Orkar inte

Orkar inte blogga, mår inte särskillt bra. Bloggar mer imorrn.


Förlåt att jag var en idiot <333333333


Hemma

Har precis duschat och ska typ gå och sova nu, stallet imorrn :D Godnatt mina elzklingar <3333


Sakna

Saknar sommarn och bästaste Britney <3333333333 Imorrn så ska jag till stallet och får äntligen träffa mina bebisar Britney och Junior <333333333



Puss//Emmiiizz

Hos Anthon

Är hemma hos Anthon nu :) För en gångs skull så är jag pigg :O Sov mer än jag brukar. Idag så ska dom fira Alva så därför är vi hos honom nu. Grattis i efterskott Alva :) Bloggar mer sen.

Puss//Emmiiizz

Godnatt <3

Nu ska vi gå och lägga oss, godnatt bitches <33333

Äntligen lov

Skolan var helt okej, på franskan kollade vi på film och lika så på NO:n. På SO:n så hade vi först läxförhör och sen så kollade alla på film förutom jag som hade prov/uppsatts eller vad man ska kalla det. Jag gick hem på lunchen även fast vi bara hade 40 min lunch. När jag kom till skolan sen så hade vi svenska och satt i gupper och diskterade några texter. Jag jobbade med Johanna och Mary. På engelskan så gick vi igenom någon gramatik grej och sen kollade vi scrubs. Jag fortsatte att måla på bilden och sen LOV :D :D Elzka lov :D Ikväll ska älsklingen sova här (Y)



Puss//Emmiiizz


Colours of the rainbow

Jag hade bara lust att skriva av mig blev bara så sjukt irriterad på att inget funkade men nu är det bättre igen.
Vi hade sovmorgon imorse vilket var jätteskönt. Kunde sova en timme extra :D Kändes som om jag hade nackspärr när jag vred på huvudet när jag vaknade men tack och lov så försvann det efer typ en timme. Jag har däremot haft ont lite överallt i kroppen, speciellt i handleden :O Gör ont när jag rör den fel :/ Vi hade mattediagnos på morgonen :( Det gick inte bra. Sen hade vi musik och jag och Johanna satt i ett rum och "spelade", nejdå vi spelade faktiskt lite. Lunchen var okej. Något som gick att äta för en gångs skull :O På tekniken så kollade vi på film. Samma film som vi såg i tisdags på NO:n. När vi väntade på att ha svenska så började ett element brinna. Jag vet inte vad som hände. Brandlarmet hann inte börja tjuta för dom släckte det så snabbt och sen så slängde dom ut elementet i snön :P Vi kunde inte vara i vårat klassrum för det var typ minusgrader där eftersom att fönstret hade varit öppet så hela klassen trängdes i ett liitet rum men det funkade. Vi kollade på film på franskan också :D Gilla.
Det hade blivit översvämning i stallet när vi kom dit eller rättare sagt i spolspiltan så det vara bara att börja skyffla vatten, kul. Sen red jag Lara. Jag red barbacka i skritten och traven. Det gick sådär för hon gjorde inte som jag ville. Jag hade tur för jag sadlade henne när jag skulle galoppera och såklart så dummade hon sig och bockade och drog ner huvudet. Jag fick lyfta hennes huvud flera gånger men en gång hann jag inte riktigt med när hon drog ner huvudet och flög med så att jag låg på hennes hals. Jag gled mer och mer eftersom att hon fortsatte att gå. Jag kunde se marken komma närmre och närmre mitt ansikte men sen så stannade hon :O Jag hann aldrig ramla av utan när hon stannade så kunde jag sätta mig i sadeln igen. Snäll hon var :) Sen fattade jag ny galopp och hon dummade sig lite och sprang jättesnabbt men jag ramlade i alla fall inte av. När jag kom hem så var min dörr borta eftersom att den ska målas, får se när jag får tbx den. Jag har pluggat nu på kvällen men det har inte gått så bra. Är sjukt trött så ska nog gå och sova snart.

Godnatt sötnosar <33333


HATa

Asså fy fan vad jag hatar det här, så jävla jobbigt. Är så jävla förbannad. Vill inte!! Har ont överallt och är sjukt trött, vill sova men kan inte. Får seriöst damp!!!!!!!!!!! yszdfxcgvybhuijokpål¨öä
¨åpoidtugijpokpojhgcvibghjpokijonh

