Nyår!

Nu är jag hemma hos älsklingen och snart ska vi iväg. Jag hoppas att alla får en grymt bra nyårsafton! Vi hörs 2013 <3
 
 
Puss//Emmiiizz

23:52

Nu sitter jag vid skype och pratar med älsklingen och Alva. Igår kväll så sov jag hos älsklingen och så åkte jag hem imorse. Sen var jag och shoppade med Ida. Jag köpte ett diadem, ett par rosa spetts trosor och ett linne. Sen när vi kom hem så satte jag mig vdi datorn en stund och vid sju åkte jag och mötte Linn, älsklingen, George och Alex. Vid halv tio så åkte jag hem igen. Imorrn så blir det nyårsfirande! :D Bloggar mer sen.
 
Puss//Emmiiizz

Rubrik brist

Heej! nu sitter jag hemma i soffan och tänkte passa på att blogga lite. Igår så var jag med älsklingen och vi träffade George och Linn och gick till centrum. Sen när vi kom hem så spelade vi lite och sen lagade vi mat. Vi åt pizza. När vi hade ätit så gick vi till centrum igen och mötte Alex och sen gick vi hem och spelade lite, haha. Jag sov där och imorse så tog jag bussen hem när älsklingen skulle iväg. Vi får se vad jag ska hitta på idag.
 
TTYL <3
Puss//Emmiiizz

Hopplektion!

Hejhej! Nu är jag hos älsklingen igen. Idag så har jag varit i stallet och hoppat världens sötaste men lite knäppa häst. Hon ville inte gärna trava långsamt över bommarna. Hon tyckte att det var bättre att hoppa över två travbommar än att bara trava som vanligt, sötnosen. Hon blev jätterädd när snön rasade ner från taket och försökte sticka med mig några gånger men det gick bra. Jag förstår om hon blev rädd för snön rasade så plötsligt. Efter att jag hade travat över bommarna ett tag så provade vi att hoppa lite. Det gick bra så länge jag travade långsamt mot hindrena. Hindrerna var inte så stora men hon hoppade ganska högt ändå. Efter hindrena så fick hon ganska bråttom men det var kul. Hon sparkade ibland efter hindrerna men det var bara en gång som jag nästan ramlade av, haha. Vi hoppade även en kombination som gick jätte bra. Hon hade bråttom över men lugnade sig efter ett tag. Jag höll på att ramla av när hon hoppade åt sidan istället för över hindret men tack och lov så satt jag kvar. Jag ville inte ramla av. Hopplektionen var jätterolig! Nu ska jag se om älsklingen kan vara lite social med mig.
 
Puss//Emmiiizz

Update

Jag har inte så mycket att skriva men ni får en snabb uppdatering. Nu är jag hemma men ikväll ska jag till älsklingen och imorgon blir det stallet. Äntligen får jag träffa min bebis <3333
 
Världens sötaste lilla ponny <3333333
 
Puss//Emmiiizz

<3

 
Älskar dig <3333

Hos älsklingen

Jag har inga bilder på min nya dator men det ska jag försöka att fixa så fort jag kan. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem sen blir det förhoppningsvis filmmys <3
 
Jag och älsklingen boxas haha, jättefin bild!
 
Puss//Emmiiizz
 

Gammal bild

Jag och min syrra för någon månad sen på IO <3
 
 
Puss//Emmiiizz

Hemma!

Har precis ätit och nu sitter jag och letar efter en snygg nyårsklänning och passar på att testa mina nya hörlurar. Älskar dom <3 
 
 
Gamla bild
 
Puss//Emmiiizz

25 December

Hej igen. just nu sitter jag och testar min dator och ska spela lite med älsklingen. Sen ska han och jjobba men sen ses vi igen :) Då blir det film mys! Älskar lov! Snat är det nyårsafton också. Någon som har något bra tips på vart de säljer snygga nyårsklänningar?
 
TTYL Bitches <3
Puss//Emmiiizz

Hos älsklingen <3

Nu är jag hos älsklingen. Jag fick underkläder och en filt/pläd när jag kom hit, tack <3
Jag bloggar mer sen.
 
Puss//Emmiiizz

Julafton <3

God Jul på er alla <3 Jag sov hos älsklingen från lödag till söndag och i söndags så firade vi honom. Han fick ett armband av mig. På kvällen så skulle han ut och då stack jag hem. Idag så har jag firat julafton med min familj, min farmor och farfar och min faster. Jag fick en tröja, parfym, smycken, ipad skal, mobil skal, hörlurar och en ny dator i julklapp. Jippi :D äntligen en ny dator!
 
 
Snart kommer förhoppningsvis älsklingen. Han sa att han skulle varit här 21:30.
 
Puss//Emmiiizz

Älsklingen fyller 18 <3

Idag så fyller världens bästa kille 18 år <3 Grattis Anthon. Jag hoppas att du får en sjukt bra och oförglömlig födelsedag <3333333
 
 
Älskar dig sötnos <3333333
 
 
Min ängel <3 Jag älskar dig Anthon <3333333
 
Puss//Emmiiizz
 

Världens bästa ponny <3

 
 
Världens finaste ponny <3333333
 
Puss//Emmiiizz

BLÄÄ!!

