<3


Mot skolan

Vill inte men måste. Snart sportlov! Längtar <3
 
Puss//Emmiiizz

I'm Back Biches!

Nu har jag inte bloggat så mycket för att jag har renoverat på mitt rum. I helgen så målade och tapetserade vi och så klättrade jag lördag, söndag och igår. Måste börja träna ordentligt nu! När jag kom hem igår så fixade jag på mitt rum i några timmar. Idag så har jag varit i stallet. På teorin så fick vi räkna foderstater vilket var svårt och tråkigt. På ridningen så hoppade jag Cindy. En liten C-ponny typ. Hon var en söt liten ponny. Jag red på hackamore vilket jag aldrig har ridit med förut så det var lite anorlunda. Hon hoppade lite konstigt. Ibland trodde jag att hon skulle springa rakt igenom hindrerna för hon hoppade av så sent. Vi hoppade typ 60 tror jag (?) Antingen så ville hon inte fatta galopp eller så sprang hon bara. Hoppen var väl inte så jätte vackra men över kom vi. Hon tvärnitade en gång men jag satt tack och lov kvar. Lektionen var rolig. När jag kom hem så åt jag och sen har jag fixat på mitt rum i 5 timmar. Nu är det mesta klart, jippi! Just nu så dunkar jag musik. Är på såå sjukt dåligt humör... Insåg att jag har 64 engelskaglosor tills imorrn och jag kan inte en enda... Blä. Vill inte. Min lärare kommer bli skit sur. Orkar inte. Aja inget jag kan göra åt det nu.
 
Puss//Emmiiizz

Förlita dig inte för mycket på någon i denna värld, för även din skugga lämnar dig när du befinner dig i mörkret.


♥ ♥ ♥ ♥

When I saw you I was scared to talk to you. When I first talked to you I was scared to kiss you. When I first kissed you I was scared to love you. Now that I love you I'm scared to lose you

Why do people love life but hate death? 'Because life is a beautiful lie, and death is a painful truth...


jag faller för snabbt, tar smällen för hårt, förlåter för lätt och bryr mig för mycket


BLÄÄÄ....

ska nog sova snart. Tydligen så fick inte älsklingen träffa eller sova med mig i helgen så hela helgens planer förstördes så jag är inte på särskillt bra humör nu :(

Sängen <3

Ligger i sängen nu. Idag har jag inte gjort så mycket. Mår lite bättre nu och ska förhoppningsvis till skolan imorrn. Har sovmorgon så det när najz! I helgen så blir det att fixa mitt rum så det blir fint ^^ Men jag ska försöka blogga lite imorrn.
 
TTYL <3
Puss//Emmiiizz

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även fast det gör ont!


Hjälp?

Någon som har tips på vad jag ska köpa för tapet till mitt rum eller tips på en affär som säljer fina tapeter? :)
 
Puss//Emmiiizz

Glömde säga att...

Igår så glömde jag säga att jag tonade mitt hår. Det blev väldigt mörkt med lite rött i. I vissa ljus ser det nästan svart ut. Jag orkar inte ta någon bild nu men ska försöka om jag hittar min kamera. Ni får ha det så bra!
 
Puss//Emmiiizz

Snabb uppdatering

Hej hopp! Jag har egentligen inte så mycket att blogga om men tänkte att jag kunde göra en snabb uppdatering i alla fall. Jag mår lite bättre idag men hostar, har ont i kroppen och fryser. Känner mig väldigt seg och trött. Jag får se om jag orkar plugga idag. Jag skulle behöva det men vet inte om jag orkar. Annars blir det väl att bara ta det lugnt.
 
TTYL Bitches <3
Puss//Emmiiizz

Snabb uppdatering

Hej hopp! Jag har egentligen inte så mycket att blogga om men tänkte att jag kunde göra en snabb uppdatering i alla fall. Jag mår lite bättre idag men hostar, har ont i kroppen och fryser. Känner mig väldigt seg och trött. Jag får se om jag orkar plugga idag. Jag skulle behöva det men vet inte om jag orkar. Annars blir det väl att bara ta det lugnt.
 
TTYL Bitches <3
Puss//Emmiiizz

Cute <3


If people try to bring you down, It only means that you are above them

Ligger i sängen och mår sådär. Jag tror att min feber är på väg tillbaka :( Blir i alla fall hemma imorrn också. Någon som har någon idé på vad man kan göra förutom att kolla på tv när man är hemma och är sjuk?
 
