Stallet <3

Heeej =) Idag så har jag varit i stallet typ hela dagen =) På morgonen så regnade det -.- igen, men tack och lov så slutade det efter ett tag.
Vi hoppade och jag red Rosa =) Han var jätteduktig <3 Vi hoppade studs med 3 hinder =D sjukt roligt men jag vill hoppa högre =P Vi hoppar runt 50 cm. Men vi jobbar mycket med vägar så det är väl okej. Junior var såå gullig imorse. När jag gick in i hagen kom han fram till mig och puffa på mig =) Han ville in. Han vet att inne i stallet så finns det mat och andar gosaker i krubban. Han är alltid lika söt. Alla hästar var såå skitiga och leriga men han var inte alls skitig =P Jag tror inte att han gillar lera. Jag fick träffa alla mina bebisar, Britney, Junior och Kasper <3333 puss på er <33 Gillar alla men er gillar jag mest. När jag kom hem så var mina NYTVÄTTADE ridkläder leriga igen -.- Varför ska det vara så lerigt? Inte kul. Det kan väl börja snöa. Då slipper man leran.
Jag lyckades få stötar idag igen av staketen. Jag trodde inte att blött trä leder ström men tydligen så kan det leda ström. Tack och lov så var det inga rejäla stötar. Efter middagen så har jag inte gjort något speciellt.

Puss//Emmiiizz

Lördag :)

Idag så har jag inte gjort så mycket. Var och åt middag och fira Fabian o Tomas, Grattis i efterskott. Kom hem för typ en halv timme sen. Imorrn så ska jag till stallet och får träffa mina bebisar :D Hoppas att det är bättre väder än förra veckan.


Jag förstår inte vad du vill. Ena stunden är du på ett sätt men nästa på ett annat sätt. Jag blir helt förvirrad. Har jag gjort dig något? Jag vill att det ska funka mellan oss men just nu känns det inte alls bra. Om du inte vill vara med mig så säg det rakt ut istället för att komma med ursäkter/undanflykter varje gång vi ska ses. Hellre att du säger att du inte gillar mig än att du låtsas att du gillar mig. Om du bara gillar mig som kompis så visst men var ärlig med det då. Jag blir inte sur om du säger det nu men om du låtsas och jag får reda på att du inte gillat mig i efterhand så kommer du såra mig sjukt mycket. Sanningen kommer alltid fram förr eller senare så var ärlig nu.
Var tvungen att skriva av mig lite.

Puss//EmMiIiZz

Sova?

Idag så började jag skolan 9:00 och slutade 13:00 :) Vi gjorde inte så mycket i skolan eftersom det är FN-dagen. Vi jobbade i grupper med 6:or, 7:or och 8:or. Jag var gruppledare i min grupp. Jag måste alltid vara gruppledare.  Nu slipper jag skolan i 3 veckor :D Först har vi lov och sen 2veckor prao :) När jag kom hem sen så gjorde jag inte så mycket. På kvällen har jag varit och klättrat. Det gick sådär. Nu är jag sjukt trött av någon anledning, ska kanske gå och sova snart.

Godnatt <3

Stallet :)

heej bloggen :P
Jag hann inte blogga igår för först var jag i skolan och hade 2 prov :O Men det kändes ganska bra och sen var jag med johanna :D <3 Vi drev med några på msn :P
Idag så hade vi hela skolan skriver, så min klass satt och skrev i 3 timmar :O men man fick ta 20 min rast där emellan såå lång rast, väldigt generöst av lärarana.  Sen var vi på konsert i kulturhuset :) Den var ganska bra. Det var sollentuna gymnasium som upptädde. Jag var hemma 14:15 :) Efter middagen så åkte jag till stallet. Först så hoppade jag med Hallona i en timme och sen  red jag Junior en timme dressyr :) Nu är jag sjukt trött, ska nog gå och sova snart.

