Du är mitt allt <3

Måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän. Älskar dig mest av allt <3333 Är så sjukt glad att du är hemma igen. Imorrn så blir det Åland med dig och det ska bli jätteroligt. Längtar. Sen blir det flera mysig dagar med dig men först en natt hemma.

 

Älskar dig sötnos <33333

Puss//Emmiiizz

allt och lite till

Har inte bloggat eftersom att älsklingen kom hit i söndags och har varit här enda sen dess. Har bara velat vara social och inte sätta mig och blogga när han varit här. I söndagskväll så gjorde vi typ ingenting. Var så sjukt glad bara. Igår så var jag och Anthon hundvakt :P Dom andra var på kolmården. Hade gärna följt med men det funkade tyvärr inte. Vi kollade bara på film och var sociala. Han sov här på kvällen sen. Idag så fick jag sovmorgon. Det var mer än en vecka sen jag gick upp efter 10 :P Sen tog vi moppen och åkte och handlade mat till Gollum. Vi köpte syrsor, blää. Så sjukt äckliga. Tur att jag slipper röra dom. Sen åkte vi hem. Höll på att krocka när vi skulle åka hem. Jag körde på gångvägen och där brukar det inte vara så många som är ivägen så jag gasade på. Helt plötsligt så är det en stor jävla bil som tar upp hela gångbanan. Det var bara att bromsa in fort som bara den och sedan veja. Var tvungen att köra ute i gräskanten precis brevid ett dike. Var sjukt läskigt eftersom att bilen var så bred. Vet inte varför bilen var där. Tror det var någon kommunbil eller något. Sen när vi kom hem så var det bara att städa och fixa sig. Sen kom mina kusiner hit. Dom åt middag här. Det var roligt att träffa en stor del av släkten. Fick agera taxi då några av dom yngsta kusinerna ville åka moppe :P När dom åkte hem så var det bara att börja packa för imorrn bär det av till Åland med älsklingen <3 Ska bli roligt. Då blir det att gå upp vid halv nio och packa det sista. Snart ska jag och älsklingen gå och sova. Eller? ;) haha bloggar mer när jag kommer hem igen.

Puss//Emmiiizz


Jippi, äntligen

Jippi älsklingen kommer hit ikväll :D:D:D ÄR så sjukt glad. Trodde jag inte. Nu räddades hela min dag. Har inte sett honom på en vecka. Äntligen. Älskar dig. Synd att det inte blir kolmården för dig och mig imorrn men aja... Huvudsaken är att jag får träffa dig <3

Puss//Emmiiizz

Trött chey

Hej igen! Har inte bloggat på några dagar nu igen. I fredags så var jag och bada i havet med familjen, mina kusiner och min mormor och morfar. Det var roligt. Vattnet var jättevarmt :O Blev jätteförvånad men det var sjukt najz. Blev som ett träningspass för jag och mina kusiner sprang runt hela tiden och kastade boll. Det var riktigt roligt. När vi kom hem så gjorde vi typ inget. Igår så var vi och klättrade på morgonen. Hade ont i axeln efter allt bollkastande dagen innan. Det gick helt okej att klättra. Sen åkte vi till Kista en snabbis. När vi kom hem så kom min mormor och morfar hit. Sen var det dax att fixa sig för skulle till mina kusiner och äta middag. Vi åkte buss och tåg dit. Tog typ en timme (?) Sen var vi där hela kvällen. När vi gick till bussen sen på kvällen så var det några killar som satt och drack och tyckte att jag och Ida skulle komma dit, haha. Vi skulle fått gratis dricka mot något som jag inte hörde vad dom sa. Antagligen något jag inte vill veta heller. Sen åkte vi på buss, tåg och buss. Var hemma vid 1. Somnade vid kanske 2 och vaknade av ett sms vid 8:30 imorse. Sen kom det typ 4 sms till på mindre än en halvtimme. Då gick jag upp för kunde inte somna om. Var sjukt trött men nu är det bättre. Lär sova gott ikväll. Vi åkte till centrum en snabbis idag. Köpte en grå tjocktröja. Sen åkte vi hem och åt och sen iväg igen. Fick ett rosa rdspö med reflex på av mamma och pappa, tack <3 Nu sitter jag i soffan och väntar på mat.

