) Nu ska jag städa lite. Mitt rum är ganska stökigt. Men alla har väl mer eller mindre stökigt på sina rum ;)

Puss//Emmiiizz


Byebye

Snart ska jag bleka mitt hår. Byebye utväxt Hello Blondiie ;)

Puss//Emmiiizz

Godnatt <33

Ett sista inlägg för idag och en bild. Sov så gott ;) <33
 



Godnatt alla sötnosar <333

så sant

Älskar jag mina vänner så är jag lesbisk. Skriver jag om mitt liv så är jag emo. Använder jag smink så är jag fjortis. Använder jag urringade tröjor så är jag hora. Är jag blond så är jag dum i huvet. Är jag dålig i matte så är jag efterbliven. Jag är en tjej, låt mig vara det..

Hemma

Hemma efter att varit i stallet och ridit. Jag red barbacka på Rosa :) Det gick ganska bra. Jag fick inte så bra galopper men han är ju travare så han gillar inte galopp. Jag fick sendrag i rumpan flera gånger för jag spännde mig så mycket för att inte ramla av. Det var inte skönt för han hade en spetsig ryggrad :P Men jag behövde inte frysa om rumpan i alla fall :) Jag fick träffa mina bebisar :D <3333 Tack Carro för att du hjälpte mig och Ida att packa hö påsar <33 Krya på dig Frida. Du måste bli bättre. Börja ät igen. Du får inte dö eller bli sämre. Bli bra igen som du var förut <33333 Nu är jag trött eftersom att jag gick upp 5 imorse. Nu ska jag se lite på TV :)

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

Varför?

Hej allihopa. Idag så har jag varit i ett 5 stjärnigt hotell på min prao :) Det öppnar 1:a december och är det finns bara det och ett till hotell som är 5 stjärningt i stockholm :P  Jag var inne i en svit som kostade 20 000 kr per natt :O Jag trodde faktiskt att det skulle vara finare med tanke på att det kostade så mycket med den sviten. Den var fin men inte tillräckligt för att jag skulle betala 20 000. Då måste det vara finare än va den var ;) Jag var hemma vid 1 idag :D Ikväll så ska jag till stallet :) Då får jag träffa mina bebisar :D <3333333

Det sägs att man aldrig ska förlora hoppet men det har jag gjort efter allt som hänt. Ville inte att det skulle sluta såhär. Varför? Förlåt om jag varit dum mot dig och det är därför allt blev som det blivt <333333333333

PUSS//Emmiiizz <3

Onsdag

Kom hem 16:30 idag :S men fick i alla fall skjuts hem så det var skönt. När jag kom hem åt jag och sen duschade jag. Så skönt att bli av med all röklukt man har på kläderna och i håret. Efter det har jag kollat på tv och suttit vid datan.

Puss//Emmiiizz <3

...

Imorse så mådde jag också dålig men åkte till praon i alla fall. Kom hem vi 13:30 :) så det var bra. Jag har inte orkat göra något speciellt på hela eftermiddan/kvällen. Lyssnat på musik och suttit vid datorn. Nu har jag lite ont i magen och är ganska trött men får se när jag går och lägger mig...

Jag vill inte! Saknar allt vi gjort. Vill ha tbx dig <33333333333


Puss//Emmiiizz

emmiiizz.blogg.se <33333


Lizzy <33333333

Saknar dig. Kom tillbaka. Vill ha dig här nu. Hoppas att du har det jätte bra i himlen. Jag tänker på dig varje dag. Varför går tiden så fort? Jag växte upp med dig. Du fanns alltid där. Du lyssnade om man pratade med dig och la huvudet på sne. Saknar dig såå. Du blev 17 år. Du försvann ur mitt liv när jag var 13 år. Jag grät i flera dagar när du avlivades för att du inte mådde bra. Jag ville ha kvar dig men det gick inte. Jag kommer ihåg hur du gick runt när man hade gått och lagt sig och kunde höra dina tassar trippa runt på golvet. Den 14/8-08 försvann du till himlen. En hemsk dag för mig. Även om du inte finns här längre så älskar jag dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du har tagit endel av det som bara tillhör dig och det kommer alltid göra det.     