Elzka & hata

Ja nu har mina läsare ökat igen :) Det var jätteroligt att åka skidor :D Knappliften var läskig och jag ramlade i den en gång också, skills man har ;) Jag överlevde hela dagen utan att bryta benen (Y) Rolig som bara den men jag kunde inte svänga och inte bromsa ordentligt så det blev halvt störtlopp ner hela tiden men det var sjukt roligt i alla fall. Lite pinsamt för jag hade gått av liften och stod typ still och ramlade och några garvade åt mig. Aja man får väl bjuda på det man lever bara en gång. Fick sjukt ont i fötterna av pjäxorna. När vi skulle hem sen så hade någon J*VLA IDIOT tagit MINA skor -.- Blev så j*vla förbannad. Hur skulle jag kunna gå utomhus utan skor? Jag hann inte leta överallt efter dom heller men dom hade vait på rätt ställe 5 min tidigare -.- Jag hade tur och fick låna Alinas pjäxor till bussen, tack <3 Dom gjorde förjävligt ont att gå i men det var dock ett par skor, något jag kunde ha på fötterna. Dom var jätte hala att gå i så jag höll på att ramla hela tiden. Fick inte ha pjäxorna på bussen så fick gå i strumpor. När vi kom hem sen så bar Ida mig så att jag inte skulle behöva gå i strumpor i snön, tack <3 Mamma och pappa kom med skor till mig så att jag kunde gå hem sen. Har pluggat lite nu på kvällen men kommer somna snart. Jag får ondare i kroppen efter varje minut som går :S Får se om jag kommer kunna gå imorrn. Ska gå och sova snart.

Godnatt bitches <3333333

på bussen

Nu sitter jag på bussen påväg till Kungsberget :) Elzka att dom har internet på bussen :D Jag fick låna Johannas dator, tack :D Får se hur det gå att åka skidor idag, det ska bli jätteroligt att få prova :D Längtar tills vi kommer fram, typ 2 timmar kvar.

En bild på mig och Johanna just nu



Söt man är ;)

Får se när jag bloggar nästa gång.


Ha en bra dag :)
Puss//Emmiiizz

godnatt <3

Hoppas att jag har allt som jag behöver tills imorrn. Nu måste jag i alla fall gå och sova, ska upp 05:30 imorrn. Längtar efter att få prova att åka skidor <333

Godnatt mina älsklingar

Prov

Vi hade inte diagnos på matten idag som vi skulle ha haft :O :D Vi ska ha den på torsdag istället. På svenskan så lyssnade vi på någon text och disskuterade sedan den och sen hade vi franskaprov. Det kändes inte så bra men hoppas att det gick bra. Vi får aldrig god mat i skolan, blä. På slöjden så sydde jag klart mina shorts :) Vi kollade på film på NO:n :D Imorrn så ska alla 9:or som vill åka till kungsberget och åka skidor :) Jag har aldrig åkt skidor så får väl se hur det går. Kommer typ bryta varje ben i hela kroppen. Måste typ gå upp 05:30 imorrn :S Men det ska bli roligt i alla fall. Är skit taggad. Nu ska jag städa lite.

Puss//Emmiiizz


Godnatt <3

godnatt zötizzar <3333

22:00

Skolan var helt okej idag förutom att jag blev på dåligt humör vilket inte gått över helt än. Orkar inte förklara varför. På SO:n så jobbade vi 2 och 2 och fick 2 frågor att svara på och sedan presentera svaren för klassen. Jag var med Larra. Efter SO:n så hade jag mentorstid och sen NO. Vi labbade på NO:n (Y) Lunchen var inte så god :/ Idrotten var rolig för vi hade redskap (Y) Men jag gjorde typ illa handen då eller jag vet inte om det var då men nu har jag ont i handen när jag gör vissa saker och jag tror att det är från idrotten. Matten var tråkig och jobbig. Jag hann bara gå hem och vara hemma i typ 30 min innan jag skulle tillbaka till skolan för att prata med min SYV. När jag kom hem sen så var det bara att plugga till franska provet jag ska ha imorrn. Det tog mig 2 timmar att översätta en text, kul -.- Vill inte ha prov imorrn.

Puss//Emmiiizz


Kallt

Förlåt för mina dåliga uppdateringar. Sov hos A***** från fredagen till lördagen <33 Sov mer än 4 timmar nu i alla fall (Y) Vi gick upp vid typ 12 och åt frukost och sen var jag kvar där typ hela dagen. Vi kollade på någon konstig film och snackade eller rättare sagt jag snackade. Idag så har jag varit i stallet. Det var -26,5 grader när jag och Ida åkte till stallet. Kul -.- Var inte särskilt mysigt. Vattnet hade frusit i stallet och i mjölkrummet -.- Tack och lov så fanns det vatten i ett hus en bit från stallet men det var inte kul att behöva gå så långt för att hämta vatten. Hinkarna var sjukt tunga och när jag gick med dom så lyckades jag välta dom så att jag fick vatten på mig -.- När jag sen bjöd Dante på vatten så drack han hur mycket som helst och när han var klar så gjorde han så hela min vante blev blöt när han typ "spotade" ut vattnet (eller vad man ska säga). Han var pigg att rida vilket var jobbig när vi red med tät. Han lyssnade inte när jag bad honom att sakta ner men annars så gick det väl bra. Galoppen var underbar <3 Var inte så farligt kallt att rida. Träffade älsklingen en stund när jag kom hem sen <33 Nu är jag sjukt trött. Sova kanske? Får väl se när jag lyckas att gå och lägga mig...