 
Puss//Emmiiizz

Sjuk :(

Hen igen! Har inte bloggat på några dagar för jag har inte orkat. I fredags så var jag och klättrade och det gick ganska bra. När jag klättrat klart så åkte jag till älsklingen och sov där. Sen på lördagen så klättrade jag igen och sen åkte jag till älsklingen. Han fick feber så på kvällen så jag försökte ta hand om honom och fixa så att han skulle må bättre. På söndagen så var jag tvungen att åka hem ganska tidigt. Jag gjorde inte så mycket på kvällen och igår så var jag i skolan och efter skolan så klättrade jag. Idag så vaknade jag med feber. Jag har sovit jättedåligt hela natten dessutom. Jag har varit hemma och tråkat och vill bara bli frisk. Blir hemma imorrn också. Hade 39 graders feber så… Hoppas på att jag blir frisk snart i alla fall! Ska försöka uppdatera bloggen mer.

Puss//Emmiiizz


Roligt Chips?

Hittade en gammal bild som jag tog när jag åt chips. Hur kunde det bli ett brännmärke mitt i chipset?
 
 
Puss//Emmiiizz

♥ ♥ ♥ ♥

En tjej i min förra klass i Uppsala skrev den här lappen till mig i skolan <3
 
 
Puss//Emmiiizz

18/1 <3

Hello! Idag så har jag varit i skolan. Vi gjorde inte så mycket i skolan. Pratade om droger och skrev lite uppsatser. När jag hade slutade så mötte jag Nick och så åkte vi och klättrade. Jag var grym ;) haha eller? men det gick bättre än i söndags i alla fall. Nu jävlar! När jag kom hem så åt jag och sen stack jag hit till älsklingen. Ikväll så får vi se vad som händer. Spela antagligen ;) haha!
 
Gammal bild <3
 
Puss//Emmiiizz

prov, plugg och stall

Igår så bloggade jag inte för jag orkade inte. Först hade vi världens drygaste engelska lektion och sen låååång lunch och sen prov. Provet var mycket mindre än jag hade förväntat mig men jag hoppas att det gick bra. Efter det hade vi lång rast och sen såg vi på film. När jag kom hem så pluggade jag lite och sen spelade jag lite. Jag sov alldeles för lite inatt och idag har jag varit på praktik. Det gick bra. Jag fick sopa, fodra, bära in strö, ta in och ut hästar, borsta en skadad häst och skritta en häst i 15 min. Jag åkte hem med pappa och somnade i bilden. Jag var så trött. När jag hade ätit middag så var det dax att åka till nästa stall. Jag red Junior och red barbacka. Lektionen gick riktigt bra. Han var ovanligt pigg men efter lektionen så bet han mig :( men det var inte med flit men det gjorde ont i alla fall. Jag red även Rollan och hon skötte sig jätte bra. Jag red även henne barbacka för det var så kallt ute. Rollan var riktigt sammarbetsvillig idag (y) snart ska jag gå och sova. Imorrn har vi sovmorgon :) Efter skolan ska jag och klättra och sen till älsklingen som tydligen fixat något, spännande. Godnatt sötnosar <3
 
Puss//Emmiiizz

Prov!

Nu har jag prov så håll tummarna för mig (y)
 
 
 
Puss//Emmiiizz

Dreamhack <3

Dreamhack billjett bokad (y) <3 Här är lite bilder från Dreamhack summer 2012 <33
 
 
Det snygga Dreamhackbandet!
 
 
 
 
Fest? ;)
 
 
Min grymt snygga dator *not* Nu har jag i alla fall en ny dator (y)
 
 
Bilden blev åt fel håll men det gick inte att fixa. Man får inte somna på DH för då blir man tejpad, eller hur älskling? :* Såå söt <3 Förlåt att jag tejpade fast dig förra året <333333
 
Puss//Emmiiizz

Stallet och plugg

Idag har varit en helt okej dag. Den började inte så bra en slutade bättre. Imorse så var tåget sent så jag kom för sent till stallet men det är inget som man kan göra åt det. Först hade vi stalltjänst och sen teori. På teorin hade vi träningslära och sen skulle vi göra ett träningsprogram för 6 månader. På ridingen så fick jag rida söta Joel. Någon sa att han var C-ponny och någon sa att han var D-ponny. Om han var D-ponny så är det en av de minsta jag sett. Han var i alla fall jättesöt. Han var lite stark och stel men det gick ganska bra till slut. Han lyssnade ganska bra på mig. Vi jobbade med framdelsvändningar. Vi skrittade och travade lite. När jag kom hem så åt jag, duschade, puttsade mina stövlar och pluggade. Jag har prov imorrn :( vill inte. Hoppas att det går bra. Snart är det dax att gå och sova så vi hörs mer imorrn.
 