R.I.P Lizzy <3333333333333 









Puss på dig <333333333

Blää

Shasha bloggen. Jag lyckades inte gå och lägga mig så tidigt igår och somnade först vid 12. Jag gick upp vid 5 imorse så sov bara 5 timmar. Det var alldeles för lite. Jag åt frukost 5:30 och lunch 6 timmar senare. Då är man liite hungrig... Jag har mått dåligt och kännt mig sjuk nästan hela dagen. Jag skulle ha klättrat idag men jag mådde illa och då blev det ingen klättring för mig. Jag har mått illa till och från hela kvällen :S Blä hata.

Förlåt Junior för att jag gjorde så att du fick en stöt och blev rädd för staket igår men jag fick också en stöt och jag vet att det är obehagligt. Puss på dej Britney och Kasper <33333333 Puss på alla :*


Puss//Emmiiizz


Sova?

Idag så har jag vart i stallet :) Hade roligt som vanligt Katarina, Ida och Johanna :) Jag red Hallona och hon var duktig. Lite seg bara men piggnade till i galoppen. Vi red för en annan ridlärare, Linda. Hon var jätteduktig :) Hon gav sig inte förän man gjorde rätt. Får se hur mycket träningsvärk jag kommer ha i magen imorrn :P Hon sa att vi skulle luta oss så mycket bakåt att vi behövde spänna magen för att inte ramla bak när vi arbetstravade. Det var jobbigt men bra träning. 
Nu är jag trött och har kännt mig lite smått sjuk hela dagen :S Jag vill inte bli sjuk. Ska kanske gå och sova snart. Känns som om jag kommer däcka plus att jag ska upp 5 imorrn.

Godnatt <33

Gamla bilder

Lite gamla bilder <33333











 När jag skulle servera på 9:ornas bal :)

Puss//Emmiiizz



...

Det blir ingen klättring idag. Jag orkade inte åka iväg och träna. Jag är fortfarande trött efter att ha gått upp 5 varje dag. Får se vad jag hittar på idag.

puss//Emmiiizz


Träningsvärk

Hello :) Jag vet inte vad jag ska göra. Har träningsvärk från i onsdags och igår. Den blir värre för varje timme som går :P Det visar i alla fall att jag tränat ordentligt så det är bra :) Nu har jag ätit ganska mycket godis så imorrn så får jag åka och träna bort det. Har jag tur så kan jag träna bort träningsvärken :)

PUSS//EmMiIiZz

AJ...

Idag så kom jag hem vid 3 och åkte iväg 6 imorse (Y) Jag har typ inte gjort någonting sen jag kom hem. Har suttit vid datrorn och lyssnat på musik.

 





Kollade på mina bilder och hittade dom här. Mitt knä för 12 veckor sen. Man ska inte tvärnita på grus när man kör för fort på grus.

Puss//Emmiiizz








Home :)

Nu är jag hemma igen. Eller rättare sagt för 1 timme sen men har duschat och ätit. Jag red Junior <3333333333 Jag red barbacka :D Hans ryggrad var ganska spetsig men det var okej ändå :) När vi värmde upp på långa tyglar så smackade någon på sin häst så att Junior stack iväg i trav :P Han tror att så fort någon smackar måste man öka farten. Han tänker inte på om det är jag eller någon annan utan tror att allt är menat till honom. Det var sjukt roligt att galoppera. Hans galopp är såå underbar <3333333 Jag släppte ut mina bebisar, Britney och Junior i sina hagar efter min lektion :) <33333333 Nästa vecka ska jag rida Rosa. Han är ganska rolig att rida. Min syrra ska ha Junior. Jag är så sjukt avundsjuk. Jag vill ha honom. Jag har insett att jag är en väldigt svartsjuk person. Jag vill inte vara det :S Jag blir svartsjuk för allt möjligt :S Inte bra.

Puss//Emmiiizz


Stallet :)

Nu ska jag till stallet :D <333

PUSS // Emmiiizz

Rubrik?

