Uppdatering

Shasha bloggen. Idag så var jag först och hämtade älsklingen med moppen vid min gamla skola. När vi skulle åka hem insåg han att han hade hemmanyckeln med sig och att hans syrra som var på väg hem inte hade det. Då var det bara att åka hem till honom för att lämna nyckeln. Hos honom så hjläpte vi till att packa deras saker och sen åt vi frukost. Sen åkte vi hem till mig och då skulle jag sminka mig, städa, äta, packa och hitta alla mina saker på typ en timme. Jag hann :P Då stack vi till bussen och mötte Lova. Vi drog in till stan och gick runt där. Nu är jag hemma hos älsklingen <3 Snart ska vi kolla på film :)

Puss//Emmiiizz


08:35

Jag kunde inte somna om så då kunde jag lika gärna sätta mig med datorn. Somnade vid kanske halv två och vaknade åtta. Idag får vi se vad som händer.

Puss//Emmiiizz


00:42

Nu ska jag gå och sova. Godnatt zötizzar <3


<33

Hur kan man vara så underbar? Älskar dig mest av allt. Kommer alltid finnas här för dig <3 Snart 5 månader tillsammans och fler ska det bli. Du är bäst på alla sätt. Älskar dig Anthon <3


För mycke sol?

Dax att blogga igen kanske. Mår inte särskillt bra just nu. Har varit och badat i Kairo med Ida, älsklingen och A***. Det var kul. Träffade även Lova och Patricia där. Blev 2 ofrivilliga dopp och några rivsår. Har verken ätit eller druckit särskillt bra under dagen så nu mår jag illa och har ont i magen. Har brännt mig lite överallt också. Inte så roligt. Känner mig typ sjuk :/ Ska kanske gå och sova snart (?) Är trött men vill inte gå och sova än. Vi får väl se.

Puss//Emmiiizz

minnen <3


I miss you


Min dator

Det är en sånn här dator har jag:



Puss//Emmiiizz


Kairo

Sitter ute med älsklingen. Det är sjukt varmt fortfarande. Det är typ 24 grader ute. Idag så var jag först och klippte mig och sen stack Ida, jag, älsklingen och A*** till centrum. Jag köpte ett par peace örhängen :) När jag kom hem så fick jag mitt bling skal till min telefon :D Lägger kanske upp bild sen. När vi kom hem packade vi bad saker och åkte till Kairo. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet. Såg en massa människor jag kände där :P Sååå intressant för er att veta men jag har tråkigt.

Puss//Emmiiizz

Vad ska man göra?

Hej allihopa. Orkar inte göra någonting utan sitter bara här och tänker och planerar. Haha lät typ som om jag var gamal :P Älsklingen sover här inatt (y) Imorrn så vet jag inte vad som händer. Ska nog inte till stan i alla fall. Vet bara att jag ska klippa mig. Vill egentligen inte klippa mig men mitt hår är så slitet nu så det behövs. Ska stänga av dator nu. Godnatt dröm sött <3

Bad

Nu är vi hemma igen. Vi var och badade på Ekeobadet. Nu svider det överallt. Har ont i magen också :( Imorrn ska jag och klippa mig och sen kanske till stan. Vi får se. Bloggar mer sen.

Puss//Emmiiizz

header

Jag vet att jag har en gamla header men jag tröttnade på den andra. Ska försöka att fixa en ny men orkar inte göra det nu.

TTYL <3

SOL!! :D

Godmorgon sötnosar. Jag vaknade precis och var bara tvungen att starata min dator :P Idag är det typ första dagen som det är bra väder på sommarlovet. Ska nog iväg och bada idag :) Bloggar mer lite senare.