Puss//Emmiiizz

18/2-11

Skolan idag var faktisk ganska chill. Vi har muntligredovisning imorse på franskan (som gick sådär för min grupp :P) På NO:n så svarade vi på frågor och på SO:n så hade vi först glosförhör och sen kollade vi på film :D Lunchen var äcklig så jag åt bara sallad och 2 mackor. Vi hade glosförhör på engelskan och sen kollade vi på film på resten av engelskalektionen och på svenskan :D Vi fick godis av våran lärare när vi kollade på film :D Gott! På bilden så fortsatte jag att måla. Det var typ någon fotbollstunering eller skol DM eller nått sånt i skolan idag och tydligen så hade det blivit bråk. Det var 4 skolor där. Tror det var Grimsta-, Väsby- och Täbyskolan och såklart södervik. Vet inte exakt vad som hände men det blev i alla fall bråk. Är hemma hos A***** nu så ska gå och vara lite social.

Puss//Emmiiizz

23:19

Vi var bara 3 styckna på ridningen idag. Jossan som red Lara, Ida som red Dante och jag som red Fairline. Madde red med en liten stund på cheval. Vi hade hoppning :D Jag trodde Fairline skulle vara seg men det var hon inte :O Hon var jättepigg :D Vi hoppade kanske 60-70 cm :D Vi brukar hoppa runt 50 så det var kul att få hoppa högre. Det är roligt att hoppa med en liten häst för dom måste hoppa högre än dom stora :P Fairline var minst idag. Hon är en C-ponny. Hon hoppade högt över hinderna vilket var sjukt roligt. Vi jobbade med snäva svängar vilket hon är ganska bra på. Hon trodde nog att det var omhoppning för hon rushade och svängde inte alls som jag ville. Hon ville till hindret så fort som möjligt :P Hon gillar att hoppa. Var lite jobbigt för hon typ tvärvände några gånger vilket jag inte var beredd på så jag hamnade snett i sadeln några gånger :P Var riktigt nöjd med lektionen. Inte många i gruppen, en massa hoppande och en massa galopp, kan det bli mycket bättre? ;) När jag kom hem sen så har jag pluggat lite och sen snackat med Johanna, A***** och W***** på skype :) <3 Roligt man kan ha. Ska väl gå och sova snart antar jag så godnatt kära bloggläsare <33


stallet

Nu ska jag till stallet :D Elzka <333 Har sjukt mycket träningsvärk i armarna, axlarna och magen/sidan eller vad man ska säga. Gör ont när jag hostar :( Hur lång tid tar det att bli frisk egentligen :O

Ha det bra
Puss//Emmiiizz

Torsdag

Vart tog mina läsare vägen? :O Hade inte så många läsare igår som jag haft dom senaste dagarna. Får hoppas att dom kommer tillbaka. Imorse så hade jättemånga från klassen sovorgon så vi va bara 13 styckna av 27. Vi gjorde ingenting vettigt på projektiden. Hela dagen var tråkig förutom svenskan där vi såg på film. Ikväll så ska jag till stallet och träffa några av dom bästa. Nästa vecka är det hästbyte :) Hoppas att jag får någon rolig och inte någon seg som Fariline. Gillar inte sega hästar :P Roligare om dom är framåt än om dom är sega :P Nu ska jag äta, bloggar mer sen.

Puss//Emmiiizz


Dag 11 – Mina syskon

Jag har en syster som är 13. Hon och jag har ganska mycket gemensamt vilket är kul för då kan man göra det tillsammans med henne. Vi bråkar ofta om små saker men vilka syskon gör inte det? Jag kan ha lust att bara smälla till henne men det går över. När vi inte bråkar så kan vi ha extremt roligt tillsammans. Vi är ganska nära men på senaste tiden har jag knappt umgåtts med verken henne eller med familjen. Vi tänker ganska lika när det gäller vissa saker men inte alltid. Brukar aldrig säga till henne hur mycket hon faktiskt betyder för mig. Du är bäst glöm inte det. Du är en tuff  tjej som inte följer strömmen vilket jag tycker är bra <33 Älskar dig syster <333 Jag kan skriva en massa mer men det här får räcka.

Puss//Emmiiizz


Hemma

Kände mig duktig för jag har gjort min teknikläxa som är tills imorrn (Y) Träffade älsklingen en stund också <333 Vi kollade på film (som vanligt) Kommer nog inte blogga mer idag så godnatt zötizar <3333333


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Det här har jag på mig idag, vanliga jeans, svart linne, en leopardprickig tjocktröja och mina älskade smycken <3




Jeans - New Yorker

Linne - H&M

Tjocktröja - New Yorker

Puss//Emmiiizz


Dag 9 – Min tro

Jag har inte orkat göra dom här 30 days men ska försöka att göra det nu.

Jag vet inte vad jag tror på. Jag är döpt, har konfirmerat mig så är väl kristen men inte troende så att jag går till kyrkan varje söndag. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva...

Puss//Emmiiizz


tråkigt

Hejhej! kom hem för typ en timme sen. I skolan idag så har vi inte gjort något roligt. Vi hade vikarie på idrotten och SO:n annars så var det väl som vanligt. Tycker att vi borde få bättre lunch i skolan. Vi fick köttbullar och past men jag äter inte köttbullar i skolan så det blev att äta överkoktpasta och sen hade dom ingen ketchup -.- Aja tur att vi slutade tidigt i alla fall. Ikväll så ska jag kolla på gymnasieval och plugga.