Hello everybody! Nu är jag hemma från praon :) Så skönt att vara hemma tidigt :)
Tack mamma för den goda glassen :) Den var jättegod.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ikväll så ska jag till stallet :D Jippi. Då får jag träffa mina bebisar :) <3

Puss//Emmiiizz


Hemma :)

Jag hade tur idag :) Fick ett linne, en nyckelring och en tjocktröja. Linnet finns inte att köpa i några affärer utan det fanns bara ett visst antal och det gick bara att få under det här evenemanget. Nyckelringen ser ut som en klättersko :P Och tjocktröjan kostar 800 kr att köpa :O Men nu så kastade dom ut den i publiken och jag hade turen att få den :D Sen så träffade jag Daniela som jag inte sett på evigheter :) <33 Det var sjukt kul att se henne igen :) Sen så täffade jag Rasmus som jag inte heller har träffat på länge <3 Han var lika possitiv och glad som vanligt :) Kul att se er. Träffade även många andra trevliga personer :) På det här evenemanget så kunde man prov klättra olika klätterskor. Jag kunde ha 33 på 3 olika par klätterskor :O Men hade sjukt ont i fötterna efter det. Foten värkte när jag hade tagit av dom och gick för att lämna dom :P Men det var roligt att få träffa så många som jag känner :) Det gick sådär att klättra, men jag var desto duktigare på att vara social ( som vanligt :P ) haha :) snart ska jag väl sova måste upp 5:10 imorrn :S

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

Wish me luck ;) <33

Snart så ska jag och klättra :) Det var tydligen något jippo där så får se om det är mycket folk där nu :) Kanske några "kändisar" ;) Det är utlottningar, tävligar och utdelning av lite saker så får se om jag har tur ;) Wish me luck ;) <33

Ha det bra
Puss//Emmiiizz


Miss You <33333

Jag vet inte riktigt vad du vill att jag ska göra. Jag tänker faktiskt inte vänta i alla evighet på dig. Du kan ju säga till mig när du vill gå vidare. När du vill vara ärlig mot mig. Om du är ärlig redan nu så kan du kanske bevisa att det du skriver är sant också? Jag vill verkligen att det ska kunna bli du och jag men det kan inte jag bestämma. Bara så du vet så tänker jag fortsätta att leva mitt liv. Om det blir med eller utan dig är upp till dig. Jag orkar inte vänta hela tiden. Det är alltid något ivägen. Vad är du rädd för? Att någon ska mobba dig för att du är med mig? Eller vad är felet? Är det jag som är felet? Att du inte vågar vara ärlig genom att säga att du inte gillar mig längre? Jag har en massa frågor men du svarar inte ordentligt på dom när jag väl försöker få svar. Jag vet inte vad du tycker, tänker eller vill. Det vet du bara själv. Du måste berätta det du tycker för mig. Var bara ärlig för det kommer du längst med. Är du rädd för att jag inte gillar dig? Om det är det så ska du bara veta en ska: Jag gillar dig sjukt mycket <3333 Men det kanske är det som är problemet? Att jag gillar dig och du inte vill säga att du inte gillar mig. Snälla var bara ärlig. Det gör mig gladare om du säger att du bara gillar mig som kompis nu än att du låtsas att du gillar mig. Du hör inte av dig längre. Men det kanske är ditt sätt att visa att du inte vill vara med mig. Eller? Hur jag ska tolka allt du gör vet jag inte. Det är skit svårt för mig att veta vad jag ska göra och hur jag ska bete mig mot dig. Du säger en sak men gör en annan. Varför? Säg bara det du menar och faktiskt vill. Vad som har hänt nu vet jag inte. Ingenting känns bra just nu. Hur jag ska fixa allt vet jag inte. Jag vet inte ens om jag kan fixa något. Bara le och se glad ut fast jag inte är det. Varför nu? Varför händer det dåliga alltid mig? Jag trodde att för engångskull så hände en bra sak för mig men tydligen inte. Du kom och "förtrollade" mig och sen stack du. Bortglömd är jag säker också. Kan i och för sig förstå att du väljer någon annan för du verkar ju bara kunna välja och vraka. Du får den du vill. Du är inte blyg för att ta för dig. Själv så är jag såå sjukt blyg och har alltid varit det. Vet inte hur jag ska bli av med det. Jag vill inte ha dåligt självförtroende. Jag vill kunna tycka att jag är bäst and f*ck the rest. Men tyvärr så funkar det inte så. Jag har aldrig gillat mig själv. Men för varje dag som går så blir jag starkare. Inte mycket men pytte, pytte lite. Jag trodde att för första gången så gillade någon mig. MIG av alla i världen. Men nu känner jag mig sviken och "krossad". Mitt självförtroende sjönk till botten igen när du "försvann". Ibland undrar jag om du bara leker med mina känslor. Som om du vill att jag ska gilla dig och sedan ska du bara kunna trampa på mig eftersom inget var på riktigt för dig. Men det här är på riktigt för mig. Om du var ute efter att få mig att må dåligt så grattis. Du har lyckats. Jag hoppas att det inte var din mening men hur ska jag veta? Jag mår dåligt över att ens behöva tänka tanken men det är inte så konstig att jag gör det. Du skriver "Vi kan gör något imorrn" men när väl imorrn är här så kan du inte. Det har inte hänt bara en gång heller. Det har hänt många gånger. Då är det ju klart att jag börja undra varför. Leker du med mina känslor? Eller är det bara omedvetet? Hur ska jag få de svar jag vill ha? Jag får ju inga svar längre. Det verkar inte som om jag kommer få det någonsin. Jag vet inte om du kommer läsa detta men det är vad jag tänker. Du vet hur du kan få tag i mig om du vill snacka. Men det lär ju inte hända. Inte nu, inte någonsin. men, men sånt är livet. Önskar att jag kunde veta att någon gillar mig så mycket som jag gillar dig. Du vet att jag gillar dig. Jag "leker" inte bara. Mina känslor är riktiga. Snälla var inte sur på mig vad som än händer. Jag blir lycklig om du är lycklig och ärlig mot mig. Den enda anledningen till att jag inte har hört av mig till dig är att jag inte vill vara för "på" så du börjar hata mig.

