Vill inte

Konstigt det känns att ligga i sin egna säng igen. Vi gick och la oss fem imorse och blev hämtade vid tio av älsklingens mamma,tack! Jag lyckades få ett till blåmärke på min arm efter att jag bar saker till hotellet igår :( Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Jag har åkt lite moppe och tagit det lugnt. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag hatar att gå och lägga mig när jag är ledsen. Älsklingen lovade mig för flera veckor sen att vi skulle vara tillsammans på midsommar men nu ska han tydligen iväg. Inte alls roligt eftersom att jag hade tänkt att vi skulle göra en sak. Hoppas att era kvällar slutade bättre än min i alla fall. Natti <3
Puss//Emmiiizz

Bye DH <3

Bye DH SUMMER 2012 <333333333
Puss//Emmiiizz

Trött

Nu börjar jag bli riktigt trött, tror ni jag klarar av att hålla mig vaken i ca: 7 timmar till? :P
Puss//Emmiiizz

hejhopp

Vart försvann mina läsare? :O Aja jag har typ inte gjort så mycket intressant sen jag blogga sist haha :P Någon som har ett tips på en bra sida där man kan fixa sin header? :)
Puss//Emmiiizz

Saknar <3

Åh vad jag saknar min lilla älsklingsponny <3 Tänk om du var bara min <333333 Ses snart hoppas jag <33333
Jag och bästa Junior före en hopptävling <3
Hopp <33333
Bara för att han är sötast <3333
Han är såå söt <333
Kram <333333
Puss//Emmiiizz

Nu är jag döv, tack

Fyfan älsklingen sa "kolla här" och gav mig hans hörlurar och trycker på en länk och så är det ett jävla ansikte som skriker. Fyfan vad jag är förbannad. Jag är döv nu

Trasig dator :(

Hej igen. Nu har jag varit utan dator i fyra timmar. Den dog helt plötsligt och skärmen blev svart och när jag lämnade in den sen så plockade de isär hela datorn och när de sen startade datorn funkade inte min touchpad. Så då plockade de isär den igen och sen funkade den fortfarande inte så de gav upp efter 2 timmar och 50 min, men när jag fick tillbaka den igen så funkade inte mitt tangentbord så jag lämande in den igen och nu funkar allt förutom touchpaden efter fyra timmar.Det har inte varit så roligt att vara utan dator i fyra timmar men nu är jag glad igen. Önskar bara att touchpaden började funka igen. Snart ska kapten röd uppträda här. Får se om det blir roligt att kolla på. Imorrn bär det av hemåt igen. Jag bloggar mer sen.

Puss//Emmiiizz

Glömsk

Fick springa till hotellet bara för att jag glömt en sak -.- Kul... Menmmen nu är det gjort i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag sak göra nu. Alla spelar med varandra så har ingen att snacka med :( Bloggar mer sen.
Puss//Emmiiizz

Ipad skal

Fan vad jag längtar tills jag kommer hem för då får jag mitt nya Ipad skal :D längtar! <3 Önskar att jag kunde få hit skalet för jag vill inte åka hem heller :P Men imorrn ska jag hem :/ men det har varit kul att vara här :)
Puss//Emmiiizz

Bläää

Nu sitter jag på min plats igen. Jag följde med när älsklingen skulle tävla men när det var hans tur att spela så stack han bara upp å scen utan att säga något så jag gick hit istället. Jag kunde ändå inte se när han spelade. Vad jag ska göra nu vet jag inte. Får se om det händer något roligt snart :)
Puss//Emmiiizz

<3


13:30

Godmorgon (eller vad man nu ska säga kolckan halv två på dagen :P) Vi gick och la oss ett inatt och så hade älskling ställt alarmet på klockan sex. När alarmet så väckte jag honom och han gick och stängde av alarmet och så lyckades vi somna om, duktiga vi är. Vi vakna 11:40 sen :P Men nu är vi här i alla fall :) Talangjakten var roligt igår :) De flesta dansa eller sjöng. Nu ska jag följa med älsklingen. Boggar mer sen.
Puss//Emmiiizz