Puss//Emmiiizz

Skola

Det är såå mysigt att gå upp och gå till bussen för att åka till skolan när det är minusgrader, mörkt och kallt ute. Jag vill inte. Haha kanske dax att sluta klaga snart? Men jag hoppas att alla får en bra dag!
 
 
Sommar <3
 
 
Puss//Emmiiizz

Godnatt <3

 Jag skrev precis ett inlägg men det försvann -.- snart ska jag gå och sova för jag lyckades bara sova 4,5 timme inatt. Inte så bra. Idag så har jag varit i skolan och det var väl helt okej. Har haft sjukt ont i kroppen idag efter klättringen igår. Imorrn blir det stallet på dagen (y) Sen vet jag inte. Plugg antagligen, älskar skolan *not* Aja men jag bloggar mer imorrn. Godnatt Bitches <3
 
 
Bara för att vi är söta <333333

Måndag morgon

Bara jag som inte tycker om måndagar? Jag skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen och somna om igen. Aja det är bara att kämpa på. 21 veckor kvar till sommarlov!!!
 
Gammal bild men ändå. Saknar sommar <3
 
Puss//Emmiiizz
 
 

♥ PUSS ♥


Klättrat (y)

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma tillbaka till skype. Idag så åkte han hem vid 1 :( jag har varit duktig och klättrat idag. Jag bouldrade och klättrade 25 problem. Det var sjukt tungt eftersom att jag knappt klättrar längre. Mina armar var helt döda efter det. Sjukt jobbigt men kul. Det måste göras om! Sen har jag varit död typ resten av kvällen, haha. Här är några gammla klätterbilder. Jag kanske lägger upp några från idag senare om jag får över dom till datorn.
 
 
 
 
 
Puss//Emmiiizz

Bilder på Rollan <3

 
 
 
 
 
Fina, söta Rollan <3333333
 
 
Puss//Emmiiizz

Brist på idéer

Godmorgon. Vaknade för typ 2,5 timme sen. Just nu är jag hos älsklingen men snart ska vi hem till mig. Vi får se vad vi ska hitta på idag. Har inte så mycket att berätta så jag bloggar mer sen.
 
Här får ni en gammal bild på mig <3
 
Puss//Emmiiizz
 

<3

Imorrn kommer det lite bilder på mig och Rollan :) Här är en gammal bild på oss så länge <3
 
 
 
Puss//Emmiiizz

Lååångt inlägg om onsdag, igår och idag!

Hej igen. Onsdagen blev precis så lång och onödig som jag trodde. Först så hade vi engelska och då rättade vi gamla nationella prov vilket var svårt och tråkigt. Sen fick vi prova att göra ett gammalt nationellt prov. Det gick skit dåligt. Efter det så hade vi 2 timmar lunch och sen djurens biologi. Vi hade vår rektor som vikarie. Han gick igenom svaren på några frågor och sen stack han så vi var utan lärare i över en timme och ingen arbetade. Sista lektionen var svenska och då fick vi skriva på våra uppsatser. Jag hade jättesvårt att koncentrera mig. När jag hade slutat så åkte jag och skulle möta älsklingen som sluta sent. Jag stod ute och frös i drygt 40 minuter innan han hade slutat. Sen var bussen hem sen och när vi väl kom till mig så åt vi. Jag hjälpte även honom med matten. Jag som hatar matte men vad gör man inte för att vara snäll. Vi träffades inte ens i två timmar innan han skulle hem.