Puss//Emmiiizz

Natti <3

Nu ska jag och älsklingen gå och sova. Godnatt Bitches <3

 Alla bilder är på mina andra dator så här är en bild som fanns i arkivet på bloggen <3

TTYL <3

Ridläger, Dalarna och födelsedagsfirande <3

Jag hade tänkt att jag skulle berätta om varje dag jag inte bloggat men jag orkar inte göra några långa inlägg nu. Från söndag till torsdag hjälpte jag till i stallet på ett ridläger. Det var ganska kul bara det att det regnade mer eller mindre varje dag. En dag när jag kom hem så såg det ut som om jag hade duschat. Mina kläder var genomblöta. Fick ett antal stötar av staketen den veckan minns jag i alla fall. Inte skönt. Eftersom att det var bött så leder ju ström bättre. Älsklingen sov här typ hela veckan (y) I fredags så åkte jag med hans familj till Dalarna och var där. Vi kom hem idag. Dom hade inget rinnande vatten där. Dom hämtade vattnet i en brunn och så hade dom utedass, kul... :P Jag och älsklingen sov på vinden. Det var lite kallt när vi skulle sova men det vaar mysigt ändå. Det var sjukt mycket knott där. Inte alls kul. Kändes som om man blev uppäten men min helg var i alla fall lyckad. Idag så har vi firat Ida som fyller 14 år. Grattis <33 Hon och jag fick en mini laptop. Jag fyller ju år om typ 2 veckor och eftersom att hon skulle få en mini laptop så skulle jag veta att jag skulle få en och då fick jag den idag istället, tack mamma och pappa. Ida fick några böcker också. Hoppas att dom är bra :) Har lösnalar på mig så det är jobbigt att blogga :P Nu ska jag vara lite social med min älskling. Tur att han kan låna min andra dator medans jag fixar med den här. Det är en rosa packard bell :)

Puss på er <3

Regn, regn och regn

Glömmer bort bloggen hela tiden. Har i alla fall hjälpt till på ett ridläger söndag, måndag och idag. Säger bara det hur mycket kan det regna egentligen :O Har regnat mer eller mindre varje dag. Idag så såg det ut som om jag hade duschat med kläderna på :( Nu väntar jag på att älsklingen kommer hit. Snart Dalarna :) Berättar mer om mina dagar någon annan gång.

TTYL Bitches <3


<3


18/6-2011

 Idag har vi inte gjort någonting speciellt. Älsklingen stack hem vi halv fem. Var rädd om dig <3

 


17/6-2011

Fredag: Gjorde vi typ ingenting på förmiddan. Jag och Ida åkte till stallet på eftermiddan. Jag red Junior och hon red Fairline. Det regnade så vi red i tältet. Vi red barbacka. Det var sjukt roligt. Junior ville inte göra det jag bad honom göra i början. Men han lyssnade mer efter ett tag. När vi hade ridit klart så fick jag träffa min allra första bebis Bönan. Han var så J*vla söt. Jag typ dog. Han är så liten. Jag höll på att gråta när jag såg honom. Jag har saknat honom så sjukt mycket. Jag typ dog när han flyttade för typ 2 år sen. Han ska vara med på ridläger i sommar. Jag önskar att jag kunde rida honom. Han är världens bästa häst. Efter att ha kramat honom så åkte vi hem. Älsklingen sov här. Vi kollade på film men jag somnade :P


16/6-2011

Torsdag: Var jag och Ida i stallet och red. Jag red Junior och hon red Frida. Vi red barbacka på banan. Dom skötte sig bra. Juniors galopp är så skön <3 När vi kom hem så fixade jag mig och sen åkte jag till älsklingen. Sov där sen.


15/6-2011

Onsdag: Gjorde vi typ ingenting. Kollade på film och halvsov hela dagen.


14/6-2011

Tisdag: Var det skolavslutning.  Fick stå på kullen i år :D haha :P Först hade vi avslutning ute och sen avslutning inne. Vi fick se bildspel som var från åren med klassen. Mest från det senaste året men i alla fall. Fick även se film som var på klassen. Nu är grundskolan slut. Det kommer vara tomt utan klassen. Fick 800 i avslutningspengar, tack <3 Sen åkte jag, älsklingen, Ida, mamma och pappa och fikade. Efter det fick jag skjuts till älsklingen. Där fixade jag mig lite snabbt och sen fick vi springa till bussen. På bussen mötte vi A*** och J*******. Vi åkte till Sollentuna på School’s out festival. Där mötte vi Lova och Ida. Det var roligt där förutom att det regnade. När jag kom hem så var jag sjukt trött, hungrig, illamående och blöt om fötterna.