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

I <3 YOU






Prov :(

Hello :) imorse så hade vi matteprov mattetest :/ Det kändes faktiskt ganska bra så det är bra :) på svenskan så blev vi indelade i grupper och skulle argumentera för och emot "gated comunities" Det var skönt vi vi snackade mest hela lektionen :) På franskan så skulle vi skriva en text om Sverige, men vi har precis läst en dialog om det i textboken så man kunde sno flera meningar därifrån :) Mitt och Johannas tyg hade fortfarande inte kommit till syslöjden :@ Nu börjar jag bli riktigt arg och irriterad på att vänta! Snart har halva terminen gått och vi har fortfarande inte fått det tyg vi beställde första veckan vi hade syslöjd. På no'n så gjorde vi lite uppgifter.
Imorrn så har vi SO-prov eller vad man nu ska kalla det och No-prov :S Inte kul.  Har pluggat so i 1,5 timme idag :S såå tråkigt. Vi jobbar med första världskriget, inte min grej... Nu ska jag duscha.

Puss//Emmiiizz

??

En sak som jag inte fattar är att alla "fjortisar" är så populära :O Dom som röker, dricker, skolkar, sminkar sig i ton av foundation och mascara och är kaxiga blir jätte populära bland alla killar och tjejer. Varför? Gillar alla kaxiga personer eller? Dom är inte snälla och ser inte bra ut men alla älskar dom och vill vara med dom och försöker efterlikna dom. Men vi som inte röker, dricker eller är kaxiga ser ingen. Vi normala, vi som är inte skolkar och inte stinker rök blandat med massor av parfym för att dölja rök lukten, vi finns inte? Om en "fjortis" får bra betyg på ett prov så säger dom "populära" inte så mycket om det men om någon annan person får bra betyg så är man en pluggis. Det är väl endå ingen skillnad? Om en "fjortis och en icke "fjortis" gör samma sak så behandlas dom olika. Icke "fjortisen till det sämre och "fjortisen" till det bättre.
Jag tror att det är många som inte vågar säga att "jag gillar...." eftersom den dom gillar kanske inte är populär utan betraktas som "tönt", och en tönt får man ju inte gilla enligt dom som "bestämmer". Om man skulle säga att man gillar "tönten" så skulle man bli mobbad och utstött och det vill man ju inte. Då är man tyst istället och gillar personen i hemlighet. Det tycker jag är fel. Varför ska man inte kunna säga rakt ut vem man gillar? Det skulle vara nog svårt att säga det även om man visste att ingen "mobbar" mig om jag säger det rakt ut. Om man gillar någon nu måste han/hon passa in för att var "godkänd" av alla andra i "gänget". Jag ska kunna gilla vem jag vill utan att någon ska lägga sig i! Det är mitt liv inte ditt.
Sen förstår jag inte varför alla tyckar att det är så coolt att köra moppe utan hjälm. Varför är det så coolt för? Alla tänker att "jag ramlar ju inte" eller "jag kör ju försiktigt och då kan jag köra utan hjälm" men jag tänkte också att jag inte skulle ramla men jag ramlade och det var inte skönt! Jag hade i alla fall hjälmen på mig vilket kanske räddade mitt liv. Jag kan inte tänka mig att åka moppe utan hjälm (Särskillt inte efter olyckan) men då tycker typ alla att man är knäpp och feg. Jag är inte feg men jag vill leva mitt liv och inte dö om jag kunde ha hindrat det genom att ha hjälm på mig. Om alla skulle köra med hjälm så skulle ingen bli "mobbad" eller bli kallad fegis utan då skulle ju alla se likadana ut och ingen skulle bry sig om att mobba någon för att den har hjälm.
Jag tycker att vuxna borde föregå med gott exempel, t.ex. genom att cykla med hjälm och åka moppe med hjälm. Barn gör inte som dom vuxna säger utan barn gör som dom vuxna gör!  