Najz :)

Hoppas att alla har det så bra. Jag sitter typ och gör ingenting. Lyckades däremot sälja en cola som jag fick tidigare idag. Jag som inte ens dricker cola :) Tur för mig att någon ville köpa den :D En timme kvar till talang tävlingen :D
TTYL Bitches <3
Puss//Emmiiizz

Söt? :)

bara jag som tycker att den här bilden är helt underbart söt?
Puss//Emmiiizz

rubrik brist

Hej igen. Var på Willys för ett tag sen. Synd att det är så långt att gå dit bara :/ Men det kan det få vara värt. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt. Ikväll blir det i alla fall talangjakt. Hoppas att det blir roligt! Det var någon som undrade hur jag klämde min hand när jag bar min väska och det har jag ingen aning om hur jag lyckades med. Men det började göra ont när jag ställde ner väskan. Nu så känns det inte alls. Det är bara blått :P Nu ska jag vara lite social.
Pusspuss//Emmiiizz

(y)

Roligt att jag får fler och fler läsare och komentarer :) Kul att höra att ni tycker att min blogg är fin! Allt är bra med mig. Är lite trött men det är väl inte så konstigt eftersom att jag bara sovit i ca: 4 timmar inatt. Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har lämnat våra saker på hotellet och duschat. Såå skönt haha ;) Har även fått 5 små chips påsar, mums :) <3
Puss//Emmiiizz

09:34

Godmorgon allihopa. Nu är jag också vaken igen ;) Jag somnade på min plats vi 5 för jag var så jävla trött. jag har vaknat flera gånger men lyckats att somna om. Det var skit kallt också :( Undra när älsklingen kommer att vakna igen.
Puss//Emmiiizz

24 timmar

Nu har jag varit vaken i ett dygn. Får se hur lång tid det tar tills jag inte orkar vara vaken längre :P Just nu finns det inte så mycket att göra så vi får se vad jag hittar på ;)
Puss//Emmiiizz

20 timmar

Nu har jag varit vaken i 20 timmar, intressant va? ;) haha nejdå. Bara ca: 10 timmar kvar tills jag kan sova på hotellet. Om någon har tråkigt så är de bara att skriva till mig på facebook ;)

TTYL <3
Puss :* //Emmiiizz

Sean Banan

Nu ska Sean Banan upppträda :) Får se hur det blir. Hörs sen.
puss Puss//Emmiiizz

Willys

Sho! Nu sitter vi här i mörkret igen haha. Var och handlade på willys nyss. Fan vad det är jobbigt att ta med sig sin väska med saker hela tiden. Men det kan det vara värt :)
Puss//Emmiiizz

<3


Zombiehunt

Jävlar vad mina läsare ökade helt plötsligt :O Haha :) De hade Zombiehunt här nyss men vi hittade ingen Zombie :( Hallen är så sjukt stor :O Det är omöljligt att hitta någonting här :O Det är asvarmt också. I love my fläkt :D hihi. Den är såklart rosa också :)

Puss//Emmiiizz

Film på invigningen <3

Här en film på invigningen. Inte jag som filmat men ändå. Filmen är väldigt lång men man kan spola lite så ser man ungefär hur den är :) <3
Puss//Emmiiizz

De vet du

Nu så uppträder De vet du. Jag har aldrig hört dom förut så får se om dom är bra. För en stund sen så tävlade älsklingen och kom till semifinal grattis :D Sen gick det inte lika bra men han var jätteduktig <333 Nu ska jag vänta på pizzan som vi får om typ en timme :P Bloggar mer sen.

Puss på er :*//Emmiiizz

Ide torka

Haha mina läsare ökade ganska mycket idag efter att jag börjat blogga igen. Problemt är bara att jag inte riktigt vet vad jag ska blogga om. Några idéer? :)


Puss//Emmiiizz

Invigning

Nu har det precis varit invigning och nu är det äntligen mörkt här :)
Puss//Emmiiizz

Ny design?