 

Igår så var jag på praktik. Då fick jag packa påsar, fodra, rycka manen på en häst, släppa ut och in hästar, brodd några hästar och skritta en häst i 10 min. Först sa de att de inte brukade binda upp henne när de borstade henne för att hon kunde känna sig trängd och slita sig så då lät jag henne stå löst när jag borstade. När jag hade sadlat kom en tjej in i stallet och frågade om jag hade överlevt och jag fattade ingenting men tydligen så kunde hon hoppa rätt upp i luften när man sadlade henne. Det var inget jag fick veta innan jag gick in till henne och sadlade. När jag skulle rida så fick jag hjälp för jag fick inte sitta upp själv. Varför vet jag inte. De sa också att jag inte fick släppa tyglarna när jag red hur mycket det än kliade. Varför vet jag inte där heller. Hästen var stor men hon var hur snäll som helst. När jag däremot hade ridit klart och jag skulle försöka stänga ridhusdörren så försökte hon antingen springa över mig eller slita sig loss genom att backa. När jag sen gick ut så blev hon jätterädd för något och kastade sig bakåt och försökte slita sig. Annars så skötte hon sig hur bra som helst. Jag var tvungen att gå tidigare från min praktik för att åka till UM för att få nytt recept på p piller. Det tog typ 5 min. Sen var det stallet igen. Vi var bara tre stycken. Äntligen fick jag rida min lilla älsklings ponny Junior. Jag red barbacka <3 Vi jobbade med lite galopp men mest lite komma igång typ framdelsvändningar, skänkelvikning, rygga och massor av volter. Blev nästan snurrig ;)När jag hade ridit honom så red jag Rollan barbacka. Världens bästa häst <3 hon var pigg men det var roligt. Hon skötte sig. Hon gillade inte att det blåst i tältet men hon var bara på väg att sticka en gång. När jag kom hem så blev det duschen och sen sova!

 

Idag så har jag varit i skolan. Vi såg en idiot på resa imorse. Vi pratade om hur vi beter oss på biologin så vi hann bara jobba halva lektionen. Sen hade vi idrottsprov. Det gick sådär. Jag slutade 14:00 så jag väntade på älsklingen som slutade 16:30. Lite drygt eftersom att det inte fanns så mycket att göra. Vi var i alla fall på bio och såg Sune i Grekland. Det var kul! Har så sjukt ont i kroppen efter igår :( Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska vara social med mig istället för skype...

 

Puss//Emmiiizz


Låång skoldag idag

Lååång skoldag idag. Ser inte fram emot det. Har dessutom två timmars lunch. Helt onödigt :( Menmen inget jag kan göra åt saken. Får hoppas att dagen blir bra i alla fall :)
 
 
Puss//Emmiiizz

Blingad ridhjälm <3

Vad tycks om min blingade ridhjälm? <3
 
 
 
 
Puss//Emmiiizz

hm...

Heeej!! Idag har jag varit i stallet. På morgonen så var vi bara 4 stycken till att börja med på stalltjänsten (vi brukar vara 8) så vi hade ganska mycket att göra. Efter stalltjänsten så hade vi en redovisning och jag hade min text på mobilen och den hade slut på batteri så det gick inte så bra. Sen fick jag tillbaka ett prov. Inte särskilt nöjd med resultatet men ändå var jag en av de som hade bättre betyg. De flesta hade fått F. Bevis på att provet var svårt och att vår lärare inte kunde lära ut på ett bra sätt så att vi förstod. Vi skulle ha haft markarbete men eftersom att hästarna inte hade gått lektioner där på hela julen så fick vi bara skritta och trava pyttelite. Det var väldigt kallt och inte så roligt. Jag som var inställd på att få ha markarbete. Jag red Presto och det gick helt okej. När jag kom hem så puttsade jag mina stövlar, duschade och åt sen pluggade jag. Ikväll MÅSTE jag lägga mig i tid eftersom att jag sov för lite i natt igen. Jag höll på att somna på tåget hem. Nu ska jag fixa min ridhjälm. Bloggar kanske sen. Annars så hörs vi!
 
Puss//Emmiiizz

Mot stallet <3

På väg till stallet nu <3
 
Saknar dig bebis <33333
 
Puss//Emmiiizz

Skype <3

Pratar på skype med älsklingen, Alva och Richard. Ska spela lite med dom och sen ska jag sova.
 
 borde jag köpa eller inte?
 