Puss//Emmiiizz


tisdag <3

Idag så hade vi bara matte, svenska och lite franska innan vi åkte och handlade tyg till våra balklänningar :) Hoppas att det blir bra. Tågen var försenade men vi kom i alla fall hem. När jag kom hem så åkte vi och klättrade. Det gick sådär. Har snackat lite med älsklingen och W***** på skype :) <33 Nu ska jag försöka att sova lite. Är inte speciellt trött menmen.

Godnatt sötnosar <33333


alla hjärtansdag

Oj j*vlar :O Gjorde ett inlägg och min statistik höjdes med en gång :O

Så söt du är, älskar dig Anthon <333333333333



Puss//Emmiiizz

<3

Nu är älsklingen här :D <333333333333



Puss//Emmiiizz


Min helg

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge. Jag har haft fullt upp och knappt suttit vid datorn och när jag väl har suttit vid datorn så har jag inte orkat blogga.

Fredag: Älsklingen kom hit och sov här, mysigt <333 Somnade vid 4 och vaknade vid 8. Skönt med 4 timmars sömn (Y)

Lördag: Älsklingen följde med och klättrade. Vi bouldrade för det hade varit 50 fresh på fredagen (men vi var inte där då) Gick helt okej men har ingen uthållighet längre. Sen följde han med till mina kusiner och åt middag. Jag kände mig som en pygme eftersom att alla är såå sjukt långa. Av mina kusiner är en 95:a, en 97:a, en 98:a och sen vet jag inte hur gamal min yngsta kusin är. Till och med 98:an är längre än mig :O Jag borde växa lite. Men hellre ha en längre pojkvänn än mig själv än en kortare ;) Jag blev "mobbad" och A***** gjorde ingenting :( Var länge sen jag träffade mina kusiner sist så det var i alla fall kul att se dom.

Söndag: Var jag i stallet :) Vi skulle rida ut så jag fick inte ha Dante utan Helena tog honom (Helena är min ridlärare) Dante är lite för på för att rida ut på. Jag fick välja att rida Ulla (pippihästen) eller Lara (cowboyhästen).  Ulla är pippihästen för att hon är vit med mörkbruna prickar :P Lara är en cowboyhäst för hon gillar att bocka i galoppen. Jag valde att rida Lara. Hon var väldigt på i traven och ville hela tiden springa in i rumpan på Rosa. Helena red först på Dante sen Katarina på Rosa och sen jag och Lara så jag var ganska långt fram i ledet. Vi skulle inte galoppera ute men sen frågade Helena hur hästarna kändes och om vi skulle galoppera och jag sa att Lara var på då sa hon bara att om hon vill springa om så ska jag låta henne för det kommer hon inte vilja utan då kommer hon springa tillbaka i ledet. Sen sa hon "då galopperar vi med risken att ramla av" Jag var inte särskilt rädd för att jag skulle ramla. Vi började trava och fattade galopp ganska direkt. Det första Lara gjorde var att bocka så att jag tappade stigbyglarna men det var bara att sitta djupt i sadeln så att jag inte skulle ramla av. Dante galopperade på höger sida av vägen och sen sprang Rosa lite bredvid Dante med sin mulle bredvid Dantes rumpa men ändå inte bredvid Dante utan fortfarande bakom honom. Lara fick damp och bestämde sig för att galoppera om dom. Hon galopperade bredvid Rosa nästan i snövallen. Rosa blev sur men jag hade inte mycket att säga till om för jag försökte bara hålla mig kvar. Sen galopperade hon förbi Dante också. Hon stannde ganska direkt efter att hon sprungit förbi dom. Jag fick rida först efter det för då blev hon lugnare. Vi galopperade en gång till och då ville hon först inte börja galoppera och sen när jag använde spöet så bockade hon. Men jag satt kvar. Resten av vägen tillbaka så travade och skrittade vi bara men jag fick rida först :D När vi kom tillbaka till stallet så red vi på banan men det var snö på hela banan så jag red först så att Lara fick trampa upp det och sen red dom andra bakom mig. Helt plötsligt så går hon ner på knä och jag ramlar och ligger på hennes hals :O Hon snubblade och det visade sig att det låg en kloss under snön som hon snubblat på, stackarn. Men hon mådde bra och reste sig snabbt utan att jag behövde hoppa av. Sen galopperade vi lite på banan. Vi galopperade bara på ena långsidan. Hon dummade sig inte så mycket. Försökte bocka lite men jag satt djupt i sadeln så inget hände. När vi ridit klart så åt vi och sen fick jag gå ensam och fylla på vatten i hagen och i stallet och mocka. Mina händer domnade bort när jag fyllde på vatten för att jag inte kunde ha några vantar för jag ville inte att dom skulle bli blöta. När jag kom hem sen så träffade jag A***** en liten stund. Jag var sjukt trött och somnade vid kanske 11 tiden.

Imorse så vaknade jag och märkte att det var 21 minusgrader ute :O Sjukt kallt. Skolan var tråkig men vi fick i alla fall labba på NO:n vilket var roligt och på idrotten så fick vissa vara i gymmet, vi gjorde typ inte så mycket men det var skönt. Snart kommer älsklingen hit :D <333333

Lite om min helg. Ska försöka att blogga oftare så att det inte blir såhär långa inlägg.