Plugga

Det var helt okej i skolan idag, på so'n så berättde Maria vad vi ska ha koll på till provet och sen såg vi på film :) På no'n så gjorde vi en labb. Det var chill. Efter lunch så hade vi idrott och då skulle Ida och Lova hålla en handbollslektion. Jag fattar inte reglerna och kommer aldrig ihåg dom :S Känner mig ganska dum eftersom typ alla andra fattar. På matten så gick dom sista igenom sina uppgifter på tavlan och sen lekte vi någon konstig lek. Vi fick sluta 5min tidigare :D haha :) Nu måste jag plugga :/ Har matte test/prov imorrn :S och sen har jag no prov på onsdag och en so uppgift :S Så tråkigt... Aja måste plugga nu

Ha det bra
Puss//Emmiiizz


KALLT!!

Hur mycket kan det regna egentligen? :O Jag har varit i stallet hela dagen och det var sjukt kallt. Höll på att frysa ihjäl! Jag trodde att vi skulle få rida i tältet eftersom det regnade så mycket men det fick vi inte :S Vi red på ridbana när det regnade som mest på hela dan -.- Men det var roligt om man bortser från hur kallt det var. Jag red Rosa och han var duktig och gjorde som jag sa :) Jag, Ida och Katarina var sååå blöta efter att vi hade ridit så Helena sa att vi kunde kolla i kvarglömt lådan om det fanns några torra kläder som vi kunde låna ett tag. Jag kom på att jag och Ida hade med oss våra andra ridbyxor i en väska och Idas var trorra så Katarina kunde låna Idas extra ridbyxor :) Då hade vi allafall torra ridbyxor allihopa <3 I kvarglömt lådan så hittade jag en jacka som jag kunde låna eftersom min var genom blöt, men det var ändå sjukt kallt eftersom jag var tvungen att ha en tröja som var blöt på mig som kylde ner mig hela dagen :S Ida hittade en tröja och en halsduk och Katarina hittade en tröja, en mössa och en regnjacka. Det blev lite varmare men det fortsatte ju att regna så dom nya kläderna blev också blöta och då var man fortfarande kall. När jag kom hem så ångduschade jag :D såå skönt :) Sen så har jag läst lite i so boken för vi har en uppgift/prov på onsdag :S Inte kul och sen har vi no prov på onsdag. Varför så mycket på onsdag för? Ett prov räcker! orkar inte ens med ett och så har man 2 :O Nu ska jag hämta en tröja för det är så kallt. Känner mig sjuk :S

Ha det bra
Puss//Emmiiizz <3



Hjälp?

Jag orkade inte blogga igår kväll. Jag var med ***** på dagen <3 Hoppas att du också hade en bra dag som jag hade :)
Idag så har jag inte gjort någonting på hela dagen. Kom aldrig på något att göra.


Nu på kvällen så har jag varit ganska deppig :S Försökte smsa dig men du ville visst inte smsa med mig <3
Jag vet inte vad jag ska göra. Skulle vilja spola tillbaka tiden några år, så man kan göra om allt till det bättre men tyvärr så går det inte. Jag fattar inte vad jag har gjort för fel. Du får säga det till mig, jag kan inte ändra mig när jag inte vet vad som jag har gjort!!

Jag vet inte hur jag ska hjälpa er men jag vill bara att ni ska må bra <3
Jag finns här för dig Johanna om du vill prata <3333 Älskar dig gumman <33
Jimmy du får inte dö <3 VARFÖR? vad har hänt :( <33
Jag orkar inte allt blir bara fel just nu! Vad ska jag göra?? Jag orkar verkligen inte!! Jag trodde bara att det var jag som mådde skit. Ni får inte må dåligt <333
Jag gör vad som helst för er, ni är bäst <333 Kan inte leva utan er <3333333



Snö?