13/6-2011

Nu har jag äntligen tid att blogga igen :) I måndags så var det bal på kvällen. Jag åkte i en corvette till balen :) När jag kom till balen så tog alla en massa bilder och kollade på hur alla tog sig till balen. Har en massa bilder från balen som jag kanske lägger upp sen. Först fick vi någon drink och gick runt och snackade och sen skulle vi äta. Vi fick tunnbröd med någon kalkonfyllning(?) till förrätt. Potatisgratäng med fläskfilé till varmrätt och någon chokladbakelse till efterrätt. Det var gott. Medans vi åt så fick vi höra på tal och när elever sjöng och spelade. Lärarna hade även gjort en låt till oss. Sen var det ”fest”. Haha eller vad man ska säga. Dom hade DJ och så. Tyvärr så stack många hem så tidigt :/ Jag kom hem vid kanske 00:30.


Sommarlov

Eftersom att det är sommarlov nu så har jag inte hunnit blogga. I måndags så var det bal, i tisdags skolavsluning och festival, igår hände typ ingenting och idag så har jag varit i stallet. Är hos älsklingen nu. Ska sova här (y) Bloggar mer om allt som hänt dom senaste dagarna imorrn (om jag orkar och hinner)

 Bara för at vi är söta ;) <3

Puss//Emmiiizz

FIX

Nu håller jag på att fixa mig. Snart är det bal, TAGGA. Kommer bli jätte roligt. Bloggar mer sen, TTYL <3

Fest, bal och festival *gilla*

orkade inte blogga igår. I lördags så var vi ju på fest men först stack jag och älsklingen till Lova. Sen mötte vi W***** och sen drog vi till stationen. Vid festen mötte vi A***. Vi kom in gratis :D Dom 20 första kom in gratis, haha :P I början var det för få i lokalen och ingen dansade men så småning om kom det fler och dom flesta började dansa :P Kvällen var lyckad. Var tvungen att ta bussen hem sen på kvällen. Somnade typ vid 3 och vaknade vid 11:30. Vi stack hem till mig vid 16 tiden. Höll på att missa bussen. Sen när vi kommit hem så tog vi moppen till donken och sen hem igen. Var hemma hos mig en stund och sen var vi tvungna att åka hem till honom igen. Tack och lov så räckte bensinen. Moppen ville inte starta när jag skulle hem sen. Till slut så fick jag igång den. Efter typ 15 min -.- Har redan varit i skolan. Vi fick sluta 11 för vi hade inget att göra. Har fått lite papper, städa skåpen, fått läsk och saltapinnar pch lyssnat på när lärarna snackat. Ikväll så är det bal :) Väntar på att mamma ska gå upp så att jag kan snacka med henne och så att hon kan hjälpa mig. Gissa hur jag ska ta mig till balen ;) Berättar sen :P Imorrn så är det först skolavsluting och sen festival :D Hoppas att det blir kul.

Puss//Emmiiizz


Fest <3

Jag hann inte blogga igår så gör det nu. Igår så hade vi sovmorgon så jag kunde gå upp 9:20 men några snorungar skrek utanför mitt hus så jag vaknade vid 8:30. Tur att jag kunde somna om. Jag fick skjuts till stationen och sen tog vi tåget till stan. Vi skulle gå på bio men först så fick vi äta och gå runt i affärer. Jag köpte en piercing och en väska. Jag och Patricia såg baksmällan 2. Den var bra. Sen åkte vi hem. Hemma så packade jag och sen åkte jag och badade med älsklingen. Vattnet var inte så farligt kallt. Det var helt okej. Jag hade inget vattenfast smink på mig så jag ville inte hoppa i vattnet. Älsklingen tänkte dra i mig i vattnet och jag trodde att jag skulle ramla i men jag halkade på bryggan så jag ramlade aldrig i vattent men älsklingen  ramlade i. Jag gjorde illa axeln, vet inte om det var för att han drog i armen eller för att jag landa på den. Det gjorde sjukt ont i alla fall. Har inte kunnat sova bra inatt för så fort jag rör armen så gör det ont :'( Kan fortfarande inte röra axeln utan att det gör ont. Hoppas att det försvinner snart. Ikväll blir det fest men först ska vi till Lova. Bloggar mer imorrn.