Jag har tröttnat på min blogg design men är inte så bra på att göra nya. Någon som är duktig och har lust att hjälpa mig? (a) <33
Puss//Emmiiizz

Hur lyckas man?

Jag lyckades klämma min hand när jag bar min väska så nu har jag ett knallbått blåmärke på handen. Det är inte skönt :(
Puss//Emmiiizz

DREAMHACK!! <3

Sha sha Bitches! Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen igen men nu hoppas jag att jag ska bli lite bättre på det i alla fall.Just nu är jag äntligen på DreamHack :D Fick gå upp 3:30 imorse men det var det värt. Sen jag blogga sist så har det inte hänt så mycket. Jag var på min praktik och fick rida Pyttan. Hon var jätteduktig. Jag fick rida på en äng. Sååå mysigt. Sen hade vi körtävling i måndags och då körde vi dressyr och maraton. Jag kom tvåa med stina :) Sen hade vi skolavslutning på tisdagen. I onsdags var jag med Johanna. Det var kul! <3
TTYL <3
Puss//Emmiiizz

Orkar inte...

Jag hatar verkligen att vänta. Älsklingen sa att han skulle komma hit sju och nu fick jag reda på att han typ kommer vid tio istället. Inte så kul eftersom att jag hade planerat en sak vi skulle göra. Menmen. Idag har jag i alla fall varit hemma eftersom att jag varit ledig. Jag har städat på mitt rum så det känns i alla fall bra. Jag är as trött och vill gå och sova men jag måste vänta tills älsklingen kommer hit innan jag får sova. Tur att jag är ledig imorrn också. Jag vet inte vad jag ska göra nu men vi får väl se.
Puss//Emmiiizz

Hoppsan

Hej igen. Nu var det extremt länge sen jag bloggade sist. Jag kommer knappt ihåg vad som hänt sen jag bloggade sist. Just nu ligger jag i sängen och skriver på min iPad som jag köpte igår :D I love it <3 haha. Jag har i alla fall varit i skolan och varit i stallet det vet jag :P jag har lyckats ramla av Kilroy för några veckor sen (a) vi hade hoppning och vi hade hoppat ett hinder flera gånger och sen höjde min ridlärare så att hindret blev ca: 80cm högt. Vi kom i full fart mot hindret och Kilroy märkte inte att hon hade höjt hindret så i sista stund tvärnitade han och drog ner huvudet på andra sida av hindret och då flög jag över. Fick ont i axeln och revbenen men det gick bra. Sen har jag ridit slitsen Rollan. Hon har varit duktig <3 sen har jag ridit Junior :D han varit jätteduktig! Sen har jag varit med älsklingen. Vi hade månads dag i lördags <3hm... Jag orkar inte skriva om allt som hänt men förhoppningsvis börjar jag blogga igen. Imorrn är jag ledig och på onsdag också :D hoppas min hand blir bra igen bara. Juste i fredags så fick jag rida en häst på min praktik plats. Hon hette Calida. Jag red ut med en tjej och hennes häst hade damp men min var ganska lugn. När vi skulle galoppera upp för en backe började min häst bocka men det kändes inte så mycket eftersom att det var uppförsbacke. När vi kom upp började den andra tjejens häst bråka så då red vi ner igen. Calida ville trava i nedförsbacken. Inte kul... När vi kom ner fick min häst lite damp. Hon ville inte gå sist längre så hon började småsparka och småstegra sig och försökte galopperaförbi den andra hästen. Vi travade bredvid varandra för att de skulle lugna sig lite och sen skulle vi galoppera lite. Jag fick galoppera först. När den andra tjejen ropade att vi skulle sakta av så ökade min häst och jag fick nästan inte stopp på henne. Det tog ett tag tills jag lyckades lugna henne. Sen red vi på banan en liten stund. Det gick jättebra. Nu ska jag sluta skriva så ni orkar läsa.

TTYL <3
Puss//Emmiiizz

RSS 2.0