Godmorgon alla :)
Jag trodde inte att man skulle vakna och se att det har snöat så det är vitt överallt :O Det är ju faktiskt bara oktober... I och för sig så gillar jag snö så jag ska inte klaga :)
Idag så är jag ledig :D Får se vad jag ska hitta på :)

Puss//Emmiiizz <3 

Hemma <3

Det gick faktiskt bra på orienteringen :) Det var 15 kontroller men vi hittade inte 3:an :S Det fanns 2 kontroller som det stod 4:a på så man blev lite förvirrad men annars så gick det bra :) Imorrn så är vi lediga eftersom vi orienterade på kvällen :D såå skönt :)

Ha det bra
Puss//Emmiiizz



heej :D

Det blev ingen redovisning idag på musiken :O Vi fick fortsätta att öva så jag och Johanna satt i ett rum och öva och Jimmy satt och lyssnade :P
Fick reda på att jag hade fått MVG på en uppgift i hemkunskap :O Min lärare sa att mitt arbete var det bästa hon läst än så länge. Hon har 3 till att rätta. Hon räddade min dag ;)
Ikväll så ska vi orientera, jag ska vara med Johanna och Patricia. Jag kommer typ frysa ihjäl :S Dom sa att det kommer bli minusgrader när vi ska ut :S Man får klä på sig mycket så att man inte blir kall :) Nu får man ladda så man orkar springa, gå ikväll :)

Puss//Emmiiizz <3

hemma :)

Det gick inte bra att klättra idag :S Allt kändes tungt och långt.

En bild från i sommras :)




Imorrn har vi nattorientering, vi startar 18:30. Nästan natt haha :P
Nu vet jag inte vad jag ska göra, får väl hitta på något.

Puss//Emmiiizz


Jag och Johanna <3

En bild på mig och johanna:  http://traumatiized.blogg.se/  




Vi är bara för söta <33

matteprov

juste fick tillbaka mitt matteprov igår, hade 36 av 40 poäng. Det var VG+, 37 var MVG -.-

Rubrik?

Glömmer bort bloggen hela tiden :O
Men det finns inte så mycket att skriva :P
I måndags så hade jag utvecklingssamtal, det gick faktiskt bra :) Jag hade uppåtgående i 5 ämnen :O
Igår på matten så redovisade jag, Agnes och Jonte en grej. Alla fick olika upp gifter i sina grupper. Vi skulle redovia hur man ställer upp division, det gick ganska bra. Efter skolan så gick jag hem till Johanna för att öva på en musik redovisning som vi har imorrn :S Jag kommer inte våga sjunga och spela inför hela klassen :O jag är typ helt tondöv. Sjukt pinsamt. När vi hade övat ett tag så la vi upp lite bilder på facebook, hahaha man är ju bara för snygg xD lägger upp någon bild här sen <3

Idag så kollade vi på film på engelskan. LA ZONA, den är konstig man fattar inte vissa bitar i filmen. På matten så redovisade dom som inte redovisade sina uppgifter igår. Vi skulle springa på idrotten :S Det gick helt okej. Sen hade vi so. Alla trodde att vi skulle kolla på film men vi var tvungna att läsa :S jag hatar att läsa.
Ikväll ska jag och klättra :)

Puss//Emmiiizz <3

Bild <3


kusinerna <3

hejhej :)
Igår kväll var jag med Johanna :) vi gick runt ute och flumma :) <3
Idag så var jag i stallet och red Lara :) Hon lyssnade faktiskt bra idag :D Hon gick inte i korsgalopp heller (hon brukar gå i korsgalopp av någon anledning :P) Det är roligt när man märker att hon blir bättre :) När jag kom hem så skulle jag fixa mig snabbt så vi kunde åka och hämta Ida som har tävlat i NM i helgen :) hon kom på 5 plats, bra jobbat :D <3 när vi hade hämtat henne så åkte vi till våra kusiner och firade Joel, Grattis i efterskott :) Nu vet jag inte vad jag ska göra :P

Puss//Emmiiizz <33

R.I.P

Igår begravdes min lärare som jag hade i fyran

R.I.P Ingegerd Bergman

Lördag<3

hej :)
Har precis kommit hem efter ett klätterpass i solna. Det gick inte så bra :S kändes som om jag var sjuk och orkade typ inget :S nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka blogga ikväll också.