Puss//Emmiiizz


23:40

Ska gå och sova snart tror jag. Imorrn så har jag sovmorgon. Börjar 10:30 vid stationen så kan gå upp typ 9:20 *gilla* Godnatt, dröm sött <3

Bara för att jag är bäst ;)

Min moppe gick ju sönder igår och vi antog att det var variatorremmen som hade gått av för motorn lät men bakdäcket rörde sig inte. Pappa var och köpte en ny variatiorrem idag så jag och pappa kunde fixade moppen redan idag. Jag gjorde det mesta. Han sa vad jag skulle göra men jag fixade det. Variatorremmen hade gått av helt och hållet. Efter att vi satt tillbaka alla delar så startade den och nu rörde sig bakdäcket. Den kändes lite konstig att köra men det blir nog bättre snart hoppas jag.

Puss//Emmiiizz


Hjälp

På lördag är det fest. Någon som har något tips på vad man kan ha på sig?

Puss//Emmiiizz

Tagga

Tagga nu är skolan snart slut. Det bara imorrn och då ska vi på bio, måndag och då är det typ halvadag och sen bal. Sen på tisdag så är det skolavslutning :D

Puss//Emmiiizz

Hi blondiie

Mitt hår blev jätteljust :) Imorrn så blir det bio med klassen :) Får se vilken film jag väljer att se. Finns 5 filmer att välja på :P

Puss//Emmiiizz


bye bye utväxt

Nu sitter jag väntar på att få skölja ur blekmedlet. Hoppas att det blir bra :) Bloggar mer sen om resultatet

Puss//Emmiiizz

Duktig chey (y)

Nu känner jag mig duktig. Har städat i hela huset. Duktig jag är (a) haha :P

Puss//Emmiiizz

Klasströja

Vi fick våra klasströjor idag. Tröjan ser jättestor ut på bilderna. Det är Medium. Vi såg en tjej som hade fått sin tröja i en annan klass och det var Medium och den var typ jätteliten så alla som valt Small i våran klass bytte till Medium och då våra är mycket större än hennes :O Aja hellre att den är för stor än för liten.



 Allas namn på ryggen

Puss//Emmiiizz

Rubrik?

Kom hem typ 12:15. Imorse hade vi brännboll. Man spelade 2 matcher var. Det var 6 lag och dom 2 bästa möttes i en final. Gissa vem som kom till final :P Såklart mitt lag ;) Haha, bäst vi var. Inte för att jag egentligen ville spela men ändå. Vi kom tvåa :P Alla fick glass efter att vi spelat klart (y) Sen gick jag och Lova ut och kollade på när 7:orna hade vattenkrig. Blev lite blöt men Lova blev blötare. På musiken sjöng vi sommarsånger. Vi fick pasta sallad till lunch, inte gott enligt mig. Eftersom att jag var klar med tekniken så behövde jag inte gå på den. På svenskan skulle vi bara fylla i ett papper och det kunde vi göra tidigare. Eftersom att vi hade typ 1,5 timmes rast så behövde vi inte gå på franska :) Man fick gå om man ville men vem orkar gå dit bara för att säga hejdå och typ få glass? Inte om man behöver vänta i typ 1,5 timmar i alla fall. Är sjukt irriterad på min telefon. Meningen med en telefon är ju att man skulle kunna få tag på någon. Min telefon fick damp. Tydligen hade älsklingen ringt mig x antal gånger och messat men det hade inte kommit fram till min telefon -.- Fick allt när jag startade om telefonen. Kul att den funkar...