Puss//Emmiiizz


Nu igen...

Är sjukt ledsen och förvirrad just nu. Bloggar mer när allt känns bättre, godnatt <3


<3


Film

Ligger i sängen nu och tråkar. Kollade på chihuahuan från beverly hills. Hundarna var så sjukt söta, jag vill ha :P Finns typ inget mer att skriva nu så bloggar mer senare, TTYL <3

Rubrik brist

Vaknade vid 9 imorse. Fixade mig och sen skulle vi åka och klättra. Det gick sådär. Sen åkte vi till Kista och shoppade. Jag köpte en BH, en tjocktröja och en klänning. Sen åkte vi hem och lämnade allt och sen åte vi till min farmor och farfar. Träffade även Jonna. Det var roligt. Vet inte vad jag ska göra nu. Kanske kolla på film (?)

Puss//Emmiiizz


Kusin träff

Tänkte blogga innan jag går och lägger mig. Idag så var jag först och badade i Kairo med mamma, Ida och pappa. Var sjukt kallt i vattnet och ganska mycket moln på himlen men det var kul i alla fall. Sen åkte vi hem och fixade oss och sen åkte vi till mina kusiner. Träffade även min mormor och morfar :) Det var roligt att träffa alla igen. Får se vad som händer imorrn. Ska nog stänga av datorn snart. Godnatt  bitches <33

Natti <3

Nu ska jag stänga av datorn, natti sötnosar <3

Music <3


Räknar dagarna

Bara av att höra din röst så smälter jag. Du är så sjukt bäst. Du får mig att bli glad fast jag är ledsen. Du finns alltid där för mig när jag behöver dig. Jag gör allt för att du ska må bra. Saknar dig så sjukt mycket. Längtar tills du kommer hem igen. Är ensamt utan dig. Tomt att inte ha någon bredvid sig när man ska sova. Men jag får stå ut. Snart är du hemma igen. Önskar att du var här nu bara.

Puss//Emmiiizz

:)

*håller tummarna*

Saknaden är stor

Saknar dig så sjukt mycket. Det har bara gått 2 dagar men det känns som en evighet. Älskar dig så sjukt mycket. Kom hem min älskling <3



Puss//Emmiiizz

Dax att blogga igen

Igår så var jag och klättrade. Det var riktigt länge sen. Det gick helt okej. Vi hade en mini tävling jag, mamma, Ida, pappa och Jimmy. Det var riktigt roligt :) Sen på kvällen så kollade vi på film, mysigt. Somnade runt ett och vaknade runt halv nio. Var och badade i havet idag. Det var sjukt kallt i början men blev bättre efter ett tag. Har typ inte gjort något speciellt sen jag kom hem.

Puss//Emmiiizz


Blää

Är inte på humör för att blogga. Är inte på humör för någonting just nu. Bloggar mer när jag är på bättre humör.

Puss//Emmiiizz

Tårarna slutar aldrig rinna

Snart kommer älsklingen hit en stund i alla fall. Det sista jag ser av honom på en vecka :'( Kommer sakna dig så sjukt mycket. Minns hur det var när du var i Turkiet :'(

Jävla cp :'(

Och så fick jag inte vara med älsklingen i veckan heller för då måste han iväg. Jävla cp. Jag som hade längtat som fan efter den här veckan. En hel vecka med bara älsklingen för mig själv och så ändras allt i sista sekund. Kul att ens liv går sönder hela jävla tiden. Löften bryts. Förstår inte varför. Förstår inte vad jag har gjort. Varför straffas jag hela tiden? Vad har jag gjort för fel? Blir helt spyfärdig och inget kan jag göra. Tåraran rinner och tar aldrig slut. Är hungrig men kan inte äta. Allt försörs för mig. Förlåt att jag inte ville att en jätteful bild på mig skulle finnas på Internet för om jag har fattat det hela rätt så blev allt fel efter att jag ville att bilden skulle bort... Vad ska jag göra för att lösa allt? Bara för att man är "liten" så räknas inte ens åsikt. Vad jag vill spelar ingen roll. Hoppas alla blev nöjda nu. Jag fick en förstörd vecka men vad spelar det för roll? Allt jag hade planerat är bara att glömma. Allt jag sett fram emot drunknar i tårar. Hur kan man vara så dum? Varför trodde jag ens att det skulle vara anorlunda nu? Allt är väl mitt fel, som vanligt.