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

heej :)

hej igen!
Glömmer bort bloggen hela tiden. Ska försöka skärpa mig och blogga i alla fall en gång om dan. Den här veckan har vi haft flera läxförhör och prov -.-
I tisdags så hände inte så mycket i skolan och hemma så pluggade jag. I onsdags så klättrade jag efter skolan annars så hände inte så mycket. Igår så redovisade jag och Johanna vår låt för vår musiklärare. Hoppas att man får bra betyg :) Sen var jag i stallet och red Frida. Vi hoppade studds, jag trodde det skulle gå rätt så dåligt eftersom Frida är en fjording (arbetshäst) och inte en hopphäst men hon var jätteduktig :D hon hoppade 3 kombinationen i en bra galopp :D <3 Hon fick anstränga sig men gjorde som jag sa åt henne <3 Duktig häst :) <3 När jag kom hem så pluggade jag liite :P Idag så skulle vi läsa högt på franskalektionen, det gick inte så bra. Efter det så hade vi NO- förhör och  sen kollade vi på film på SO'n :) efter lunchen så hade vi engelska prov, det gick jättedåligt! På svenskan så hade vi nationella läsförståelse :S inte kul! Sen hade vi bild. Jag fick inte ha min stol för mig själv utan mosade en persons ben istället. Slutade 15:00 :S  Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting speciellt, tråkat vid datorn mest

Ha det bra
PUSS//Emmiiizz

Helg :)

Hejhej :)

Av någon anledning så lyckas jag inte blogga på helgerna :P

I fredags så gjorde jag typ ingenting
I lördags så var jag också med Johanna :D Vi flummade tills vi fick veta att en person som vi skulle ha träffat mådde dåligt :( Vi gick runt ute och försökte trösta på sms. Inte så lätt. Hoppas att du blev lite gladare i allafall :) <33 Vi finns här för dig<3
Natten till igår så sov jag bara 4 timmar (y) Jag var i stallet hela dagen men var rätt trött. Jag red Ulla, det gick ganska bra :) Vi galoperade mycket :D Sen när jag kom hem så skulle jag ha varit med Johanna och ***** men det blev inte så :( Men på kvällen så fick jag ett sms att h*n var utanför mitt hus så jag gick ut och då fick jag dom kramar jag blev lovad i lördags :D <33 Du höll vad du sa :)<3

Idag så kollade vi på film på so'n. Filmen handlade om första världskriget. Den var jättetråkig, jag fattade ingenting av filmen :S Resten av dagen var okej :) Nu har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite engelska bara.

Ha det bra :)
PUSS//Emmiiizz

Rubrik?

Hello :)
Skolan var som vanligt. På musiken så fortsatte jag och Johanna med att sjunga och spela, men idag lyssnade Jimmy på när vi sjöng. Inte bra eftersom jag inte kan sjunga :P Efter skolan så åkte jag och Ida till stallet :) jag red Frida och vi hade dressyr. Hon var lite lat men det gick ganska bra :) Sen släppte vi ut dom men det var synd att det behövde regna. Nu har jag kollat på Robinson :)

Puss//Emmiiizz 

Johanna <3

Här är en länk till Johannas blogg: http://traumatiized.blogg.se/    :) <33


 

Gamal bild på mig och Johanna :) <333


Cafeterian <3

Hello :D
Idag så satt jag och Larissa i cafeterian :D <3 Fett kul men kände mig taskig mot Johanna :( Men jag hade bestämmt att jag skulle sitta med larra för jättelänge sen. Önskar att Johanna kunde ha suttit med oss. Puss på dig Johanna :)<3 Sen så fick jag ett armband och ett par örhängen av Larissa :D TACK SÅ MYCKET :D <3
När jag kom hem sen så har mamma hjälpt mig med en hemkunskapsgrej. Tack mamii :D Nu så lyssnar jag bara på musik :)