Puss//Emmiiizz


00:40

Godnatt kära bloggläsare <3


Oväntat

Är trött men tänkte blogga lite snabbt i alla fall. Imorse så var det fotbolltunering. Jag kollade inte på hela för jag gick upp till slöjden och fortsatte med min klänning. Jag hann göra klart den :D Gick hem och åt lunch och på SO:n kollade vi på film och skrev någonting om alla i klassen. Träffade älsklingen på kvällen <3 Jag tänkte vara snäll och skjutsa hem honom på kvällen men typ efter halva vägen så gick moppen sönder. Precis innan en lång nerförsbacke så började den typ låta konstigt och skaka (?) Jag bromsade och sen gick det inte att gasa igen. Eller det gick att gasa och den lät men rörde sig inte framåt. Jag ringde mamma och pappa så dom skulle möta mig. Jag fick börja knuffa hem moppen.Tur att det var innan backen som den slutade fungera, annars så hade jag behövt knuffa upp den för hela backen. Älsklingen hjälpte mig att knuffa moppen tills vi mötte mamma och pappa. Tack för att du följde mig <3 Du är bäst <33 Sen ledde jag en av deras cyklar och dom tog antingen moppen eller cykeln. Jag lånade pappas cykel och cyklade hem sista biten. Det var jätteläskigt. Cykeln var lite för stor och så har jag inte cyklat på 2 år typ. Hoppas att min moppe går att laga snarast.

Puss//Emmiiizz


00:01

Är jättetrött så ska nog gå och sova. Godnatt, TTYL <3

:D

Jag är sjukt glad nu. Jag hittade skor som jag ska ha på balen så jag fick dom. Fick nya underkläder, band till min klänning och hårfärg :D Tack så mycket <3 Jag köpte ett par solglasögon också :) Imorrn så är fotbollstunering och jag ska förhoppningsvis fortsätta med min klänning.

Puss//Emmiiizz


Äntligen

Idag så hade vi sovmorgon och började 9:30 och då hade vi matte. Vi gjorde inget vettigt alls. Sen hade vi franska och vi skulle ha kollat på film men datorn funkade inte så vi snackade i typ 40 min sen fick vi gå. Jag och Johanna åt lite snabbt och stack upp till slöjden. Jag var i slöjden från 11:45-14:40 typ. Gick ner för att utverdera NO och mattelektionerna i typ 10 min resten av tiden var jag i slöjden. Jag fick mitt skal till telefonen idag :D Det är ett rosa sillikonskal. Sen så har jag bytt min navelpiercing. Jag hoppas att det inte blir någon infektion nu bara. Har bara haft den i 3 månader. Piercing som jag har haft var verkligen inte snygg. Var ingen sten eller något. Nu har jag en vanlig med en blå sten :) Inte världens snyggaste men snyggare än den jag hade :) Ikväll så blir det shopping :D Måste ha skor. Hoppas att jag hittar några snygga.

Puss//Emmiiizz


Ridning, flum & bad <3

Jag hann inte blogga igår. Först så var jag i stallet och hjälpte till med det vanliga, packa påsar och mocka typ :P På våran ridlektion så hade vi typ en mix av dressyr/cavaletti/hoppning. Det var jätteroligt. Vi jobbade med skänkelvikningar och red över cavalettibommar. Efter några varv så red vi utan stigbyglar över bommarna. Det var sjukt jobbigt för benen eftersom att man behövde spänna dom för att inte sitta i sadeln men det var jätteroligt :) Vi var bara 5 styckna och jag red Junior :D Han skötte sig jättebra men han hade lite problem att göra skänkelvikningar. I ena varvet gick det jättebra men i det andra gick det mycket sämre men han är bäst i alla fall. Min lilla bebis <3 I slutet av lektionen så skulle vi hoppa ett sockebitshinder. Man fick hoppa utan stigbyglar om man ville. Jag frågade om det funkade på Junior och Helena sa att landningen typ var det svåraste och att jag blev den första som provade. Han hoppade jättebra :) Det var bara en gång som han stannade framför hindret och sen hoppade typ rakt upp :P Min söta lilla bebis <3 På kvällen så kom älsklingen hit <3 Vi stack till A*** och kollade på film och flumade. Stack hem vid typ halv tolv. När vi kom hem så var jag flum så kunde inte sova :P

