Skottdagen

Idag är det skottdagen. Nu är det 4 år tills det blir den 29 februari igen. Igår så var jag i skolan och hade djurhållning hela dagen. Först gjorde jag klart min uppgift om djurens matsmälltnings system. Det var tråkigt... Men efter lunch så fick vi träffa polisen och så pratade dom om hur det är att jobba med polishundar. Det var intressant att se hur dom tränar sina hundar. Efter skolan så träffade jag älsklingen och J**** och D****. Det var kul. Vi kollade på film och sen var jag tvungen att åka hem. Idag så har jag varit i skolan och haft tråkiga lektioner. Nu väntar jag på att älsklingen ska höra av sig. Bloggar mer sen.



Puss//Emmiiizz


I smile to make people happy, but in my head it’s just to hide the pain so people don’t ask me what’s wrong.

Sha sha bloggen. I fredags så var ju jag ledig och på kvällen så firade vi först Alva och sen var det fest med älsklingen och en massa. Orkar inte skriva allas namn :P Det var kul att träffa alla. Det som var mindre roligt var att en kille lyckades trampa på min fot, skalla mig och sparka mig på handen. Inte så hårt men endå. Jag sov hos älsklingen sen och på lördagen åkte vi till mig och sov här. Sen igår så firade vi min faster och sen skulle älsklingen iväg så vi hann knappt ses. Han fick inte sova med mig heller :( Idag så var jag ute i Säva. Vi hade teori om hästens signalement och sen red jag Vickan. Hon var pigg och rolig. Hon var en känslig c ponny och var gosig att hålla på med. Sen åkte jag hem och när jag väl var hemma så ringde älsklingen och sa att jag fick komma dit en stund om jag ville så jag åt på 5 min och stack dit. Jag fick inte ens vara där i 2 timmar men inget jag fick välja. Fick inte sova med honom heller då han har lov. Taskigt menmen... Förra veckan gick jag upp 7 varje dag för hans skull så jag tycker att det är taskigt att vi inte får sova nu men det är inte jag som bestämmer det. Snart ska jag sova. Imorrn blir det skola och sen träffa några. Bloggar mer i framtiden ;)

Puss//Emmiiizz


11:31

Hello! Igår kväll så var jag ju och red. Först promenerade jag med min bebis. Han var sååå söt. Sen red jag Britney. Hon var lite stel i början men efter ett tag blev det bättre. Hon var helt okej pigg. Vi jobbade med lite allt möjligt. Vi skulle fatta galopp frå halt och det gick jättebra. Fick beröm av min ridlärare för många säger att hon är svår att fatta galopp på men jag lyckades till och med från halt :D Efter ridningen så åkte jag till älsklingen och sov där. Imorse så sjöng vi för Alva som fyller år idag, grattis :) <3 Sen följde jag med älsklingen till stan och på vägen hem åkte jag till centrum och köpte en present till Alva. Hoppas hon blir glad. Ikväll blir det först att fira Alva och sen fest. Nu måste jag bara välja kläder och så. Bloggar mer när jag kan.



Puss på er// Emmiiizz


Min ögonbrynspiercing <3



Hiss eller diss?

Älskar dig Anthon <33333333


mattehemtenta

Nu känner jag mig lite duktig i alla fall. Jag har gjort klart nästan hela mattehemtentan som vi skulle göra. Har bara 2 tal kvar som jag ska be om hjälp med sen. Ikväll ska jag gå promenad med min bebis <333333 Nu ska jag äta lunch.



Puss//Emmiiizz

23/2-2012

Godmorgon kära läsare. Idag vaknade jag vid halv åtta. Kunde inte somna om fast jag har lov så jag gick upp. Hade inte ont i ögonbrynet längre tack och lov. Dom sa att man kunde få en blåtira igår men det har jag i alla fall inte fått (y) Ikväll blir det stallet :) Jag ska rida Britney <3 Sen ska jag sova hos älsklingen och imorrn blir det fest :D Längtar <3 Måste bara bestämma vad jag ska ha på mig :P Bloggar mer sen.

 

Jag och finaste Britney <333 Hon galopperade faktiskt på bilden även om det inte sys <3

Puss//Emmiiizz

Avundsjuka


Vill man vara fin får man lida pin!

Hej igen. Nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Förra onsdagen åkte jag med till K2 och var där. Jag säkrade lite och höll dom sällskap ;) Förra torsdagen så red jag inte för jag mådde inte så bra men sov hos älsklingen. På fredagen så var jag på praktiken och mockade, sopade, tog in och ut hästar. Jag fick även rida Madonna. Jag och Emma red ut vilket var mysigt. Madonna var pigg och när vi skulle trava började hon galoppera och sparka bakut när hon inte fick springa så fort som hon ville. Hon sparkade högt men det gick bra. Hon var gullig och så fort hon hamnade för långt bakom Emmas häst ville hon galoppera. Sen när vi kom tillbaka till stallplan så vågade hon inte gå förbi en bil. Hon fick panik och började springa bakåt men när Emma kom lite närmare så lyckades jag övertala henne att gå förbi det läskiga. Söt häst <3 På lördagen fick jag ingen sovmorgon för då skulle älsklingen på jobbintevju och jag följde med. Jag gick runt och frös i stan i typ 3 timmar menmen... På söndagen gjorde vi typ igenting och i måndags så följde jag med älsklingen till skolan. Jag har nämligen lov den här veckan. Igår gjorde jag inte så mycket. Träfade älskling efter skolan och sen sov han här. Idag var jag i stan och pierca ögonbrynet. Det gjorde faktiskt ganska ont men det blev snyggt. Ni får vänta med bild då hela ögonbrynet är svullet. Halva ansiktet bulltade men dom var as bra där. Fick en dricka av dom bara för att få en sockerkick. Träffade älsklingen när jag var klar men sen kom hans pappa och hämtade honom. Han fick inte sova med mig :( Aja vi får ses imorrn. Får se hur mycket jag kommer kunna sova ikväll när mitt huvud bulltar men vill man vara fin får man lida pin ;) Lite ipren så ska jag nog kunna sova. Imorrn blir det stallet. Bloggar mer någon annan gång.