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

klättring

Hej igen :)

Nu har jag kommit hem från klättringen. Det gick riktigt bra idag :D Imorgon så ska jag och Larra sitta i cafeterian :D <3 fett skönt :) Hinner bara ha lite engelska på morgonen :)

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

Blogga? :O

hahah, hejhej glömde bort bloggen i helgen :P får blogga om allt nu då :)

I lördags så var jag med Johanna på kvällen och vi bestämde oss för att gå ut så vi gick bara runt i Väsby :) efter någon timme så gick vi till södervik och där träffade vi Jimmy och Jonte och efter ett tag kom Svahn, Benke och Mack. Alla dom mobbade mig eller retade mig eftersom jag inte tog moppen dit. Dom sa att jag inte vågar köra osv. Så jag tröttnade på att dom alltid säger att jag inte vågar köra moppe så jag och Johanna gick/sprang hem till mig bara för att hämta moppen. Sen stack vi till södervik igen och då hade Lova, Jimmi, Kardan och Ville också kommit. Alla spelade fotboll. Sen åkte flera därifrån för att hämta lite saker. Efter ett tag kom Amber och Andreas och då kom typ alla tillbaka. Vi snacka lite och sen stack typ alla hem, jag och Johanna stack hem till mig :D <3 Vi var hos mig någon timme och sen stack hon hem till sig <3

I söndags så var jag i stallet och red ut med Ulla och hoppade med Dante efter lunch :D På kvällen så skulle jag och Johanna varit med en viss person men h*n kunde inte komma så vi gjorde inget vi heller <3 Jag var såå trött jag däckde totalt vi 21:30 :O

Igår i skolan så hade vi orientering -.- inte kul :( men sen på lunchen så gick vi till mig  och åt och flummade hahaha :) <3 När jag kom hem så behövde jag plugga :('

Idag så hade vi nutidsorientering på morgonen. Det gick inte bra :( och före lunch så hade vi franskaprov :( det gick inte bra. Jag fick jätteont i magen efter lunch :(

Oj det blev ett riktigt långt inlägg haha :)
PUSS//Emmiiizz

Sluta klaga..

Vi kliver upp på morgonen och våran dag blir förstörd,
just för att vi inte kan välja mellan 30 olika tröjor medans
på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka i
hjäl för att hon inte har en enda tröja att ta på sig


Vi går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger
i stort sett allt medans i Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist.


Vi kommer hem och förbannar våra föräldrar för att vi måste tömma diskmaskinen
medans i Somalia blir en 8-årig pojke slagen
för att han somnade efter 10 timmars arbete

Vår kväll blir förstörd då vi upptäcker en finne på hakan medans i Kambodja
dör en 11-årig flicka och hennes lillebror i aids.

GRÅT INTE ÖVER pojkarna som dör,
över flickorna som inte överlever, för  tårar räddar inga liv
Vi borde resa oss upp och inse att förnyelser behövs för att rädda världen!

HEEJ :D

HEEJ :D

Igår så hade vi sovmorgon och började 9:30 :D Annars så hände inte så mycket i skolan förutom att jag och Johanna flumma :D <33 Sen var jag och klättrade och det gick bra :) När jag kom hem så var jag med Johanna igen :D Vi var hemma hoss mig och flummade haha :D Sen stack vi ut det var såå kallt eftersom jag och Johanna bara hade tunna leggings på oss men vi gick runt och då träffade vi Svahn, Benke, Robin, Moa och Jimmy :) Vi gick hem till Svahn och väntade på Dennis och när han kom gick vi till Alexander :) En miniklassträff haha :) Efter ett tag så stack jag och Johanna hem :) Det var skönt att komma in i värmen igen :)
Idag så måste jag fixa en engelska grej och sen hoppas jag att jag kan vara med Johanna :) <33

Puss//Emmiiizz

RSS 2.0