Puss//Emmiiizz

trött chey

Jag tror att det var fler än jag som inte kunde sova inatt. Jag sova cirka 3 timmar. Lite lagom när man ska gå i skolan i 7 timmar. Men jag överlevde. Nu börjar jag bli ganska trött. Jag har dessutom pluggat i en timme nu så det är kankse inte så konstigt. Och vår lärare sa att vi inte har några läxor. Jag har en muntlig och skriftlig del som ska vara klar imorrn och så har jag en uppsats som ska vara klar  på onsdag och ett prov på fredag. Jag undrar vad lärare tänker med. "nej ni har ju inga läxor" jag har även 4 uppsatser att göra i svenska och en massa annat... Aja engelska uppsatsen får jag göra imorrn för nu kan jag knappt tänka. Imorrn blir det i alla fall stallet och vi ska ha markarbete (y)
 
Puss//Emmiiizz

mot skolan

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Bara en termin och sen sommarlov!! Man får tänka possitivt :) Jag hoppas att alla får en bra dag.
 
Puss//Emmiiizz

söndag

Hello! Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma tillbaka. Igår åkte jag till honom vid två tiden och då spelade vi lite och sen så gick vi till centrum och köpte chips, gott! Sen gick vi hem och lagade mat. När vi hade ätit så gick vi till George och spelade med honom och Linn. Vi var grymma! Sen sov jag hos älsklingen och så åkte jag hem imorse. När jag kom hem så övningskörde jag, det gick helt okej (y) sen har jag städat mitt rum så nu är det fint också, det gillas! Imorrn är det skola igen :( men nu är det bara att kämpa på. Vårterminen brukar gå fort så vi får hoppas på det. Jag får se hur mycket jag kommer kunna blogga nu när skolan börjar men jag ska göra mitt bästa. Jag lär nog inte blogga mer ikväll så godnatt kära bloggläsare <3
 
Puss//Emmiiizz

Rollan tittar på grisar <3

Hittade en bild på datorn när jag rider Rollan och hon står och tittar på grisarna som gick i en hage utanför ridbanan. Sötnosen <3
 
 
Puss//Emmiiizz

Outfit <3

Jag lyckades äntligen lägga över de bilderna jag tog på nyår till datorn. Det här hade jag på mig på nyår:
 
 
 
Puss//Emmiiizz

Bort!

Usch vilken värdelös dag. Jag vill bara gå och lägga mig och sova. Hela dagen blev förstörd. Jag orkar inte. Snart börjar skolan och så försvann hela fredagen. Dö!!!

03:32

Just nu så sitter jag och pratar på Skype med älsklingen och Richard men snart är det väl dax att gå och sova. Idag har inte gjort så mycket utan tagit det lugnt (som vanligt). Hahah men det är väl det man ska göra på loven? Älsklingen åkte hem vid två. Jag har kollat på film, såg trassel, haha söt film. Sen har jag ätit ost och kex, fixat naglarna och spelat. Bloggar mer sen.
 
Godnatt <3
Puss//Emmiiizz

Nyårslöften?

Är det bara jag som har svårt att komma på nyårslöften? Många skriver sina nyårlöften men jag vet att det är många nyårslöften som man bara kan hålla i någon vecka eller är det bara vad jag tror? Men det kanske är bra att ha nyårslöften. Så länge man försöker hålla dom. Det kanske bara är jag som inte brukar tänka så mycket på det. Kanske är dax att prova?

1 år och 11 månader <3

Idag har jag varit tillsammans med min underbara pojkvän i 1 år och 11 månader <3 Jag älskar dig Anthon <3 <3 <3 <3
 
 
 
Puss//Emmiiizz

Tråkig uppdatering

Hej igen. Jag orkade inte blogga igår så jag passar på att blogga nu istället. I måndags så var vi hos Alex och firade. Tyvärr så glömde jag ta bilder men det var jag, älsklingen, Linn, George, Alex och Alva. Jag undrar hur vissa har råd att köpa så mycket raketer. Vi smällde vid en äng och så kom det några med typ 4-5 lådor som kostar 1000:-/st. Men det var kul att kolla på. Vi åkte därifrån vid ett. Sen när vi kom hem så orkade jag inte blogga. Igår så var vi på bio och såg mammas pojkar. Konstig film, haha. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Det får vi väl se :)
 
TTYL <3
Puss//Emmiiizz

2013! <3

GOTT NYTT ÅR!
 
Nu är det 2013. Det här ska bli det bästa året någonsin!
 
 
 
Puss//Emmiiizz

RSS 2.0