Vi vaknade vid typ 10. Vi skulle ha åkt och klättrat men det var så varmt så vi bestämde oss för att åka och bada istället. Vi åkte till Kairo och skulle bada där men vattnet var så jävlakallt. Jag typ dog bara jag gick i vattnet så att fötterna täcktes. Älsklingen gick upp i tornet skulle hoppa i vattnet men han tänkte bara hoppa om han fick en kram när han kom upp igen. Eftersom att jag är världens badkruka så tänkte jag att han inte skulle göra det så gick med på att han skulle få en kram OM han hoppade i vattnet. Självklart så hoppade han ner i vattnet. Jag typ dog när han skulle få sin kram sen. Jag badade inte då utan vi gick upp och solade lite. Då kom A*** dit. Han är ingen badkruka han heller så han hoppade också i med en gång. Sen när älsklingen kramade mig precis vid kanten (vilket jag inte ville men han sa att inget kommer hända) så kom A*** och knuffade i oss i vattnet. Jag typ dog igen. Fyfan vad kallt vattnet var. Mitt första dopp för i år. Ofrivilligt men ändå. Jag skulle aldrig hoppat i självmant så det kanske var bra att jag blev iknuffad (?) Lite senare så skulle jag putta i älsklingen i vattnet och när han står på kanten och jag puttar i honom så tar han tag i min hand och drar ner mig i vattnet. Det var lika kallt i vattnet då. Det sista jag gjorde var att knuffa ner älsklingen i vattnet. Sen var det bara att springa i till land innan jag skulle hamnat i vattnet. Men straffet blev ändå kallt och blött men det förtjänade jag väl. Förlåt alla som blev hörselskadade under dagen. Sen åkte vi hem. Jag hade bränt mig :( Speciellt på en sidan :/ Jag däckade på kvällen. Var så sjukt trött. Jag sov i typ 15 min. Alltid jag. Imorrn så är det skola igen :( Men vi har i alla fall 1 timmes sovmorgon :D

Puss//Emmiiizz

Sverigesnationaldag

Någon som har firat våran nationaldag på något speciellt sätt?  :)
 
Puss//Emmiiizz


TTYL <3

Jag hittade mitt örhänge som försvann för någon dag sen :) Ska gå och sova snart. Imorrn blir det stallet :D Godnatt på er, TTYL <3

 Bild från idag, Peace <3


Jippi :D

Jippi älsklingen kommer hit :D <33333333

 

Puss//Emmiiizz

Prova inte

Prova aldrig att öppna en skakad loka flaska. Man blir blöt. När vi var vid ekoberget så skulle jag öppna en loka flaska som hade legat i en väska. Gissa vad som hände -.- Jag hade mobilen i BH:n men tack och lov blev det knappt blöt. Smart man är :P

Puss//Emmiiizz

Ekoberget

Hej är hemma nu. Idag skulle jag ha varit med älsklingen men det blev inte så :'( Aja... Har varit vid ekoberget idag. Jag klättrade inte men tog en massa bilder och solade. Har bränt mig lite överallt. Mest på axlarna och ena låret, inte skönt :( Ska kanske lägga upp lite bilder från idag här på bloggen men inte just nu. Här får ni ett smakprov från idag i alla fall:



Puss//Emmiiizz

ska försöka...

Får se om ni orkar läsa allt men i alla fall. Ska försöka att blogga mera igen.