Hoppas att vi hörs snart <3333 Miss You <33333333       


Tråkigt liv

hej alla bloggläsare (har ju så sjukt många läsare) är lika trött idag som jag var igår. Det har inte hänt något speciellt idag. Lite jobbigt väder bara. Hoppas att den här snön som kom idag stannar kvar för det är bättre än att den smälter och sen kommer det ny snö igen. Desutom så gillar jag snön så länge dom inte kastar snöbollar i klassrummet.
Jag har tråkigt och kommer inte på något att göra. Jag vill sova men om jag somnar nu så kommer jag vara vaken hela natten och det vill jag inte. Jag skulle behöva göra hemkunskap också -.- såå j*vla tråkigt. Man ska göra en budget igen -.- men ska försöka att få det att bli lika bra som det förra arbet då jag fick MVG (a) :D

Ha det bra
Puss//Emmiiizz


<333

Bara så du vet så saknar jag att höra från dig varje dag. Vill bara spola tillbaka tiden <33333 sår på armarna, sår
på benen sår på pannan. läker men såren i min mage och i mitt hjärta o min själ som e sönder riven kommer aldrig läka..

Prao

Nu är lovet slut :( Jag behövde kliva upp 5:20 imorse :O Trodde jag skulle dö när jag insåg det igår kväll men det var helt okej. Jag trodde det skulle varit värre än det var. Jag blev trött senare på eftermiddagen men var ganska pigg imorse. Jag blev hämtad 6:00 för att åka till märsta. Där fick jag vika kläder, skriva någon faktura, rensa papper och ritningar. Jag fick skjuts till märsta station vid 13:30 och åkte tåg hem. Har varit sjukt trött och kännt mig sjuk sen jag kom hem. Jag har tittat på tv och suttit vi dator hela tiden jag varit hemma :P Typ alla rökte i verkstan så jag kan fortfarande känna röklukten i näsan när jag andas in. 

Puss//Emmiiizz



Söndag :)

Idag så har jag varit i stallet hela dagen =) Jag red Rosa och vi hoppade. Det kändes som om han gick på tuggummi hela lektionen för att han var såå seg även fast jag använde spöet på honom. Men han hoppade ganska bra i alla fall =) Helena la några koner under hindret och sa "ta ett extra tag i manen i fall dom hoppar väldigt högt eller vägrar" Ida red Ulla och skulle hoppa före mig hon ramlade av :S Ulla sprang mot hindret och tvärnintade så Ida hängde runt Ullas hals och då blev Ulla rädd för henne och började springa bakåt. Det var då Ida ramlade av. Tur att du inte ramlade in i hindret eller skadade dig. Jag skulle hoppa efter henne så jag höll i mig ordentligt i manen och mycket riktigt så tvärnitade Rosa också. Flera gånger -.- När han till slut hoppade så var han 3 meter över hindret så att hindret inte skulle attakera honom. Nästa gång vi skulle hoppa det var han tveksam men hoppade i galopp med hjälp av många smackningar från mig. Efter vi ätit så flummade vi massor. hahahaa :D ni är såå bäst <3333