Puss//Emmiiizz

Saknar dig!

Hur kan 5 dagar kännas som typ ett år :O saknar dig <333333333 Är äntligen någolunda frisk så nu kan vi träffas, jippi :D <33333333333

Snökaos

Både hatar och älskar det här vädret. Hatar för att det är sjukt jobbigt när inte bussar och tåg går och att man knappt kommer fram till skolan, älskar för att vi fick gå hem tidigare. Vaknade imorse och såg att det var snöoväder ute. Fick pulsa i snön till skolan, var snö upp till knäna på vissa ställen -.- Såg 5 bilar som satt fast och inte kom någon stanns påvägen till skolan. I skolan så var bara en lärare från C i tid. Vi fick jobba med vad vi ville eftersom att det typ inte var någon i skolan. Vi behövde inte ha franska när våran franskalärare väl kom till skolan. Vi behövde inte ha någon NO heller även fast våran NO lärare var i skolan så jag och Johanna gick upp till slöjden ett tag. Jag fortsatte med mina shorts. Sen hade vi SO och hade förhör på orden och sen kollade vi på nyheter och hade nyhetskryss. Typ en tredjedel av klassen kom till skolan idag resten var hemma. Vi fick gå hem vid 11 för våra lärare som vi skulle ha efter lunch inte hade kommit. Mina ben domnade bort påvägen hem :/ Nu är jag i alla fall hemma i värmen ;) 

Puss//Emmiiizz


23:20

Jag och Ida ville byta hästar så att hon skulle rida Fariline och jag Dante men vi fick inte byta så jag fick ha seg hästen. Fick i alla fall lite fart i henne med ett spö i handen ;) Vi jobbade med skänkelvikning och hon var duktig. Kände mig ganska stolt när hon gick så fint som hon gjorde lite då och då. Galoppen var stötig vilket var lite tråkigt. Hade gärna galopperat på Junior, älskar hans galopp. När vi galopperade så tappade/släppte jag stigbyglarna och sen när vi skulle sakta av och byta galopp så höll jag nästan på att ramla av. Eller okej inte ramla av men jag hamnade i obalans. Vi fortsatte att galoppera i det nya varvet och när jag kollade bak så såg jag att Jossan satt på marken bredvid Lara. Såg inte vad som hände men hon ramlade i alla fall av, stackarn. Hon gjorde sig i alla fall inte illa <3 Det var skönt för vi vara bara 4 styckna, Ida, Cissi, Jossan och jag och i början red Madde med på Chewal. Man får mer plats när man är så få och så ser ridläraren än mer (Y) När jag kom hem sen så började jag plugga. Nu är jag sjukt trött och ska nog sova snart.

Godnatt sötnosar <33333


Torsdag

Jag hade fler läsare än vanligt igår :O Skolan var sjukt jobbig. Har tappat hörseln på ena örat så det var sjukt jobbigt när någon pratade med mig. Först imorse så hade vi nationella skrivuppsats. Det gick inte så bra. Vi skrev i typ 160 min med 20 min rast någon gång där emellan. Efter det så hade vi lunch. Jag kände mig duktig för jag satt och letade upp lite SO-ord som vi ska ha tills imorrn. Sen hade vi teknik och smart som jag är så hade jag glömt att läsa dom sidorna vi skulle ha läst tills idag. Vi fick sluta lite tidigare och sen skulle vi ha haft svenska men vi hade matte istället. Fick reda på att jag fått VG på det senaste provet. Bara en person hade fått MVG och det brukar vara fler och många som brukar få bra poäng hade inte fått lika bra poäng. Jag fick också sämre än vad jag brukar få. Jag var så glad över att få gå och ha franska efter matten -.- Jag var sjuk i tisdags och då hade vi blivit indelade i grupper och skulle göra en dialog i grupp. Jag trodde att min grupp i alla fall hade börjat skriva på dialogen men tydligen inte :O -.- Så jag fick ta tag i det så att vi började. Jag och Alina satt och jobbade och fixade hela dialogen medans Patrick och Olle inte gjorde nästan någonting. Fick reda på mitt betyg på mitt SO-arbete. Jag hade fått VG+ (Y) Sen fick jag tillbaka min svenska argumentationsuppsats. Fick MVG- för den (Y) Har en massa att göra tills imorrn :( Nu ska jag gå och lägga mig i soffan innan jag svimmar. Mitt huvud snurrar.