3/6-2011

Idag: Jag var så sjukt trött imorse. Jag orkade knappt röra mig. Men till slut var jag tvungen att gå upp. Jag skjutsade hem älsklingen vid 12. När jag kom hem sen så gjorde jag en massa små nödvändiga saker. T.ex. städa och fixa min sista läxa i bild. Jag har kollat på 2 filmer också, haha.


2/6-2011

Torsdag: Så hade vi lov :D Jag hade ridning vid 10. Älskling följde med ut till stallet. Först så red jag Fairline. Vi hade uteritt så det var kul. Hon var pigg. Speciellt i galoppen. Jag fick hålla in henne men det var kul att det var fart i henne. Hon lyssnade ganska bra i alla fall. Sen när jag kom tillbaka så lyckade jag lura upp älsklingen på hästryggen :D Vi gick en tur i skogen. Han red Britney och jag ledde honom. Britney trampade mig på foten vilket inte alls var skönt. Det brände i lilltån :'( När vi kom tillbaka så fick han prova att trava lite i ridhuset. Sen åkte vi hem. Vi vara bara hemma ett tag för sen åkte vi ut och klättrade. Det var ganska roligt förutom att jag inte kände mig så smidig. Jag klättrade bara en led. Jag var sjukt trött när vi kom hem sen. Jag och älsklingen firade 4 månader tillsammans också, älskar dig mest <3333333333


1/6-2011

Onsdag: Det var jättemånga borta så vi blev en liten klass. Först hade vi literaturhistoria. Våran lärare drog över 15 min på våran lektion -.- Vi fick ingen rast mellan svenskan och vårat matteprov. Matteprovet gick sådär. Vi får se hur det gick. Sen hade vi idrott. Då hade vi vattenkrig. Det var bara jag, Lova, Johanna, Patricia och Ida som var med av tjejerna och Roos, Benke, Jimmi och Svahn. Någon jag glömt?  Det var jättekallt. Mina armar domnade bort men det var sjukt roligt. Efter vattenkriget så satte vi oss i bastun. Jag, Lova, Johanna, Patricia och Benjamin drog till abbes på lunchen. När vi kom tillbaka sen så kollade vi på film. Jag stack till Johanna och badade efter skolan och sen kom älsklingen dit. Vi stack hem och på kvällen sen drog jag, älsklingen, Johanna, Ida och Alex ut. Det var sjukt roligt. Vi gick runt lite över allt. Gungade och hoppade studsmatta. Jag bröt typ nacken och ryggen. Var hemma vid typ 23:15 och då duschade vi och sen gick vi och la oss.


31/5-2011

Tisdag: Hade vi matte på morgonen. Lämnade in mina NO frågor så då behövde jag inte gå på NO:n. På svenskan så hade vi litteraturhistoria (?) På franskan kollade vi på film och sen hade vi lunch. Sen hade vi slöjd. Jag fortsatte med min klänning. Jag stannade där eftersom att vi inte hade någon NO. Jag gick hem vid 14:15. Jag kunde ha gått hem vid 13:30 men jag behövde fortsätta med min klänning. Åkte till älsklingen när jag kom hem. Vi stack till Infra för att köpa gräddfil och när vi kom hem lagade vi mat. Efter maten så träffade vi W*****. Vi spelade fotboll. Jag och älsklingen mot W*****. Det var jätteroligt. För der var typ första gången som jag spelade fotboll med killar och tyckte att det var roligt. I och för sig så var det inte speciellt seriöst men ändå. Tack för en sjukt rolig kväll. Jag var helt klart bäst på att göra mål ;) När jag kom hem till älsklingen så började jag må illa. När jag slutat att må lilla så däckade jag. Jag var så sjukt trött. Jag sov i typ 20 min och sen var jag tvungen att åka hem. Förlåt att jag somnade <3


30/5-2011

Måndag: Var det skola igen. Vi kollade på film på SO:n och ”jobbade” med frågor på NO:n. Sen hade vi lunch och sen skulle vi ha massage på idrotten men det blev inte så mycket massage. Vi skulle ha NO prov på tisdagen vilket typ alla klagade över. Eftersom att våran lärare var snäll så fick vi frågor som vi skulle göra hemma till tisdagen istället. En hemtenta. Vi fick dessutom gå hem från matten för att jobba med frågorna :D Jag gjorde frågorna när jag kom hem och sen träffade jag älsklingen. Jag skjutsade hem honom på kvällen sen.