:'(

Vad ska jag göra?




8:52

Godmorgon. Jag vaknade för en stund sen och kunde inte somna om. Har så många tankar som snurrar runt i huvudet. Nu blir det bara att vänta, vänta och vänta.

Puss//Emmiiizz

16/7-2011

Nu ska jag försöka att sova. Godnatt dröm sött <3

Ny design

Fick en ny design. Inte jag som gjort den, vad tycker ni om den? :)

Min,min och bara min

Jippi nästa vecka är älsklingen min i en hel vecka :D Älskar dig <3



Puss//Emmiiizz

Rubrik

I torsdags så var jag först i stallet med mamma och Ida. Jag red Britney. Vi red ut och jag red först. Hon var helt underbar. Speciellt hennes galopp. Hon länger verkligen på stegen när man är ute och galopperar. Sov hos älsklingen sen på kvällen och sen åkte vi hit igår. Vi kollade på film och tog det lungt. Badade i ett bubbelbadkar där det inte funkar att göra bubblor. Tur att det blev skum när man hällde i tvål när man slog på vattnet i alla fall :P Älsklingen sov här tills idag och sen åkte han hem :/ Jag åkte till Ikea med mamma och Ida. Jag behöver en ny lampa men vi hittade ingen :( Får se vad som händer ikväll. Ska försöka att uppdatera oftare. TTYL <3


Västervik

Förlåt för att jag inte bloggat ordentligt den senaste veckan. Har haft fullt upp men nu tänkte jag berätta om allt som hänt. Förra lördagen bestämde vi oss för att åka till Västervik med våra klätterkompisar. Vi åkte på en klättersemester. Eftersom att vi klättrar utomhus i berg och skulle tälta så var allt så väderberoende men på lördagen hade dom lovat okej väderf till veckan så vi bestämde att vi  skulle åka. Eftersom att vi inte hade packat någonting så fick vi lite bråttom för vi skulle åka på söndag morgon. Under lördagen så handlade vi allt som vi behövde och packade. Jag var så sjukt förvirrad och taggad på att åka iväg. På kvällen kom älsklingen hit och sov här. Han följde också med till Västervik :) På söndag morgon skulle allt packas in i bilen för att sedan åka bil i ca: 4 timmar. Det blev ett fika stopp innan vi kom till campingen. Påväg till campingen så regnade det jättemycket vilket vi inte gillade eftersom att vi skulle sova i tält. Tack och lov så regnade det inte när vi kom fram till campingen. Det såg ut som om det skulle börja regna så vi fick skynda oss med att sätta upp tältet. Det var ett 6manna tält med 3 "sovrum", haha :P Ganska mysigt. Den kvällen badad vi bara. Det var 22 grader i vattnet. Helt okej faktiskt ;) Det var svalt på kvällen och man sov gott under täcket/ i sovsäcken.
Måndag: Så fort solen gick upp på morgonen så vaknade man. Dels av ljuset och dels av värmen. Gick upp vid kanske 9 tiden. Vi bestämde oss för att åka och klättra på någon ställe och packade oss i ordning och åkte iväg. När vi gick till klippan så såg jag en orm. Jag höll typ på att dö eftersom att jag har fobi för ormar. Jimmy gick och skulle ta bort den men den flyttade inte på sig när han stampade runt den så han fick lyfta brt den med en pinne. När vi kom fram till klippan så var det så sjukt mycket mygg. Inte alls mysigt. Det fanns en gästbok i en brevlåda på ett träd där som jag skrev i. Jag klättrade inte mycket men det jag klättrade kände jag mig nöjd över. Sen åkte vi och handlade lite och sen badade vi.
Tisdag: Vaknade vi ganska tidigt. Vi gick och badade vid stranden eftersom att det var bra väder. Älsklingen hoppade från tian i hopptornet :O Galning <3 På eftermiddan så åkte vi och klättrade. Vi fick leka "bergsgetter" för att komma fram till klättringen xD Vi fick hoppa mellan olika stenar :P Jag och älsklingen klättrade inte så mycket men det var mysigt i alla fall. När vi kom tillbaka så badade vi igen :) Blev ett kvällsdopp. Hade svårt att somna sen på kvällen. Kanske för att vi skulle åka hem dagen efter (?)
Onsdag: Vi hade lite olika förslag på vad vi skulle göra på morgonen men för varje minut som gick så blev det mörkare moln på himlen. Vi bestämde oss för att fort packa ihop tältet innan det skulle börja regna (det såg ut som om det skulle börja regna) Det tog typ lite mer än 1 timme att packa ihop alla saker, packa ner tältet, packa in allt i bilen och checka ut. Sen blev det en lång resa hem :P Somnade medans vi kollade på film. Vaknade av ett ryck när någon blev skjuten i filmen. Älsklingen skulle hem och sen stack vi hem och packade upp. På kvällen firade vi pappa.