en bild från idag :) <3333



Ha det bra
Puss//Emmiiizz


Förlåt

Jag hann inte blogga igår. Vid 10:30 skulle Ida och jag åka till stallet och rida med Katarina :D mamma red också :) Jag red Junior, Ida red Lara, Katarina red Hallona och mamma red Frida :) sjukt roligt. Vi tog några bilder också. Kanske lägger upp några här i bloggen sen :)

 Jag och Junior <33333
Älskar dig min bebis <33333333

Vi var i stallet till typ 15 :P Mamma grillade fläskkotletter till middag. Såå gott :) Sen började vi kolla på snabba cash men jag hann inte se hela för då kom Johanna :) <3 Hon var hos mig till typ 23:45 eller nått sånt :P Vi snackade en massa och smsade med några ;) Alltid lika kul att vara med dig <333

Idag så var vi och klättrade på morgonen. Det gick inte bra. Jag var trött och orkade ingenting. Efter det åkte vi till kista och shoppade :D slösade 700 kr :O :P men men ibland måste man shoppa också :) Emmiiizz älskar att shoppa så länge hon slipper betala :P Men det tycker väl alla :) Jag har typ inte gjort någonting sen jag kom hem :P Eller jo, testat det jag köpt och sen så gick jag ut med Ida och hunden :) Det var faktiskt inte så kallt ute :)

 En muppig bild på mig men man ser i alla fall vad jag har köpt :P

Halsduk- ginatricot 99kr
Linne- bikbok- 99kr
Adidas byxor- stadium 399kr

Jag köpte även ett vitt linne från bikbok för 99 kr.

Sen fick jag ett par skor till stallet. Dom behövde jag inte betala :)

Bäst att jag slutar skriva nu innan det här inlägget blir alldeles för långt.

Ha det bra
Puss//Emmiiizz


Stallet :)

Hej :) Vi hoppade idag på ridningen :D Det var skit roligt :D Jag red Junior. Min bebis <3333 Han var såå duktig. Han hoppade allt han skulle i galopp. Jag var så stolt :P Vi hoppade inte så högt men ändå :) Vi hoppade ensamma medans dom andra stod på kö och väntade. Jag hoppade och lyckades inte få stopp på honom tillräckligt snabbt och han ville inte svänga heller så jag red alldeles för nära Frida så mitt ben blev mosat mellen honom och Frida. Han sprang snabbt därifrån medans Frida "skrek" och började sparka bakut mot Junior. Hade himla tur som inte blev träffad av hennes hovar. Efter ridlektionen så släppte jag ut Junior i hagen. Man såg ingenting i mörkret. Är sjukt glad att jag hade en pannlampa så att jag kunde se lite i alla fall. Imorrn så ska jag, Katarina och Ida rida :D Jag ska rida Junior, Katarina ska rida Hallona och Ida ska rida Lara :) <33 Sjukt roligt :D 

Puss//Emmiiizz <3

Resultatet

Slingan blev röd. Det blev faktiskt bra tycker jag :)

Hårfärg?

Hej :) Vaknade 9:20 men var fortfarande trött. Men nu har jag piggnat till. Min syrra ska tona om håret nu till någon kastanjefärg så jag har gjort en tunn slinga på mig för att se hur färgen blir på mitt blekta hår :P Hoppas att håret inte blir grått eller någon annan konstig färg :) Nu måste jag vänta i 20 minuter för att se resultatet. Bloggar sen om hur det blev :)