29/5-2011

Söndag: Var vi i stallet. Det regnade och var inte speciellt mysigt. Vi gjorde det vanliga. Mocka hagar, mockade i stallet, i tältet och packade påsar. Jag red Junior :D Vi hade dressyr i tältet. Först värmde vi upp med sadel och sen fick man rida barbacka. Hans galopp var underbar <3 Jag red barbacka och han var så varm. Vi red kadrilj. Vi var 5 styckna. Ida med Lara och Sandra med Hallona red först. Sen skulle jag och Bella med Kilroy rida och sist Cissi och Chewal. Efter en stund så bytte vi så att jag fick rida sist ensam. För Junior har lägst rang (minst att säga till om) Och när han hade väggen på ena sidan av sig och Kilroy på den andra så blev han inträng och stressad. Han hade dessutom 2 ston framför sig och Chewal bakom sig. Eftersom att han kände sig inträngd så bytte vi så att jag red sist med honom. Då blev han lugnare. Resten av dagen blev lite bättre med mindre regn. När vi kom hem på kvällen så åkte älsklingen hem och vi åkte och firade min farmor.


28/5-2011

Lördag: Var jag med älsklingen. Först var vi hos honom men sen åkte vi hem till mig. Vi skulle till stallet på söndagen så då skulle vi ha lunch. 10 min innan våran lilla kiosk (eller vad man ska kalla det) stängde så sa mamma att vi inte hade någon coscous. Så jag och älsklingen fick åka dit med moppen för att köpa det. Men såklart så hade dom inte det där -.- Så jag fick välja att antingen äta potatismos eller åka till centrum och köpa coscous. För centrum hade öppet en timme till. Jag ville verkligen inte ha potatismos så det var bara att sätta sig på moppen och åka till centrum. Låset till moppen var hemma så fick ha den olåst. Vi skyndade oss och sen åkte vi hem igen. På vägen hem blev vi ”jagade” av två killar på sina moppar sista biten hem. Dom förföljde oss hela vägen hem. Det visade sig vara en kille som gått i min klass från 1-5 (?) och en kille som går i min klass nu :P Jag går aldrig utanför dörren utan  smink  och bara för att jag gjorde det träffade jag många som jag kände -.- Aja, livet går inte under. Offrade mig under dagen och gick ut och plockade liljekonvaljer till mamma. Fick typ 1000 myggbett men det var det värt. Hon skulle fått dom på morsdag men fick dom en dag i förväg.


27/5-2011

Fredag: Var jag först i skolan. På morgonen så hade vi franska nationella hörförståelse. Det gick inte bra :/ Sen hade vi NO. Då svarade vi på frågor i boken (tror jag) en hade vi SO och då hade visa prov (jag behövde inte ha prov :D) och resten läste och svarade på frågor i ett häfte. Lunchen var inte god. Kommer inte ihåg vad vi fick men jag åt typ inget i alla fall. På svenskan och engeskan kollade vi på film (om jag kommer ihåg rätt?) Jag fick gå hem från bilden :D Det fick dom flesta i och för sig. Jag fick veta mitt betyg och skulle fixa en konstfördjupning hemma. Så då kunde jag gå hem. Jag hade höjt mitt betyg :D Fick VG :) Hemma så packade jag mina saker och åkte till älsklingen. Där gjorde vi typ ingenting. Kommer inte ihåg vad vi gjorde :P Sov i alla fall där.


Blogga igen

Jag kanske borde börja blogga igen eller vad säger ni? Tänkte blogga om mina dagar. Får se hur mycket jag kommer ihåg bara… Aja det blir säkert bra

Puss//Emmiiizz


RSS 2.0