Lite kortfattat om mina dagaar i Västervik :)

Puss//Emmiiizz

Grattis :)

Pappa fyller år idag, grattis :D Hoppas att du har haft en bra födelsedag.

Puss//Emmiiizz

camping

Hej igen! Har inte bloggat för jag har varit i Västervik med familjen och älsklingen. Vi åkte dit eftersom att det skulle finnas bra klätterställen där. Vi bodde på en camping i ett tält. Var ganska trångt men det funkade. Vi åkte hem idag och det tog ungefär 4 timmar. Skönt att vara hemma igen. Berättar mer om dagarna sen.

Puss//Emmiiizz

00:48

Idag så har jag gått i en massa affärer men inte köpt någonting :P Nu ska jag och älsklingen gå och sova, godnatt dröm sött <3


Äntligen 16 :D

Hejhej! Orkade inte blogga inte igår. Igår kom älsklingen hit vid halv ett. På kvällen så åkte vi till Kairo och badade. Var ganska kallt i vattnet. När vi kom hem sen så kollade vi på film och så sov älsklingen över här (y) Imorse så blev jag firad av älsklingen, Ida och mamma (pappa var på jobbet) Fick en jättefin pärm som Ida gjort på slöjden och ett jättefint armband av älsklingen, tack <33 Vi åkte till Kairo och badade på dagen och sen när vi kom hem så fick vi middagsgäster. Fick en data väska av dom och navelpiercingar av mamma och pappa, tack <3 Äntligen så är man 16 :P Min födelsedag har i alla fall varit jättebra :) Nu ska jag vara social med älsklingen.

Puss//Emmiiizz


7/7-2011

Nu ska jag stänga av min dator, godnatt snyggingar <3

Uteritt :)

Bloggade inte igår för jag orkade inte. Igår så kom älsklingen hit på morgonen och sen gjorde vi typ ingenting på hela dagen. På kvällen kom några och firade mig, Ida och pappa. Jag fick ett presentkort och ett par snygga örhängen, tack :) På fredag fyller jag 16 :D LÄNGTAR :D Sen sov älsklingen här (y) Idag så har jag varit i stallet med Ida och Jossan. Vi sopade en massa i boxarna och sen red vi ut. Jag red Britney, Ida red Fairline och Jossan red Rosa. Vi red ut och jag red först. Det var helt underbart om man bortser från bromsarna. Britney var pigg i galoppen och var ganska mjuk :) Eftersom att vi inte red ut så långt så hann vi komma tillbaka och rida lite på banan också. Alla red barbacka när vi kom till banan. Det var också underbart. Men bromsarna var jätteirriterande. Så fort man stannade så "hoppade" hästarna på stället och sparkade. Britney började galoppera när en jättestor broms bet henne på rumpan, stackarn :( Jag blev också biten och det var inte så skönt. Sen när vi satt av och stod bredvid hästarna så trampade dom hela tiden efetresom att dom blev bitna. Britney lyfte upp frambenet och skulle typ försöka få bort en broms men lyckades sparka mig på låret. Gjorde inte så ont men fick ett blåmärke. Tur att hon inte träffade smalbenet. När vi kom hem sen så åkte vi till Kairo. Vågde doppa mig med en gång idag :P Får se när jag lyckas att gå och lägga mig ikväll.