Hejhej. Jorden gick inte under igår som vissa verkade tro. Trodde ni det? Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Imorgon fyller älsklingen 18 år och jag skulle ha sovit här ikväll så jag tog med mig allt och nu så kunde jag tydligen inte sova här så jag måste åka hem ikväll för att komma tillbaka imorgon när alla gäster kommer vilket känns skit dåligt eftersom att jag hade planerat för ikväll och imorgon. Menmen livet suger ibland. Får se vad jag ska hitta på nu. Bloggar mer sen.
 
Puss//Emmiiizz

LOV!! :D

Äntligen så har jag fått lov. Det ska bli så skönt! Jag har inte hunnit blogga för jag har haft skol arbeten att göra men i onsdags så träffade jag Alex efter skolan och sen när jag kom hem så började jag plugga. Jag pluggade i några timmar och precis när jag var klar klockan elva på kvällen och skulle mejla in arbetet så försvann det. Jag blev så jävla arg. Jag hade skrivit tre A4 sidor med tabeller och så för det skulle handla om kost och träning. Jag fick hjälp av mamma och Nick för att försöka hitta dockumentet men det var helt borta. Jag var uppe till 1:15 och letade sen gav jag upp. Jag skulle upp 4:30 så jag sov bara 3,5 timme. Kul att jag hade praktik i 8 timmar och hade sovit så lite men jag överlevde. Jag fick kämpa för att inte somna på bussen bara. När jag kom hem så fixade jag mig och åt och sen träffade jag Johanna och Alina en stund. Det var kul! Sen var jag tvungen att plugga när jag kom hem och senare på kvällen så klädde vi granen och jag slog in lite julklappar. Jag somnade vid tio. Idag har jag varit i skolan i två timmar och sett på film. Det kändes ganska onödigt men det var bättre än att jobba. När jag kom hem fixade jag julklappar och sen har jag pluggat och städat mitt rum. Om ett tag ska jag iväg till älsklingen. Får se när jag bloggar nästa gång. Om inte jorden går under ikväll.
 
 
Puss på er//Emmiiizz

Niksu <3

Fina Niksu <3 När jag var i Fnland så fick jag rida lite och då fick jag prova att rida underbara Niksu. Ägaren sa att han var pigg i vanliga fall men nu hade han stått i en vecka (eftersom att inte så många klarade av att rida honom för att han var så pigg) men jag fick prova rida honom efter att jag ridit en annan häst. Han var sååå mysig. Han var sjukt pigg men helt underbar. Han var väldigt välutbildad och kunde mycket. Man han var stark och ville helst bara springa. Han kunde springa hur mycket som helst. Jag galopperade och tänkte att han skulle bli lite mer fokuserad om han fick springa av sig lite men han kunde galoppera hur mycket som helst. Dagen efter fick jag till och med hoppa med honom eftersom att ägaren tyckte att jag red honom bra. Det var jätteroligt att hoppa med honom. Han hoppade högt över hindrena som var pyttesmå. Det var knappt hinder. Han var såå underbar. Jag red dressyr på honom dagen efter att jag hoppat honom och det gick jättebra. Han gjorde allt jag bad honom om. Han var inte lika springig och han kunde fokusera mera. Jag önskar att jag kunde ha fått honom <3
 
 
 
 
 
Önskar att du vore min, fina, underbara Niksu <3
 
Puss//Emmiiizz

Tråkigt!

Jag vill inte plugga. Jag flera inlämningar som ska in den här veckan och massor som ska in precis efter lovet. Bara att försöka plugga. Jag vill ha lov nu!!! Imorgon ska jag till min praktik plats. Hoppas att jag får göra något roligt där i alla fall.
 
 
 
Puss//Emmiiizz
 

14:44

Nu har jag haft djurens biologi och då fick vi kolla på Hitta Nemo, ganska onödig lektion. Nu har vi rast till tre och sen har vi 1 timme och 10 minuter svenska. Orkar inte med allt plugg. Vill ha lov nu!
 
 
 Puss//Emmiiizz

 


I'm back <3

Heeej! Nu har jag inte bloggat på flera månader. Jag orkar inte berätta allt som har hänt sen jag bloggade sist men jag kan berätta lite saker i alla fall. Jag får se hur mycket jag kommer hinna blogga.
 
  • Jag har bytt skola så nu går jag på skola i Stockholm istället för i Uppsala. Det är skönare att åka till skolan men skolan är sådär. Lärarna är väldigt förvirrade och vi får väldigt lite information.
  • Jag har fyllt år men det var länge sen
  • Jag har varit i Finland och Åland
  • Jag har blivit brunett
 
Just nu har jag väldigt mycket att göra i skolan men snart är det lov. Bara två dagar kvar. Längtar!
 
TTYL Bitches <3
Puss//Emmiiizz
 

RSS 2.0