Puss//Emmiiizz

I'm back <3

Hej igen <3 Orkar inte berätta om varje dag som varit men torsdagen den 2 februari var ju min och älsklingens ett års dag och han sov här. Sen på fredag var jag i stallet. En av hästarna fick jättebråttom in i sin box när jag ledde henne så struntade i mig och då blev jag klämd mellen 600kg häst och en väg, det var jätte skönt... Jag fick även skritta madonna. Sen på kvällen så var jag på bio med älsklingen. När vi kom fram till station såg vi tåget rulla in på prreongen och vi vägrade att missa tåget så vi sprang och spärrvakten släppte förbi oss och när vi kom upp på perrongen så höll dörrana på att stängas så jag och någon annan tjej stoppade båda våra händer mellan dörrarna så att den inte skulle stängas så då hann vi med tåget (y) Vi kollade på en gång i phuket. Den var riktigt bra. Sen fick vi skjuts hem till älsklingen. Vi gjorde inte så mycket resten av helgen. Förra måndagen red jag Zwierka (stavning?) Hon är en riktig bitch. Hon är så jävla grinig. Jag blev biten i ryggen och hela lektionen strök hon öronen bakåt så fort någon kom nära hennes rumpa. Hon var ganska rolig att rida förutom att hon var så sur. Sen när vi skulle skritta upp till stallet så kom en annan häst för nära hennes rumpa och då fick hon damp och började sparka bakut. Pucko häst <3 Sen i stallet struntade hon i mig. Hon tyckte att hon skulle bestämma. Men det tyckte inte jag. Sen i veckan hade jag några inlämningar och så men annars så har det inte hänt så mycket. I torsdags så red jag Rollan och hon skötte sig ganska bra. Vi travade ett var åt ena hållet och sen när vi bytte var och skulle trava ett till varv fick hon damp och började sparka bakut så jag fick sendrag i rumpan :/ Efter det blev det bara skritt och till slut lugnade hon ner sig lite i alla fall. Sen red jag Kilroy. Han skötte sig bra. På fredagen var jag i stallet och då fick jag mocka, sopa, fixa hö, ta in/ut hästar, ta av och på hästar sina täcken och så fick ajg rida Pyttan och Madonna. Jag och två till red ut med Pyttan och dom med sina hästar. Det blev mest skritt men även lite trav. Och sen skrittade och travade jag madonna lite. Efter det träffade jag älsklingen. I lördags så var vi på bio med A*****, M****, J****, E*****, L***, J****, D****, J******, J**** och C****. Vi såg mission impossible 4. Innan vi kollade på filmen var vi på donken och då kom det någon gubbe dit som stank sprit och hade kissat på sig. Han bad om en tia och pratade någon blandning av svenska/finska/ryska. Det var inte mysigt. Han var lite aggressiv när han snacka med oss men tack och lov så gick han efter ett tag. Igår så kollade jga och älskling på film och bara tog det lugnt. Idag har jag varit i stallet och ridit Zwierka (stavning?) igen. Hon var lite bättre idag och lyssnade lite mer på mig tack och lov. Imorrn ska jag på studiebesök. Får se hur det blir.

Ha det bra!
Puss//Emmiiizz

PUSS <33

Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har haft mycket att göra (som vanligt). Aja jg ska försöka att uppdatera snarast om allt som hänt sista tiden. Nu ska jag vara socila med älsklingen.



Puss//Emmiiizz

2/2-2012 <3

Idag är det ett år sen jag och älsklingen blev tillsammans. Känns som om vi har känt varandra i flera år men det är faktiskt bara ett år. Eller ett år och en månad men i alla fall. Det har varit ett underbart år som jag alltid kommer minnas.

Anthon du är så sjukt fin och jag vill att du ska veta att jag älskar dig över allt annat <3 Du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig. Du har varit så sjukt underbar och snäll som har stöttat mig när jag har behövt dig och jag hoppas att du känner att jag alltid har funnits här för dig när du har behövt mig. Jag har så sjukt många roliga och underbara minnen tillsammans med dig. Kommer du ihåg när vi var fast på ön på Åland? Festen på udden? Eller när vi sov i tält och de regnade hur mycket som helst? Eller när vi var och badade och du kramade mig och Alex puttade i oss båda två i vattnet? Fy fan var sur jag blev. Men nu kan jag bara se tillbaka på det och skratta. Dom minnen som du har gett mig kommer jag aldrig att glömma. Vi har kämpat tillsammans och se vart det har lett oss. Jag trodde aldrig att det skulle bli du och jag första gången jag träffade dig. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en så underbar person men det gjorde jag. Du är helt underbar på alla sätt och jag vill att det ska vara vi två förevigt <3333




Älskar dig sötnos <3333333

Puss// Din Emmi <3

<3


RSS 2.0