Puss//Emmiiizz


Godnatt

Nu ska jag försöka att sova lite. Skola imorrn :(

Godnatt zötizar <3333

Väntar

Väntar på att A***** ska komma tillbaka till skype. Skulle ha suttit i cafeterian idag men var ju hemma så det blev inte så. Varför var jag tvungen att vara sjuk den här veckan? Imorrn så ska måste jag vara i skolan 8:20, kul. Hoppas att jag mår bättre imorrn. Vill inte vara sjuk längre :( Har sjukt ont i nacken och ryggen. Jag vet inte ens varför :/

Puss//Emmiiizz


Tråkigt

Jag har tråkigt. Sitter vid skype och snackar. Vill bli frisk så att jag kan träffa mina älsklingar och inte smsa eller snacka på skype med dom utan vara med dom <333333 Imorrn så är det nationellt prov (uppsats) och jag måste åtminstone gå till skolan och göra det men är förhoppningsvis tillräckligt frisk så att jag kan vara i skolan hela dagen (inte för att jag gillar att vara i skolan men man missar så mycket när man är hemma och är sjuk)

Puss//Emmiiizz

Frisk

Vill bli frisk nu, nu, nu!!! Vill inte behöva vara hemma och må dåligt. Vill kunna gå ut och träffa mina älsklingar igen, inte sitta här och tråka och ha feber :( Saknar er <333333

Se yaa bitches <33333

Dag 8 – Fem saker jag gillar att göra

Jag gillar att:

  • vara med kompisar
  • vara med pojkvännen
  • shoppa
  • vara i stallet
  • klättra


Puss//Emmiiizz


Läkarn

Nu är jag hemma från läkarn. Skulle dit eftersom att mina händer är helt cp och är sjukt torra hela tiden. Ska typ till någon specialtist och få mer hjälp där. Fick 2 salvor utskrivna. Fick även hostmedicin och rinexin utskrivet eftersom att jag är sjuk. Nu ska jag bli frisk. Vill inte vara sjuk längre. Läkarn var inge bra :( Han glömde att skriva ut hostmedicinen så när vi var på apoteket så fanns inte det receptet :O Men det löste sig till slut. Det tog 40 min på apoteket bara för att köpa mina mediciner -.- Dessutom så var det skit dyrt. Man ska inte vara sjuk!!

Puss//Emmiiizz

Dag 7 – Min bästa vän



Jag & Johanna ♥ ♥

Min bästa vän är Johanna. Jag kan berätta allt för henne. Det finns ingen mer omtänksam person än dig. Det spelar ingen roll om jag mår skit du får mig ändå att må bra igen. Världens bästa tjej. Jag vet att jag kan lita på dig och hoppas att du vet att du kan lita på mig. Jag kommer alltid finnas där för dig, stå på din sida. Jag kommer hjälpa dig i vått och tort. Det går inte att beskriva dig med ord. Du är bara helt enkelt bäst. Älskar dig gumman ♥ ♥ ♥

Puss//Emmiiizz

Dag 6 - Min dag

Skulle egentligen skrivit om det igår. Min dag igår var inte så bra. Blev sjuk så var inte i skolan utan var hemma och tråkade. Hade feber och hade ont i huvudet.

Puss//Emmiiizz

Dag 5 - Vad är kärlek

Man måste ge kärlek för att få kärlek. När man väl hittar kärleken så är den underbar men blir man dissad så är kärlek hemsk. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.

Jag älskar dig, du är helt underbar. Världens snällaste person. Du vet vad du ska säga för att få mig på bra humör. Kommer alltid finnas där för dig! ♥ ♥ ♥

Puss//Emmiiizz

AJ

Fy fan, lyckades klämma fingret i en dörr. Ajajajaj, dörren stängdes rakt på nageln

Puss//Emmiiizz

hata

Bara jag som hatar att vara sjuk. Så jobbigt. Vill bli frisk nu!!

Puss//Emmiiizz

♥ ♥ ♥

Nu har jag suttit och vofflat håret i en och en halv timme. Jobbigt att ha långt hår ♥ ♥ ♥

Puss//Emmiiizz

Sjuk

Tvingade mig själv att gå upp ur sängen imorse, tog en ipren, gick till skolan och gjorde det nationella provet och sen gick jag hem igen eftersom att jag fortfarande är sjuk. Nu får det bära eller brista. Jag har i alla fall gjort mitt bästa ♥ ♥ ♥

Puss//Emmiiizz

Ridning

 Vadå att ridning inte är en farlig sport. Kolla på dom här klippen:





Jag har ramlat av 3 gånger, 2 gånger barbacka. Första gången jag ramlade av så red jag barbacka (vilket jag aldrig hade gjort tidigare) Dum som jag var så skulle jag galoppera också. Det var inte svårt att sitta kvar i galoppen men när Bönan (Mr Bean) böjade släng trava så hade jag inte tillräckligt med balans så jag studdsade och ramlade av. Jag red i linne så jag skrapade upp armbågen och smällde i svanskotan så att jag knappt kunde gå. Tack och lov så rider jag alltid med väst och hjälm. Det läskiga var att Ida red precis bakom mig på Domino så han kunde ha trampat på mig om jag haft otur men nu hade jag tur och blev inte trampad på av verken Bönan eller Domino. Andra gången jag ramlade av så red jag Kilroy. Han hade varit halt ett tag så jag skulle bara skritta med på en lektion så att han fick röra lite på sig igen när han inte var halt längre. Hans psyke spökar lite så han kan få konstiga ryck ibland. Han hatar att vara ensam. Är han ensam i ett hörn så kan han helt plötsligt få fnatt och springa ikapp dom andra. Han kan helt plötsligt börja bocka utan anledning. Han är lite konstig och när jag red honom så tänkte jag vända över ridbanan och då fick han något ryck. Jag vet inte hur men jag gjorde en kullerbytta över hans hals och landade på nacken och när jag tittade upp så hade jag fötterna under ett sockerbitshinder :O Jag har ingen aning om vad som hände. Kommer inte ihåg så mycket längre. Man får alltid ont dagen efter att man skadat sig. Jag hade ont i nacken och ryggen men det gick över ganska snabbt, har jag för mig i alla fall. Tredje gången jag ramlade av så red jag Junior. Jag redbarbacka på utebanan med Ida. Vi red med långa tyglar och så rasade det snö från taket och stackars lilla Junior blev rädd och kastade sig åt sidan. Jag ramlade av och lyckades få tag i tygeln på något sätt. När jag satt på marken och höll i tygeln så studsade han runt mig och ville där ifrån. Trodde nästan att han skulle trampa på mig. Fick skynda mig att ställa mig upp bara och lugna ner min bebis. Gjorde mig inte särskillt illa tack och lov. Hade lite ont i rumpan, ryggen dagen efter. Det viktigaste man måste göra när man ramlat av en häst är att sitta upp igen. Med en gång. Inte vänta. Jag satt upp direckt efteratt jag ramlat av och det lönar sig idag. Hade jag inte gjort det så hade jag troligen blivit rädd för att rida men nu är jag inte rädd. Att rida är sjukt roligt, speciellt att galoppera ute. Man känner sig så fri. Jag har varit påväg att ramla av många fler gånger men lyckats hålla mig kvar (Y)

Har man tråkigt så har man ;) Blev ett jättelångt inlägg jag vet.

Puss//Emmiiizz


hemma

Det blev ingen skola för mig idag. Inatt så skakade jag och kändes som om jag skulle frysa ihjäl när jag lämnade sängen en liten stund. Sov med 3 filtar och ett täcke (Y) Vaknade på morgonen med feber :( Blev ingen skola idag men skulle behöva gå till skolan imorrn för att göra nationella provet i svenska. Vi får se om jag orkar. Lite ipren så kanske, men vi får se. Nu ska jag kolla på tv.

Puss//Emmiiizz

22:23

Orkar inte blogga nu, mår inge bra. Känner mig sjuk, har ont i halsen och somnar snart. Bloggar om min dag imorrn istället.

Godnatt <333333

hos A*****

Är fortfarande hemma hos A***** :D <33333 Idag så har vi inte gjort så mycket. Fick följa med och träffa några av hans släktingar och så fikade vi där, gott. Hemma så har vi kollat på film. Han slog på en skräckfilm och försökte typ ta livet av mig. Hatar skräckfilmer! Han bytte film när vi sett typ halva :P Nu ska jag gå och vara lite social.

Puss//Emmiiizz

Dag 4 – Det här åt jag idag

Eftersom att jag inte sov hemma inatt så gick vi upp sent och aa, har bara ätit 2 mackor, en bulle och pizza :P

Puss//Emmiiizz

shasha

Shasha bloggen! Nu är jag hemma hos A*****. Ska sova här inatt :) <33333 Nu är A***** och äter så jag passar på att blogga så att ni vet att jag fortfarande lever ;) Sitter vid Facebook och chattar med någon. Kul man kan ha :P


En gamal bild på mig

Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera men vi får väl se.

Puss//Emmiiizz

Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är bäst. Dom finns alltid där för mig när jag behöver hjälp. Jag får oftast skjuts när jag behöver det. Jag kan prata om allt med dom. Är inte sur på dom särskillt ofta men visst ibland blir jag sur när dom tjatar om något men det går över. Vem blir inte sur på sina föräldrar lixom? Brukar inte säga det men ni är bäst och glöm inte det. Tack för att ni alltid finns där för mig <3

 

Helg

Äntligen helg :D Världens bästa skoldag också, eller nästan i alla fall :) Film på 3 av 6 lektioner. När vi inte kollade på film så gjorde vi inget jobbigt :) Brandlarmet gick precis när vi skulle se film på engelskan. Någon hade lagt brinnande tändstickor i en brandvarnare så den hade börjat smälta :O Förstår inte varför det är så roligt att starta brandlarmet men dom blir typ anmälda för mordbrand nu.

Puss//Emmiiizz

Godnatt <3

Hann inte blogga när jag kom hem från stallet. Fairline var seg som jag trodde men det var bara att väcka henne så gick det mycket bättre. Vi jobbade med skänkelvikning på böjt spår. Det gick sådär. Hon frös fast i marken så fort jag slutade smacka. Hon var som segast när hon gick först för det gillar hon inte. Hade hoppats på att hon skulle vara lite piggare. Det var sjukt halt när vi skjulle gå till och från tältet, höll typ på att ramla flera gånger. När jag kom hem sen så pluggade jag lite. Imorrn har jag SO- förhör och franska glosförhör, kul -.- aja, längtar tills imorrn kväll <33333333 Nu ska jag gå och sova innan jag somnar vid datan.

