Väntar :/

Hej allihopa. Just nu väntar jag på att älsklingen ska komma hit. Har väntat i över en och en halv timme redan så jag hoppas verkligen att han kommer snart. Förra torsdagen så var jag i stallet och red. Först skulle jag ta in Rollan men hon vände rumpan mot mig flera gånger men tillslut så fick jag tag på henne. Sen red jag henne och det gick jättebra :) På våran lektion sen så hade vi hoppning och jag red Junior. Han skötte sig jättebra :) Jossan red Kilroy och han var inte på så bra humör så han kastade av henne så att hon flög in i staketet :/ Sen när hon satt upp igen och hoppade igen så drog han ner huvudet efter hindret och då tappade hon balansen och ramlade av igen, stackarn :( Så jag erbjöd henne att byta hästar och det gjorde vi och då skulle jag rida damp hästen. Men det gick bra. Han skötte sig ganska bra. Sen i fredags så var jag i stallet igen och då fick jag tömköra en häst och annars var allt som vanligt. I lördags så kollade jag, älsklingen, Johanna och A*** på film hemma hos mig :D Det blev en hel del flum :P Sen i söndags så var jag, älsklingen och A*** i centrum och sen gick vi hem. Tog typ 35 min. Älsklingen var här till typ 11 på kvällen och sen hade jag svårt att somna så jag sov inte ens sex timmar :/ Menmen... Igår så var jag på praktik på ett hunddagis. Det gick bra. Vi gick på en massa promenader. Gick i typ 3 timmar. Fick en blåsa av mina skor :/ Sen på kvällen var jag och shoppa :D jag fick ett par skor, en plånbok och 2 par underkläder :D Idag så har jag också varit på hunddagiset men även i ett stall och mockat. Nu väntar jag som sagt bara på att älsklingen ska komma hit. Får se hur lång tid det tar. Bloggar mer någon annan gång.

Puss//Emmiiizz

@ stallet

Nu är jag i stallet. Hoppas jag får rida min bebis <33 Bloggar mer sen.

 

Världens bäst ponny <33

Puss//Emmiiizz


Förlåt?

Nästa gång någon ska snacka skit om mig så kan ni väl säga det direkt till mig istället för att säga det till någon annan eller bakom en vägg så att jag hör allt... Ett förlåt skulle inte vara helt fel att få höra. och förlåt själv om jag förstör så mycket. Inte meningen men det hjälper inte när man bara får höra dåliga saker. Jag försöker faktiskt men ingen är perfekt...

Nytt skal

Fick ett nytt mobilskal idag också, tack <3 Ett rosa (a)


Kämpa!

Det mesta känns lite upp och ner just nu. Förra fredagen så var jag i alla fall i stallet och jag fick inte rida utan bara göra tråkiga saker. Sen på kvällen åkte jag till älsklingen och sov där. Det var i alla fall mysigt <3 Sen på lördagen så gjorde vi inte så mycket. Vi tog det bara lugnt. Sen på söndagen åkte han hem tidigt så jag träffade Johanna. Det var riktigt mysigt. Har saknat det jätte mycket <3 I måndags så var jag i stallet och hade dressyrryttartest. Det gick sådär. Zvante skötte sig helt okej. Jag la bort spöet när jag skulle rida programmet och då dog han (blev väldigt seg) :/ Men det gick helt okej. Sen på kvällen så klättrade jag. Fick världens träningsvärk men det var kul :) Igår så var jag i skolan och sen träffade jag älsklingen. Det blev lite som det blev men det var mysigt att få träffa honom i alla fall. Idag så har vi gått igenom lite saker till nationella i svenska. Jag vill inte :( Sen hade vi matte och sen kollade vi på filmerna vi spelat in om landsakp. Usch vad ful man är :( Hatar att se mig själv eller höra min egna röst. Imorrn har jag prov i matte och svenska. Fyfan... Jag har pluggat lite nu på kvällen. Är inte på så bra humör så det har gått sådär. Jag bloggar mer någon gång.

Puss//Emmiiizz

Hiss eller Diss?


►Play the moment ▌▌ Pause the memories ■ Stop the pain ◄◄ Rewind the happiness























Tack <3

Tack alla som har funnits här för mig nu när jag behövt hjälp. Ni är bäst <33

 

Saknar <33

Puss//Emmiiizz


15/3-2012

Shoo! Jag har inte bloggat på länge för jag har haft mycket att göra och varit på väldigt dåligt humör men nu börjar allt bli bättre igen. Jag orkar inte skriva om allt jag gjort utan det här är bara lite saker som hänt.
Min mormor och morfar var här och mina kusiner från finland. Sen har jag varit en del i stallet. Jag har ridit flera olika hästar. Bland annat en bommrädd häst när vi hade markarbete med bommar. Bra att mina ridlärare gav mig den hästen. Jag fick jobba med att rida lugnt över en bom medans de andra red över typ 8. När jag försökte rida över 4 bommar fick hon panik och galopperade över och började bocka. Det blev en hel del bockningar den lektionen. Det var en c-ponny så hon var inte så stor men väldigt gullig. Jag fick prova att hoppa ett liiitet kryss (tydligen är hon jättebra på hoppning men blir rädd när bommarna ligger på marken) Det gick inte heller så bra. Hon hoppa högt och skena iväg efter så att jag inte fick stopp på henne. Men hon var gullig endå. Sen för någon veckor sen så skulle jag ta in en häst från en hagen med en massa is och då fick hästen damp. Hästen började stegra när jag höll i den och det var inte så kul för jag försökte hålla balansen på isen och samtidigt hålla i en häst som stegrar sig men jag överlevde. Jag blev inte sparkad i alla fall. Sen red jag ut med en tjej och när vi skulle galoppera fick min häst damp och jag fick knappt stopp på henne men det var kul att det var lite fart i henne :P I måndags så red jag en D-ponny som var helt okej. Jag ska rida ett dressyr program med honom på måndag så önska mig lycka till ;) Han stack 2 gånger för att han blev rädd men förutom det så gick allt bra. Idag så var i stallet och skulle rida Rollan men det blev inte så. Så fort jag kom nära henne så vände hon rumpan mot mig och när jag fortsatte blev hon förbannad på mig och började väda rumpan mot mig och sparka. Det var väldigt obehagligt eftersom att det var så lerigt i hagen och man knappt kunde rör sig utan att halka. Sen fick hon ännu mer damp och då började hon skena runt i hagen och bocka och jagade på dom andra och jag stod mitt i hagen, inte så kul. Så jag gav upp och gick in. Annars hade jag nog blivit sparkad. Jag fick i alla fall rida Dante :) Han sköte sig jättebra. Sen fick jag rida Junior :D <3 Han var så sjukt mysig och hans galopp var underbar. Han är så sjukt söt. Det kändes jättebra hela lektionen. Älskar min bebis <3333 Imorrn ska jag till stallet igen. Känns som jag varit massor i stallet :P Men jag har gjort andra saker också men jag orkar inte skriva om allt. Jag sov i alla fall hos min farmor och farfar förra fredagen. Sen så har jag haft endel att göra i skolan och så har jag haft det jobbit men nu är det bra :) Jag bloggar mer någon annan gång.

Puss//Emmiiizz


RSS 2.0