Puss//Emmiiizz


Bild @ me

Kom på att jag inte visat någon bild på min balklänning eller min skjuts till balen. Här är en bild:



Balklänningen har jag sytt själv på slöjden :)

Puss//Emmiiizz

:)

Imorrn så kommer älsklingen hit och så blir det födelsedagsfirande och på fredag fyller jag 16 :D Helt sjukt vad tiden går fort. Känns inte verkligt att jag fyller år nu på fredag och att jag snart ska börja gymnasiet. Men kul ska det bli :)

Puss//Emmiiizz


Film

Nu har jag precis kollat på pirates of the caribbean, första filmen. Hade glömt typ allting. Var så länge sen jag såg den sist. Nu ska jag snacka med älsklingen.

Puss//Emmiiizz

Fel igen

Trodde faktiskt att du skulle få idag men tydligen inte. Trodde väl fel som vanligt. Vill inte. Men vad har jag att säga till om... Hoppas ni är nöjda nu.

trött

Gick upp vid 7:30 idag. Åkte till stallet vid typ 8:40 och var där till 16:00. Var där med Ida, Tove, Elsa och Jossan. Vi mockade i hagen och tömde boxarna i stallet. All torv skulle bort. Sammanlagt mockade jag ca:20 skottkärror. Red Britney också :) Det var länge sen jag red henne. Hon var stel i början men efter galoppen så mjuknade hon. Hennes galopp var stötig. Mycke stötigare ä vad jag kom ihåg. Är sjukt trött nu.
Pappa kom hem idag också :D Nu väntar jag bara på maten.

Puss//Emmiiizz

jag faller för snabbt, tar smällen för hårt, förlåter för lätt och bryr mig för mycket

.

01:10

Nu ska jag försöka att gå och sova. Ska upp 7:30 imorrn :/ Godnatt bitches <33

Skype

Sitter vid skype och tråkar finns inget att göra.

Puss//Emmiiizz

Hm...

Vad ska man hitta på? Finns typ inget att göra :/ Imorrn ska jag i alla fall till stallet :) Hoppas att det blir roligt.



Puss//Emmiiizz

Tråk...

Nu har jag städat lite på rummet. Är trött och hungrig men snart är det middag :)

Puss//Emmiiizz

Shopping in my <3

Hejhej! Somnade vid typ 2 inatt och vaknade vid 10. Idag så har jag varit och shoppat. Köpte en klänning, underkläder, knästrumpor, 2 halsband och ett par örhängen. Nu ska jag städa lite. Mitt rum är så sjukt stökigt. Blä.

Puss//Emmiiizz


Godnatt <3

Är så sjukt irriterad. Min ena dator fick damp och nu går det inte att starta den -.- Tur att man har den här i alla fall. Är ganska trött också. Får se när jag går och sover. Godnatt sötnosar <3

2/7-2011

Idag så har jag och älsklingen som sagt varit tillsammans i 5 månader :D Han sov hos mig inatt (y) Idag så har vi inte gjort så mycket. Kollat på film, skalat rabarber och ätit sjukt god mat och rabarberpaj :) Gillar inte att det är så sjukt varmt ute. Man typ dör av värmeslag. Jag har ont i magen och mår illa :( Aja, nu ska jag snacka med älsklingen som åker iväg imorrn :( Hoppas att du får det sjukt roligt och va rädd om dig :)

Puss//Emmiiizz

Till Anthon <3

Har varit tillsammmans med dig i 5 månader idag. Tack för dom här månaderna. Du är så sjukt underbar och förstående. Kan alltid prata med dig om det är något. Hoppas att du vet att jag alltid kommer finns där för dig dag som natt. Älskar dig mest <3 Hoppas att det blir du och jag förevigt <3

 Du är bäst <3

Puss// din Emmi

Uppsala here i come

Juste jag kom in på mitt förstahandsval till gymnasiet :D Är sjukt gald. Så Uppsala nästa.

Puss//Emmiiizz


00:09

Idag så har jag och älsklingen inte gjort något speciellt. Kollat på filmer och myst ;) Nu ska vi krypa ner i sängen. Natti <3

RSS 2.0