Godnatt kära bloggläsare <333


Stallet

Nu ska jag till stallet, ska ha sega Fariline men med ett spö så ska jag nog få fart på henne ;) Och nej jag använder bara spö om jag behöver och nej dom skadas inte av spöet!



Puss//Emmiiizz

Dag 2 – En bild som är från när jag var liten

Här är en bild från när jag var liten. Den är från 03 <3



Puss//Emmiiizz

3/2-11

På projektiden så gjorde vi inte så mycket, jobbade med lite svenska och engelska. Musiken var tråkig som vanligt. Lunchen var inte god så åt typ inget, var sjukt hungrig resten av lektionerna. På tekniken så fortsatte vi att rita på våra ritningar. På svenskan så såg vi en KORT film, den var bara 7 minuter lång. Sen diskuterade vi lite vad som är typiskt för olika texter. Franska lektionen var seg och jobbig. Ikväll så ska jag till stallet och sen plugga.

Puss//Emmiiizz


<3333

Älskar dig mest <333333333333


A*****

Nu ska jag hem till A***** :) <33333

Puss//Emmiiizz

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Emilia, är 15 år fyller 16 i sommar. Jag bor på ett litet ställe utanför Stockholm. Jag gillar att shoppa, sjunga, vara med mina kompisar, klättra och vara i stallet. Jag har ridit i 3,5 år och klättrat i 6,5 år. Jag gillar inte skolan, läxor eller dryga människor. Jag har en hund och en syster som är 13 år. Mitt mål just nu är att gå ut skolan med bra betyg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer :P Komentera om ni undrar något.

en bild på mig:


Puss på er <33333

30 days

♦ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♦ Dag 2 – En bild som är från när jag var liten.
♦ Dag 3 – Mina föräldrar.
♦ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♦ Dag 5 – Vad är kärlek.
♦ Dag 6 – Min dag.
♦ Dag 7 – Min bästa vän.
♦ Dag 8 – Fem saker jag gillar att göra.
♦ Dag 9 – Min tro.
♦ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♦ Dag 11 – Mina syskon.
♦ Dag 12 – I min handväska.
♦ Dag 13 – Den här veckan.
♦ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♦ Dag 15 – Mina drömmar.
♦ Dag 16 – Min första kyss.
♦ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♦ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♦ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♦ Dag 20 – Den här månaden.
♦ Dag 21 – En nytagen bild 
♦ Dag 22 – Det här upprör mig.
♦ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♦ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♦ Dag 25 – Två saker jag längtar efter. 
♦ Dag 26 – Mina rädslor.
♦ Dag 27 – Min favoritplats. 
♦ Dag 28 – Det här saknar jag.
♦ Dag 29 – Mina ambitioner.
♦ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Wall Street

Skolan var helt okej, på morgonen så jobbade vi med svenska nationella. Vi satt i grupper och diskuterade texterna. Jag jobbade med Dennis, Jimmi och Janni. Efter det så hade vi matteprov. Det gick sådär. På idrotten så fick vi prova på någon kampsport. Det var typ självförsvar och kickboxning blandat eller något sånnt. Så passa er ;) Nästa vecka ska vi också ha det. Vi fick fisk till lunch så åt bara 2 mackor, inte särskillt gott men var tvungen att äta något i alla fall. På lunchrasten så satt jag och Johanna i klassrummet och lyssnade på vad några killar satt och snackade om. Roligt man kan ha :P Vi kollade på film på SO:n :D "Wall street" Snart ska jag äta.

Puss//Emmiiizz

Sova

Är sjukt trött, godnatt sötnosar <33333

Svenskan klar

Det var svårt att komma på något bra att skriva om på svenska argumentationsuppsatsen men tillslut så kom jag på vad jag skulle skriva om. När jag var klar med den så träffade jag A***** en stund <333 Nu ska jag duscha

Puss//Emmiiizz


Puss

På matten imorse så fortsatte vi att jobba vidare i boken, sen på svenskan så läste vi häftet till nationella provet vi ska ha nästa vecka. Vill inte ha nationella prov :( Vi fick disskutera lite och då jobbade jag med Robin, Crille och Jimmy. Det gick sådär. Vi fortsatte att jobba som vanligt på franskan och så fick vi sjukt många glosor tills på fredag -.- Till lunch så fick vi tortellini med tomatsås. Jag fortsatte att sy på min short på slöjden. Hur stora är storlekarna egentligen :O Antingen så är storlekarna sjukt stora eller så är jag sjukt liten. Tog minsta storleken och fick ändå sy in dom flera centimeter :O På NO lektionen så gick vi igenom ljud. Alla var sjukt trötta och det märktes för ingen koncentrerade sig. När jag skulle gå hem sen så kastade några killar snöbollar på mig men dom var dåliga på att sikta tack och lov. Måste man sikta på ansiktet om man nu måste kasta snöbollar? Nu ska jag göra min argumentationsuppsats.

Puss//Emmiiizz

1/2-11

Idag är det den 1:a februari. Om 14 dagar så är det allahjärtansdag. Snart ska jag gå till skolan, orkar inte. Bloggar när jag kommer hem sen.



Puss//Emmiiizz


RSS 2.0