Puss//Emmiiizz

<3333

Idag så har jag varit hemma hos  *****. Första gången jag var där :) Vi trängde ihop oss i en fåtölj och kollade på filmen tretton ( mysigt ;) ). Den är bra tycker jag :) Det är andra gången jag ser den. Efter filmen så snackade vi mest ;) Tack för att du följde med mig när jag skulle hem <333 Jag hade det bra hos dig, hoppas bara att du hade det med mig. Snälla berätta vad du faktiskt tycker om mig på riktigt. Jag kan fortfarande känna din doft på min tröja :) När jag kom hem så gjorde jag ingenting alls. Jag hade ingen ork att göra något så jag satt och lyssna på musik och kollade på julklappar. Det är ju jul snart :O Snart måste man åka och köpa julklappar också. På kvällen så var vi och hälsade på hos farmor, farfar och jonna. Jonna är min faster :) Nu så vet jag inte vad jag ska göra. Önskar att du var här med mig nu och kunde få mig att bli så glad som bara du kan. Jag önskar bara att du gillar mig också. Vad du tycker om mig vet jag fortfarande inte. Vill bara veta om det du skriver är sant eller om det inte är det. Du är inte samma person IRL och på sms. Vem är den riktiga DU? På sms kan du säga en massa saker du vill göra men IRL så verkar du inte vilja göra något av det du skriver. Vill bara veta vad du egentligen vill <33333

Puss//Emmiiizz

Stallet :)

Sha sha bloggen ;) Jag har varit upptagen hela dagen idag så det är skönt att vara hemma nu :) Jag vakande ganska tidigt och kunde inte somna om så det var lika bra att gå upp. Efter att jag hade ätit lunch så stack jag, Ida och mamma ut till stallet och red :D Jag red Junior <33 Han var upptagen med att äta när jag skulle hämta honom i hagen men när jag hade ropat flera gånger så kom han sakta fram till mig :) Då  så höll han på och puffa på mig :P Han är sååå sööt. Jag älskar verkligen honom. Han är bäst <333 Fick även träffa min andra bebis, Britney som också var sjukt söt och gullig mot mig idag :D <333 I stallet så var Junior nyfiken på allt :P När vi skulle gå ner till tältet och skulle ut genom stalldörren så låg det en vattenslang som lät så han blev rädd för den. Han trodde att den skulle äta upp honom :P Tillslut lyckades jag övertala honom att vi faktiskt kunde gå ut även om slangen låg där. Men han var på helspänn hela tiden och var beredd på att sticka. När vi hade ridit klart så var hästarna svettiga och behövde ha täcken på sig. Junior var bara för söt i sitt för stora täcke <3333
När vi kom hem så åt vi och sen stack vi iväg för att klättra. Det var skit långa köer -.- Jag hatar bilköer. Det gick ganska okej att klättra. Känner mig ganska lat men jag har på sista tiden kännt mig väldigt trött hela tiden. Både i huvudet och kroppen. Det går nog över snart (hoppas jag) När vi hade klättrat klart och skulle till bilen så regnade det, igen. Jag älskar verkligen vädret i Sverige. Nu ska jag kolla lite på tv.

Puss//Emmiiizz


Lov :)

Första dagen med lov :D så skönt :) Idag så har jag inte gjort någonting på hela dagen. Jag trodde att vi skulle göra något. För en gångskull så trodde jag faktiskt att vi skulle göra något men tydligen inte. Du ändrar dig alltid i sista sekund. Varför? Du kan ju säga att du inte vill vara med mig från en början. Jag vill bara att du ska var ärlig mot mig. Om det skulle vara att du hatar mig så visst bara du är ärlig. Säg som det är istället för att ändra dig hela tiden. När jag skriver med dig dagen innan så verkar du vilja men samma dag som vi ska vara så kan du inte. Det är alltid något. Jag vet inte vad jag har gjort för fel. Om du inte gillar mig eller hatar mig så var snäll och hata mig hela tiden då. Inte gilla mig på sms men hata mig annars. Jag vill vara med dig men om du inte vill vara med mig så tänker jag inte tvinga dig. Jag bryr mig om dig men gör fel hela tiden. Jag vill att du ska veta hur mycket jag gillar dig men lyckas aldrig visa det. Det blir alltid fel. Bara så fel. Det blir inte som jag vill. Jag vill bara att du ska vet att jag gillar dig sjukt mycket. Om du hatar mig eller inte vet jag inte men jag finns här för dig oavsette vad. Den här dagen vill jag radera och glömma bara du kan gå vidare och inte påminna mig.


RSS 2.0